![]() |
Pięknie, bardzo pięknie.
Zajefajne SS'ki. Jesli mozesz daj więcej. :]
|
no calkiem ladne te sski :) oby tak dalej... moze niedlugo sie na dle z Toba wybiore to ja sski porobie (mam nadzieje ze tym razem lagow nie bedzie:P)
|
Nice ss'y a szczegulnie z tym premium account :P:P
wklejaj dalej som extra |
;)
ja tam jestem ;) ;) szkoda tylko ze nam sie wpiedzielili i blokera ukradli nie? szkoda ze nie zrobilismy loot pic :>
Hail Outlaw Undeads |
heheh troszq przy duzo jak na jeden raz, ale i tak niceeee ^^ graatz
|
Ihaaa kocham ludzie ktorzy zaczynaja gre na staaaarych swiatach ;d bo wiedza ze tam im bedzie latiutko ;d bo kupia sobie dsm c-legi demon shilda bs`a gisa/f-axe d lance za jakies 100k lacznie ;d. Zero przyjemnosci z tych itemow bym chyba niemial ;d. Ale tak wracajac do topicu to gratz adv lvl`a ale equipu ci niegratzne ;p bo niema czego mozna to w mich zdobyc na takich serverach jak danubia antica (duzo szybciej) nova itp itd ...
Hail Celesta ! :P |
Hail Danubia :)) Zarabiste Ss'ki :)) Gratz adv :))
|
Michal kiedy bijemy kolejnego SWE :D:D ALe mial frajer za swoje :P zaden swe nie podskoczy to polakow na kazdym servie bo...........
........Zrobimy im z dupy jesien sredniowiecza :D:D |
Gratz! Fajne ss'ki, i spox że masz premium ;]
|
Cytuj:
*Dsm=100k *C-legi=25k *Demon shield=50k *Bs=20k *Gs=20k ----->210k jak sie nie pomylilem :) |
@up
pomyliles sie po dodaniu bedzie 215k :p |
Ostatnio nie bylo huntów zbyt wiele ani wogole ss poniewaz konczyl sie pacc i skille trzeba bylo podciagnac ale kiedy juz mam nowego pacc :] to pewnie znowu troche tego bedzie a teraz tylko jeden ss moj najnowszy adv
http://img226.echo.cx/img226/274/56lvl6qn.jpg |
Fajne ss'ki tez gralem na danubi zrobilem reda i sie rooknolem dawaj ss'y nie pozwul zginac tematowi Jeszcze raz BIG GRATZ ALL ADV's Eq Zycze ci powodzenia w dalszej grze
|
Kupa xD
Ładne ss'y :) , a tak w ogóle jakie masz skille ? A i jeszcze jedno ladne eq :)
|
niechce nic mowic ale uzywasz tibi gg albo cos ^.^
wogule to fajne ss :) |
Fajne ss'ki ...... Tylko ciekawi mnie czemu nie chcesz podac skili.....
Jka blokujesz gs-y chodzisz na dl"e to chyba nie mozesz miec takich slabych nie ? ;] Gratz :] |
ahh w Tej chwili mam skille 80/77 64lvl
|
Cytuj:
|
po co ktos odswiezal temat z przed 5 miesiecy?-.-"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |