![]() |
hmmm...na moje ab to miasto dla runemakerow jedynie...no fakt potrenic mozna na niskim lvl bo trolli od groma, no w sumie moze to i dobry pomysl...posiedz w ab zrob skille a potem pomysl o thais/venore :)
@morwi oki nie przeczytalem dokladnie zwracam honor :] Denaros von'Cookie ;) |
hmmm... napisałem to juz chyba w 17 postach i napisze i tutaj : PO CO GRACIE NA PvP ?! I POZNIEM MACIE BROBLEMY ZE WAS ZABIJAJĄ!!
|
Więc idę do Carlin, a potem Ab. OK. Niech jeszcze jakiś dobry człowiek opisze drogę z miasta do miasta :)
|
Mapa Tibii na stronce...droga jest strasznie prosta
Idziesz w prawo od swiatyni to wschodniej bramy i stamtad odchodzi sciezka, ktora idziesz w prawo caly czas dokladnie po sciezce bo jak zejdziesz nizej mozesz trafic na amazonki/valkirie no i tak chwile idziesz...;) dochodzisz do domku tam bodajze masz drogowskaz ze w gore ab...pare krokow na polnoc i jestes w ab :) jest troche problem z zostaniem obywatelem ab bo trzeba przejsc labirynt z uzyciem machety do wycinania krzakow, ale o to mozesz popytac ludzi pod depo w wiekszosci sa to polacy. Mam nadzieje ze rozumiesz ;) Denaros von'Cookie |
No właśnie przejrzałem mapy ze strony, ale nigdzie nie widziałem ścieżki z Carlin do Ab :( . Mniejsza o to. Dzięki Karstag :) Z Twoim opisem dotarłem bez problemu :)
|
Ja chce
Cytuj:
|
No ja...
No a ja nie wiem. Poszłam do Carlin na 8 levelu kilka razy dead, ale jakoś sobie poradziłam :/. Teraz mam 13 level, przeniosłam się do Ab i mi tam dobrze :].
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |