![]() |
yyyy lol ? sprawdzalem na tibia.com goscia o nicku Nawigator gosc z Harmonii ma 10 lvl i ten twoj nawigator ma skille 102/101 ???? lol heehheheheheheehheee heeh
|
@up
Ehm Nawigator to tylko nick na forum, jego prawdziwa postac ma na imie Derlik... |
Cytuj:
Ja tylko raz widzialem GMa : http://img.photobucket.com/albums/v4...roraven/gm.jpg http://img.photobucket.com/albums/v4...oraven/gm2.jpg Moge tylko powiedziec, ze za przesuwanie GM'a dostalem kicka :P |
Ehmm nie wiem czy ich to obchodzi ale strach do kibla wyjść - kiedyś miałem niefart i poszedłem do kibla a tu gm się lognął.... na szczeście najpeirw zajął sie innymi....
A co do sposobu Germlina : Gremlin nei wiem czy wiesz ale cipsoft i gmowie nie uznaja filmików na TibiCam, bo to wkońcu nielegalny program zakazany przez cipsoft:P |
zawsze mozna zrobic filmik w innym programie ;] i wyslac cipom avi O_o
wtedy mozna by takowego delikwenta przyłapac na tym ze np nie czeka 15 minut zanim daje bana itd.. z drugiej strony tzreba byc ciagle przygotowanym za ewentualnosc pojawienia gm, dlatego mamy tak mało ss i filmikow z gmami poprostu działają znienacka bestie;] |
Gdyby nie ktos nie nakablowal to bym jakso nei mial bana teraz!! Gm sam z siebie nic nie wie ktos musi nakablowac (najlepiej dosrwac ****a i za***ac)!! Po 3 minutach na macro jzu dostalem bana!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
GM nie musi czekać 15 zanim da bana. Wystarczy, że ktoś się rusza albo rzuca czar nie odpowiadając na pytania. |
UP:
Na siłę usprawiedliwiasz gmów. Może tego nie wiesz ale gmy z reguły dbają tylko o własne dupsko i oczywiście że nie muszą czekać 15 minut jeżeli ktoś się rusza/rzuca czar ale to chyba oczywiste, a ja mówie o sytuacji w której wychodzę do kibla/po jedzenie, więc chyba się nei ruszam, nie rzucam czarów, nie? |
Cytuj:
Ta Rikimaru napisal prawde... jak dostalem wtedy bana mialem cos okolo 90-95 skilla To byl chbya GM Rainbow cos tam .. nie pamietam dokladnie ... poszedlem sobie jedzenie na rl zrobic ... mowie za 5 minut wracam wrócilem 3 minutach i mialem juz bana... tlumaczylem sie i nic .. takze gmy sa rózni.. jeden da Ci buzi.. jeden poczeka 30 minut... a inny tylko przyjdzie zobaczy ze nie tanczysz i da Ci bana.. sad,bad true .. ;/ a co do tego gma na tescie to prawda próbowalismy go bic... tylko chmurki... ale brecht mielismy .. tylko ze potem godzine z templa wychodzilismy xD to byly czasy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |