![]() |
a ja mam pytanie./..
mam czarke blizz ale chyba w nie odpowiedniej kolejnosci porozdawalem skilla =/ mam 57 lvl a dmg z blizza 2k czy to trzeba w odpowiedniej kolejnosci rozdawac skilla zeby jak najwieksza premie miec od innych zaklec? |
Diablo jest supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!Zawsze wszystkich rozwalałem swoim palkiem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybaczcie jezeli popelnilem bledy w nazwach ale dawno nie gralem. xD |
up
no faktycznie z tekim setupem idziesz na 1 strzala ... |
Boze w zyciu nie widzialem wiekrzych bzdur zwiazanych z eq jak wypisane przez ciebie. Czlowiek wes lepiej poczytaj pare poradnikow itp.
|
Cytuj:
|
Smieszne jest to, ze w BG tez praktycznie tylko siekasz, lupiesz i trzaskasz. Moze ma to powiazanie z pewnego rodzaju fabula, ale nie ma co sie oklamywac - nie ma tam nic z rasowego RPG. Diablo jest dobre dla rozrywki i internetu, a nie dla pojedynczego gracza. No i jak na slasha ma swoj nietypowy i indywidualny klimat, ktorego dluuugo nic nie przebije.
|
wiem co to jst synergia;/
chodzi o to ze ja roznie rozdawalem skille raz jeblem tu raz tu i tak roznie, nie ze najpierw wymaxowalem blizza tylko np mialem 5 w lodowcowy grot i dopiero pozniej... m,am nadzieje ze wiesz o co mi chodzi... raz dodaje tu raz tam i wydaje mi sie ze zjebalem se postac;/ __________________ |
powiedz dokladnie albo najlepiej zrob ss i pokaz tutaj jak rozlozyles pkt w tym drzewie.
|
Cytuj:
Lodowe Uderzenie - 20 Lodowy Grot - 20 Lodowy Pocisk 20 Telekineza - 1 Teleport - 1 ewentualnie możesz dać w Ciepło 1 a reszte punktów pakuj w Mistrzostwo. Najlepiej jak najszybciej wymaksować te 4 umiejętności a potem już masz lajtowo. Jeżeli straciłeś nie potrzebnie jakieś punkty to radzę zrobić czarkę od nowa. |
boshe... wiem jak w co dawac skille tylko chodzi o to ze chyba rozdalem skille w nieeodpowiedniej kolejnosci !
|
To nieważne. Na wyższych lvlach się wyrówna, a postaci szkoda.
|
Jedz W Zimno :) Kiedys NA BN Trafilem Serią W BArba I sie Nie Podniósł :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do pytania Athuna, to nie rób nowej postaci tylko mówiłem, maxuj wszystko od głównego czaru jaki masz zamiar używać. Później 2 w kolejności i tak do końca. Jeżeli grasz na BN ( a tak zakładam) to nie ma sensu robić nowej postaci. Poprostu BallRunujesz aż wszystko wyrównasz. Powodzenia :P @ Down A ty okaż ludziom przedewszystkim trochę szacunku, bo wypowiedziemi "boshe" tego nie robisz. To ty tutaj prosisz o pomoc... |
Cytuj:
juz od jakichs 2 stron gadam ze wale w blizza a ty z tekstem jedz w zimno =/ czytaj posty zanim cos napiszesz |
Tani set ?? ok moze byc nawet talrasha choc bardziej pasuje do fire no ale od biedy. No a w 2 lapce bezoki mur. Ja sam na poczatku albo prawie wszystko sam wyloocilem albo nawet za darmo dostlem(perfect bezoki) I uwiez mi talrash mu na poczatek starczy dopuki sie zcegos fajniejszego nie dorobi robiac kuznie/taxi/mf'ujac.
|
Grałem w Diablo 1, ale na pewno opłaca się kupić 2?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |