![]() |
Moze i dobry ten sword , ale SoV'a nie przebija :) . Pozatym jeśli będzie bramka lvl'owa do tego questa ( nie wiadomo czy z questa ) , to pewnie od 70-80 lvl , wiec jesli stanie sie popularny , to nie dla 100 + lvl . Pozatym raczej dla knight , bo sporo wazy . A co do zdjecia , to nie wiadomo czy ten sword jest skonczony . Możliwe ze jakaś część brakuje . Jeśli dołoży sie następną część powstanie miecz dwuręczny( tak jak w opisie ) , lepszy od SoV'a . Sytuacja może być podobna jak z tym nowym Helmikiem , ze istnieje niedokonczona wersja i skonczona .
|
Ej to się zrobiła egipska mania niedługo pewnie CIPsoft da nowy armor lepszy od magic plate armor i pewnie będzie to pharaoh armor albo coś. A teraz bardziej do tematu ten sword a według mnie ten mieczyk wypada z faraona jakiegoś albo jakiś nowy quest związany z faraonami ale nie bezpośrednio (jakby co to chyba nie jest quest spolling).
|
ups ----------------wrong window---------------------ups ;p (plz delete me :) )
|
Z tego co pamietam na tym forum ktos opowiadal fakt ten mieczyk to jest Quest .... do zabicia jest chyba 7 faraonow niewiem ile do konca :p i z kazdego wypada 1 czesc ktos mowil na fprum tu ze mu wypadlo jakies serve i pozniej zamiennil na leqwy rog od ancient helmu , a wiec zanim zrobicie tego questa to se poczekacie .... ja tez se pewnie jeszcze poczekam z 4-5 miechow chociaz mam 45 lvl :/
|
Ten miecz bardzo fajnie wyglada
A jesli ktos nie wie skad wiem jak wyglada to niech zobaczy na tibia.pl :p :p :p ps.nawet dobry ten miecz -------------- LESZCZ tak mnie zwa B) B) B) |
A więc tak : mój kolega Dark Trova gadał ze Sztahetą i ona mu powiedziała że ten sword wypada z faraonów ale bardzo żadko.Tych mieczy będzie mało zawsze bo kto by chciał chodzić na hunty na faraony dla miecza jak 160lvl knight nawet zginoł.Może w dalekiej przyszłości będzie tego troszkę więcej ale to nie jest miecz z questu tylko z faraonów wypada losowo.Jak chcecie to nie wierzcie wasza sprawa ja tylko chcę uprościć sprawę
|
Skoda wiesz ze nie ma na to questu X( . Jestes wszystko wiedzacy? mainland ma duzo tajemnic.Po update moze dodali quest ale jeszcze nikto go nie odkryl a ty juz z gury zakladasz ze nie ma na to questu. X(
|
fajnie, tylko szkoda że akurat sword, mogliby cluba lub axa dać. A co do wyglądu to nie jest taki super, poza tym już kiedyś był w nieoficjalnym spr jako GS (made by Izuael).
|
Cytuj:
|
to jest prawda chociazby wystarczy obejrzec film tha malveric sorcerera ktory zbiera teraz ten miecz(po helmie :P)
|
Pharaoh Sword Na Harmoni
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
|
Ech to z tego co ja wiem, to ten sword jest z Questa. Oglądałem ostatnio filmik, na którym 2 gości ubiło jednego z faraonów i było w nim coś jakby część miecza. Poszukam jeszcze tego filmika i jak coś zamieszcze link :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |