![]() |
Cytuj:
Ja mam XP prof. SP 2 i jest miło :D BTW. Co to za różnica czy komp się włącza 3 czy 5 minut?? zaraz zacznie się odliczanie ze stoperem ;/ -----Wiadomość z ostatniej chwili------ Porównałem rachunki za energie (tak zwany prąd :P) moje i mojego kumpla który używa Linuxa Dane: T(przy kompie- mój)=T(przy kompie-jego) Mój rachunek za "prąd": x zł Jego rachunek - x - y zł Czyli.... Windows więcej "pali" :D |
Skomentuje krótko.
Pierdulicie. DOS rulez. Edit: Wiecie, że 68% ataków z sieci leci właśnie na Linsuxa ? Apple rulez ! |
@up
kto by atakowal winda? :P przecierz jezeli cos jest wartosciowego to nikt tego nie bedzie trzymal danych na windzie? :) @Taśkwa moze twoj kumpel mniej uzywa kompa? -.- |
@up
Napisałem że siedzimy tyle samo(było w danych)----- a tak wogule to był żart |
@$corcerer:
Sam bym tego lepiej nie ujął :D |
@slajt
Atakują linuxa bo windows jest zbyt łatwym systemem do przejęcia. _____________ Poczytaj więcej książek koleś. :] |
Ćiekawe czy można by puścić LILO na X-box;ie(x pudle)
___________________________ BTW. Ciekawe B) A czy też ma ktośz was PS2?????? :p |
Wicie co... wogole porownywac Winde do Linuxa to tak jakby porownac Simpsonka do jakiegos rajdowego motocykla
Linux od poczatku mial byc systemem siecowym. i w internecie sprawuje sie o niebo lepiej niz system M$. Tego nic nie zmieni |
Cytuj:
|
Błąd.
Może i Linux jest najczęściej atakowanym systemem, możliwie że dlatego że jest ma bardzo silne serwery i trudno się do niego dostać. W 90% jest atakowany lecz w 2% atak się powiedzie :p :p :p :p :p :p :p ____________ Ja niemoge Przecież windows jest najpopularniejszym systemem aczkolwiek popularność to nie jest ma(x)ymalne bezpieczeństwo. w przypadku linuxa (ktury niejest najpopularniejszym systemem) działanie i bezpieczeństwo ziałania jest na 1 miejscy :cup: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gonzo
Zjeżdżaj mi z tym satanistycznym OSem heretyku! :> |
Ale... Dlaczego 'satanistyczym'?! ;(
|
Cytuj:
[18:12:01] <@ Polin> | fajna sprawa :) [18:12:03] <@ Polin> | polecam :) [18:13:49] <@_]|[_Scorcer> | hmm, nie mam lina :( [18:13:58] <@_]|[_Scorcer> | jestem na powrot evul windowsowcem PANMSP. :> |
......................
|
Windows - okna, i właśnie on z nich słynie. Pomyśl jak wyobrażasz sobie oprogramowanie bez okienek np. DOS wszystko wpisujesz komendami.
WINDOWS ROX. |
Cytuj:
Oceniasz Xp-ka tylko dlatego, że nie ma DOSa. Śmieszny jestes:] Spojrz w kalendarz i pomyśl... kiedy został napisany DOS a kiedy WinXP. Jakby nie patrzeć XP jest krokiem w kierunku systemy 64b. DOS by go w sumie tylko ograniczał. A jeśli chcesz mieć duże opcje konfiguracyjne - to moze poczytaj troche o rejestrze. On też daje ci prawie nieograniczone możliwości konfiguracji. Zupełnie jak w Linuxie :evul: Cytuj:
Nie bardzo też rozumiem co mają wirusy do service packow. Nie słysalem o SP, które wykrywają wirusy... albo umiszkodliwiają MyDooma, ośwcisz mnie? Cytuj:
Dalej twierdze ze bezsensowne jest porownywanie tych systemow... inne zastosowania inne wymagania... |
..........
|
Cytuj:
Cytuj:
WINXP wcale nie jest gorszy od LINUXA:) edit: mały bład |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |