![]() |
MORE SS PLX !
:) |
Xd
Xd Gratz :) i fajne ss'y :D
Odrazu wpisze zeby nikt niewyjezdzal z glupimi textami typu ze afkowal albo cos, poniewaz czesto trenilem z Derlikiem i zawsze byl online A Ci co wala takie smuty poprostu zazdroszcz±, no wiec Derlik jeszcze raz Gratzzzz :) Hail AK nidgy niezapomne o tej gildi... =) |
Dziekuje wszystkim :D
Szczególnie Sakusiowi mojemu kochanemu tibijskiemu braciszqowi :* Co do Baxa... rozwazam za i przeciw... bo Bax znowu sie zmienil... i to zmienil na to co bylo kiedys :) Co do tych na caffejce ... wiesz bysiu .. sa rózni ludzie xD Co do tego ile trenilem godzin... hmm to na skilla potrzebuje jakies 240+ godzin traina teraz ;) a dokladnie to trudno mi pwoiedziec ... ale obliczylem kiedys jak trenowalem jaki mial bym m lev gdybym mial mastera... bez zadnych manasów nabil bym 67 m lev :P Co do wiecej screenów .. to napewno beda :D :] |
GRATZ, wielke dla ciebie chlopie za takie skille. Tylko zebys przypadkiem nie padl, bez blessow czy cos :)
Powodzenia w przyszlym levelowaniu i jeszcze raz gratz cierpliwosci :P |
hyh
tak tylko powiedz mi ile ty grasz ??? a po za tym nie tylko tibia jest najwazniejsza ja mam 78 master z 70 mlvl
|
sorka za podwójnego ... :/
|
Ss'y ...za***ioza ....bo wykonane przez ciebie :P , widze że używasz gg łobuzie :P (gadam jak gej:D)
|
Fajen skille jestem na dwuch:P
Derlik powodzenia a baldore to przegonisz na pewno.POWODZENIA!!! |
Dziekuje Hosel... mam nadzieje ze tak sie stanie :)
|
Ehh, taki char, skille 100+ i używaszTibia gg?
|
Cytuj:
Bylem u kolegi :) ma tego neta co ja ale troche lepej mu dziala on nie ma 30 sekundowych lagów ;) |
nie atakuje cie albo cos ale...
chcialo ci sie rok skilowac? poza tym skilowanie do skili 100 na 40+ imho jest glupie, chyba ze to naprawde lubisz :S |
HAAA jestem na zdjęciach XD troche mało ich zrobili¶my i mało wartka akcja była :P no ale mowi sie trudno może niedlugo cos sie wymysli :P :cup:
|
Przegladajac to forum dowiedzailem sie dopiero ze jestes Polakiem , a co do skilli to masz boskie nie da sie tego opisac poprostu potega , btw ile zabralo ci zrobienie takiego cuda(skilli)
|
co do dlugosci robienia skilli to okolo roku...
co do tego ze robienie skilli na takim levelu jest takie siakie i owakie.. to nie pozwala mi net na robienie wiekszych huntów bo mam ciagle kicki i lagi .. pozaytm lubie trenic .. wiec mi to róznicy nie robi. Aschi .. nastepnym razm musze nie miec lagów ot na dl pojdziem XD |
Bierzmy przykład z Derlika.
Wolek 139 Elite Knight ma gorsze skille i dużo gorzej bije niż nasz mistrz. ;) Chyba że ubierze Magic Sworda :baby: |
lepiej bije? lul ;]
skille to nie wszystko ^^ podejdzie do neigo sorcek , pare sd i go nima ;p a tak poza tym gratz Derl skilli ;] , ale i tak palka jestes xD |
Cytuj:
a co do srocków... ... próbowali...i nie udalo im sie =D wiec o czym Ty mowisZ? nawet ta dora próbowala ... walila sd i miala 2 x FE i tez jej sie nie udalo ... ;) Arqq nie powtarzaj tego co uslyszysz od innych którzy nie maja racji ;)hyh |
Niom, Miller gdyby cie zaczol bić bys sie uhac nie nadazał on ladnie z SD wali a z UE to musi być co¶ :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |