Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna na Azura, szybka i sprawna akcja na Edronie w wykonaniu SF. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25562)

Lookerro 14-02-2005 21:28

Naucz sie jednego!!Ja nigdy nie krzywdze graczy!!Tylko jak przescignalem goscia co mnie huntowal to on prosil mnie o litosc i zgadnijcie co bylo dalej........

Wichru 14-02-2005 21:38

Drazharm to NOOb wyludza characze za nic nic dodac nic ujac

Neo Nix((dawny))

OGEST 14-02-2005 22:05

nareście wojna na azurze zaczyna być coraz ciekawsza, bo do tej pory SF cały czas baty zbieralo, ale teraz szala zwyciestwa przeychyla sie w strone SF...Oby ta wojna była jeszcze bardziej pasjonujaca i zacieklejsza ;)

Darky 14-02-2005 22:11

Wiecie chlopaki nie chce sie wtrocac ale ja tesz mam 13 lat :P. I mi jakos ciut tibia idze. Btw Dark Total z tej strony.

Drazharm 14-02-2005 22:20

Buhahahahaha....

polecam panom secure, pacere, calmere itp X( :evul:

Azura 4ever 15-02-2005 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OGEST
nareście wojna na azurze zaczyna być coraz ciekawsza, bo do tej pory SF cały czas baty zbieralo, ale teraz szala zwyciestwa przeychyla sie w strone SF...Oby ta wojna była jeszcze bardziej pasjonujaca i zacieklejsza ;)

lol 8o mylisz sie ogest, SF ciągle baty zbiera, a ta akcja z rulabimem to jedyna akcja jaka sie udala SF, dzis draz znowu padl, to juz poraz drugi... troche dziwne ze mataca jeszcze nie padl, a draz az 2 razy :)

Gimlos 15-02-2005 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azura 4ever
lol 8o mylisz sie ogest, SF ciągle baty zbiera, a ta akcja z rulabimem to jedyna akcja jaka sie udala SF, dzis draz znowu padl, to juz poraz drugi... troche dziwne ze mataca jeszcze nie padl, a draz az 2 razy :)

Eeeee a kiedy Vengeance wychodzi z pz? Tylko rano, kiedy zazwyczaj nikogo z sf nie ma online. Dzisiaj zreszta rula padl po raz drugi. Nawet nie stac go bylo na blessy... Zreszta wystarcy popatrzec kto robi lvl, a kto nie, i widac ze mamy w tej chwili spora przewage. Oni moga sobie z rana namieszac, ale w ciagu dnia sa zazwyczaj bezsilni

Lookerro 15-02-2005 14:58

Że mnie nie było wcześniej to popieram że draz to noob!Naucz sie co to znaczy klepać lota bo chyba ci nie wychodzi albo kupować taniej i sprzedawać drożej.Tylko kase byś ssał od ludzi!Ciesz sie żeś wczesniej zaczął gre na Azurze bo byś był cicho jakbyś teraz zaczoł!!
Będe Was popierał bo Swe to Noobs'y =-),ale nie comgcie kasy od ludzi co nie maja wogule nic:D

iglarf 15-02-2005 15:47

Azura 4ever@........ Co ty mozesz wiedziec??????
SF ostatnio ma duza przewage nad gildia mataci....

Drazharm@ Czy to prawda ze na poczatku tak dostawaliscie ze mieliscie zmieniac serwer?????? Powiedzial mi tak czlonek(lol) SF.

Lookerro 15-02-2005 15:59

Glidie Matacy lubie dlatego,bo nie znęca sie nad low-lvlami.
SF Dawniej popierałem i z uciechą patrzyłem jak wygrywają.
Teraz popieram też SF,chociaż lider jest nałogowym ciomgaczem kasy od biednych i pokrzywdzonych=]

Azura 4ever 15-02-2005 16:00

Cytuj:

dziecko drogie nie stekaj tyle bo jeszcze klocka postawisz w majtki i znowu wpier*** od ojca. 13 latek sie oburzyl, buhahahaahha

Oburzyles sie? Bo szczerze mowiac, to ty sie nie zachowujesz na 22 lata~

Lookerro 15-02-2005 16:22

Popieram:]
Polska ma rządzić ale nie znęcać się
Fajny mam avatar:D
A przy okazji Draz tobie to radze iść z tibi na amen albo serv dla ludzi ciomgnących haracze=]Znajdziesz się wśród swoich

Drazharm 15-02-2005 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azura 4ever
Oburzyles sie? Bo szczerze mowiac, to ty sie nie zachowujesz na 22 lata~

a jak sie zachowaje 22-latek? :baby: ;(

Wichru 15-02-2005 18:58

No odpowiedz mi na to pytanie nOObku milo by ci bylo jak by ktos od ciebie sciagal characze??

Pamietasz to rozmowe ty do mnei pisales Edron/drazharm/50
a ja ci ***/ci/w/dupe
?? no odpowiedz

a i PS: nie placie mu i tak was nie ebdzie huncil bo by sie bal robic pz locka buahaua

Neo nix

Lookerro 16-02-2005 14:18

Wiem o tym przeciez se sie pz locka boi!=]

iglarf 16-02-2005 19:42

Lokkero@ Jesli twoim zdaniem gildia mataci nie zneca sie nad low lvl to jestes w bladzie...
Np. taki Makefaje patrzy na trade bierze pare nickow sprawdza na tibia.com jakie maja lvl.Wybiera kilka osob i pisze do nich po angielsku: "Prawie zabiles mojego drugiego chara, plac lub zginiesz...
Wiem o tym bo napisal on do mnie i do paru innych osob, co prawda ja taki znowu low lvl nie jestem bo mam 38lvl......

Drazharm 16-02-2005 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wichru
No odpowiedz mi na to pytanie nOObku milo by ci bylo jak by ktos od ciebie sciagal characze??

Pamietasz to rozmowe ty do mnei pisales Edron/drazharm/50
a ja ci ***/ci/w/dupe
?? no odpowiedz

a i PS: nie placie mu i tak was nie ebdzie huncil bo by sie bal robic pz locka buahaua

Neo nix

tak sie boje pz locka ze skonczyles grac na azurze. BUHAHAHAHA.

iglarf 16-02-2005 20:33

Up@ Duzo osob dzieki tobie przestalo grac na Azurze.......xD

btw. Byles na demon helmet quescie ze deda na Banshee zalapales? :P

Thero 16-02-2005 20:39

@UP
A jak.. Ja nie gram bo jak go zobaczyłem to latał w biało-czerwonym outficie i krzyczał: "FRI ITANZ PLXX!!!111" :S. Ciekawe czy będą mnie wyzywać.. ;P

@Drazharm
A Lookerro? ;)

@Topic
Mamy dostawy co miesiąc po filmiku, jak chcemy więcej to create account i jazda, inaczej od Drazharma będziemy dostawać tlyko i wyłącznie filmy na, których jego team wygrywa ..

Angel_Deserve_To_Die 16-02-2005 21:20

WTF?? Co to ma być. Polak wyłudzający kase od polaków.Musiałeś mieć naprawde wielki kompleks mniejszości w dzieciństwie, mama biła cie po głowie a tata po genitaliach<lol2>A tak na serio zaczyna ci odbijac. Uważasz że wszyscy bedą ci sie klaniac, a tak naprawde ludzie traktuja cie jak śmiecia. Ciekawe czy w rl tez jestes taki cwany?? Najbardziej mnie smieszy twoj wiek, ktos musial pomylic date twojego urodzenia o jakies 10 lat. :baby: Oddajmy cześć Bogu albowiem zesłał tylko jednego czuba na świat takiego jak ty(Drazharm)Matce i Ojcu tez:P
Miłego czytania

Wiesz czym sie różnisz od wiadra z gównem??
21:16 Drazmharm:Nie
Wiadrem :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.