![]() |
@Ulrek-wydaje mi sie czy ty kochasz Shwarzeneggera?;P Mnie wnerwia to ze w kazdym jego filmie prawie ze na sile wpychali haslo 'I'll be back'..... Qrde byl taki jeden ze idzie sobie ulica nagle doskakuje do jakiegos auta i wrzeszczy "ILL BE BACK' paranoja;P Dobra, ja nie o tym chcialem.
@Nekros-ale jak kula czache przebije to nawet nie bedziesz mial z czego nekromancji uprawiac bo bezglowy zombie i bezmozgi dodatkowo na duzo ci sie nie przyda 0_o @Jazio!-NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN/CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC @program-magia Davida Copperfielda+rewolwer przy lbie gratis. I tyle. Jednym slowem-ukartowane:) Dwoma-wszystko ukartowane.-Wiecej-WSZYSTKO TAM JEST QWA UKAARTOWAANE i nie ma sie czym podniecac;) @przyszlosc TV-hmmm mysle ze za pol roku to juz zacznie sie likwidowanie nadwyzek ludnosci. Jak? Najbiedniejsi beda chodzili do programow w stylu "ROZ*** SE GLOWE KIJEM W NAJBARDZIEJ WIDOWISKOWY SPOSOB A RODZINA DOSTANIE 10 ZL" albo "Walki na smierc i zycie, jesli nie umiesz zabic przeciwnika spuscimy ci na leb bombe atomowa" albo "Ciulnij se nozem w serce, za przezycie 100 zl za smierc 20 zl dla rodzinki" |
Wyspiarze zawsze (zbyt długo) byli nudziarzami i teraz dostali bzika. Nawet szkoda mi czasu żeby to obejżeć ...
|
Moja mama nawet mówi że to będzie pic na wode, fotomontaż :D . Ja sobie obejrze w niedziele pierwszy odcinek (w końcu ferie bede miał :D) i zobacze czy to ma sens w ogóle...lecz jednak to wszystko wydaje mi się troche dziwne - śmierć w TV ? Qmple w szkole gadają, że to pewno będzie coś amatorskiego (amatorska kamera) ale z tego co wywnioskowywuje to będzie full professional tv program :D.
Jeśli chodzi o te Reality Szoł, to oglądałem dawniej BB, a Bar itp itd to gówna Na Miriam to nawet okiem nie spojrzałem, na początku nie wiedziałem co to za program, kim ona jest (jak dostalem strone pewną, pokazalem ją dziewczynie [ 8o n/c] to ona mówi że słyszała o takim programie Miriam, ze tam kobieta to facet itp.) później na forum dużo o tym czytalem i się dowiedziałem. Po co mi wiedzieć o czymś takim ? Niższość intelektualna ;) ... A mój ulubiony serial to "Na Wspólnej" - kto to jeszcze ogląda :D ? Ql full wypas ;) a moja dziewczynka ogląda jeszcze M jak miłośc :D @edit Reakcja moich qmpli: jakiś gówniany magik (sam tak uważam) wymyśli jakąś sztuczkę żeby oni się nie zabili. Gadali też coś, że wytną to, jeżeli ktoś się zabije i nakręcą od nowa z tym, co przeżyje i nikt się nie dowie o śmierci :D. |
polecam recenzje Manhunt (czy jakoś tak :P) z CDA, tam były krótkie "przerywniki" i było napisano coś o różnych pomysłach na szoł.(najlepsza część tej recęzji :P)
|
Za kilka lat będziemy oglądali show'y typu " Wyspa Kanibali ". Wpuszczą 10 osob na wyspe z kanibalami, i w nocy wszystkich zjedzą plx. i wygra ten co przetrwa do końca, nagrodą będzie łosoś z grilla. ;D
@topic wali im na głowe? |
Cytuj:
@K-ostry : taaa :) Ale raczej to bedzie "Wyspa Przetrwania". Zbuduja jakies tam niby zniszczone laboratiora etc. Kazdego z 20 uczestnikow rzuca w inna czesc wyspy. Dadza : igle z nitka, maly nozyk, cos do jedzenia, zapalniczke. Kazdy z nich ma za zadanie dotrzec do laboratoriow, wziac teczke i pobiec na brzeg, skad wezmie go ekipa ratunkowa. Po drodze bedzie mozna znalezc : granaty, siekiery, karabiny, strzelby, wyrzutnie rakiet, napalm, kuchenke polowa, telewizor na baterie itp. Wyobrazcie sobie : gosciu wzial teczke, prawie jest na brzegu, widzi ekipe ratunka, a tu nagle strzal w tyl glowy z karabinu...Staje nad nim gosciu "hehe, moja teczka" i leci do ekipy ;) |
Oglądnąłem...
Wiecie co ? Zmieniłem zdanie na temat tego programu. Bardzo mi się podobało, nic nie wyglądało na sztuczne, wszystko rzeczywiste, ten moment 'pomyłki' trzymał w napięciu... @edit Co prawda nie wygląda mi to na program na żywo...ale wszystko może się zdarzyć :D(Gdy głowa pełna marzeń 8o ) |
Obejrzałem (dzisiaj w szkole po caaałych 4 godzinach snu żałowałem, ale co tam:). Sam pomysł strzelania sobie w łeb nie uważam za zbyt błyskotliwy, jednak umiejętności tego faceta mnie zadziwiły (A przyjmujemy tu, że to wszystko działo się naprawdę, bez podstawionych ludzi i ukrytych kamer). To nie tylko dar, ale też najprawdopodobniej całkiem spore wykształcenie w dziedzinie psychologii i stosowanie technik "social engineering" (znanego poniekąd z działanie niektórych "hakerów" w tibii). Tylko pozazdrościć :).
|
Koleś to poprostu niezły psycholog. Musiał być naprawdę pewien siebie skoro ryzykował włąsne życie. Widać było pod koniec, że już miał tego dość i strzelił "na cha.ma" najpierw w głowę a potem w worek. Nie wiem, czy ktoś by wytrzymał te nerwy, ten stress. :P
|
Tak jak poprzednicy i ja zmieniłem zdanie co do programu.Zadziwiły mnie umiejętności tego faceta i nic tam nie wydawało sie drastyczne.
Ps.Widzieliscie tam napis live wiec w 2003 był chyba emitowany na zywo. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |