![]() |
"Ani Mru Mru" THE BEST chyba najlepsze jest "Nasz Klient Nasz Pan" z tym chinczykiem :D
|
Zapomniałm jak się nazywa, ale tam jest paru aktorów i idą se np. na rynek i gadają, że nowy rok, że pan wołodyjowski jest w ciele ciotki ;P
Jest jeszcze taki kabaret, że ludzie gadają do siebie jak umysłowi. Np. Posżłam na górę. Drugi odpowiada: A czymuś poszła na górę? Bo poszłam na góre :D:D Normalnie aż astmy dostałem 8D |
1) ot.to
2) ani mru mru |
Stare: Dudek ( broń Boże jajnik :p ) i Tey
Nowe: Ani mru mru , Kabaret moralego niepokoju ( Bo młodość musi się wyszumieć a starość musi się wyszurać) i grupa Mocarta oraz Ireneusz Krosny ROX |
Sorry za refresh...
Ja uwielbam skecze Ani Mru Mru, oraz niekiedy KMN. <--- tylko one wymiatają reszta to sztywniacy |
Krzysztof Piasecki (mało kto go tutaj wymienił o_0), TEY, KMN, Ani Mru Mru, Kabaret Jednego Mima (jakmutambyło...) może też być Trzech Starszych Panów,etc... Natomiast Halamy nie trawię. Imho, wogóle nie jest śmieszny -.-
|
Heh oczywiscie ani mru mru oraz KMN
O tak Grupa Mocarta(czy jak to tam sie pisze) tez dobra. A ze starszych to TEY |
...raczej bym się kłóciła z tym, czy AMM jest takie wspaniałe... ;-). Ja tam wolę OT.TO. i na scenie i prywatnie... są cudowni! 8o
Lubię też KMN, Konia Polskiego i Formację Chatlete [chyba tak się piszą:)]... Gdyby chciał ktoś poplotkować na temat Panów w Garniturach, to ja chętnie:D. Pozdrowionka! PS: ktoś wcześniej napisał, żę OT.TO zeszło na psy.. a wcale nie! <pokazuje język> :) |
Dla mnie kabartem moralnego niepokoju wymiata ;]
edit@ o.O nie zauwarzylem ze temat byl odkopany ale i tak nie przezemnie |
Pieprzeni archeolodzy... LUDZIE ostatni post w tym temacie był 2 lata temu!!! Nie odgrzebujcie starych tematów...
|
Cytuj:
Formacja Chatlet, Grzegorz Halama, Kabaret moralnego niepokoju i ostatecznie to mru mru :p |
Kiedyś Halama i Piasecki. A teraz? Hm. Mru Mru chyba... No i Łowcy.B :)
|
Łowcy.B, Halama oraz Ani Mru Mru.
|
Ze starych to "Tey" ew ."Kabaret starszych panów", a z obecnych to "Ani mru mru, "Kabaret moralnego niepokoju", Grześ Halama i pan Piasecki...
|
Ani Mru Mru, Tey oraz Kabaret moralnego niepokoju na czele z tą zaje*iscie śmiejącą się kobietą :D
|
Kabaret Moralnego Niepokoju rox :D
oto moj ulubiony skecz w ich wykonaniu ,,Wizyta Księdza'' http://www.maxior.pl/?p=index&id=31814&0 oczywiscie Ani Mru-Mru tez daja w dupe :D |
KMN, Formacja Chatlette, Jachim Presents.
|
LPR
Samoobrona PiS NOP (narodowe odrodzenie polski) MW SLD Temat offtopic i "Alkohol rzadzi" w Oldschool emo Ot, co. Po co nam kabarety jak mamy ich wszystkich? |
Kabaret Moralnego Niepokoju, głównie nie z powodu skeczy (chociaż mają świetne) ale z powodu tego, iż są w porządku i szczególnie ich lubię w życiu prywatnym.
PS. Wizyta Księdza ROX :D |
Kabaret moralnego niepokoju, ani mru mru, formacja chatlet, tey i dudek.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |