Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   A co by było gdybym.... zabił GM'a? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25964)

Aureliunkunfun (DruiD) 15-02-2005 12:07

yyyy lol ? sprawdzalem na tibia.com goscia o nicku Nawigator gosc z Harmonii ma 10 lvl i ten twoj nawigator ma skille 102/101 ???? lol heehheheheheheehheee heeh

Rankor 15-02-2005 12:11

@up

Ehm Nawigator to tylko nick na forum, jego prawdziwa postac ma na imie Derlik...

Ashlon 15-02-2005 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Widać że większość z was nie miała za wiele do czynienia z GMami. Gma(2lvl) da się zaatakować, atakowaliśmy go wraz z Nawigatorem na teście dokładniej knightmarea i tylko teleport do templa(bez deada:) ). A co do zabijania prawdziwej postaci gma..... taka jest brutalna rzeczywistość gmowie mszczą się jak tylko potrafią w większości i banują ostro. Żeby było gorzej najczęściej online są zwykle ci "bad" gmowie bo ci "good" zwykle się logują raz na miecha, albo tylko na sekundę żeby pracy nie stracili ;]
Powiem więcej nawet nie za zabicie, ale pamiętam jak treniłem z Nawigatorem(teraz ma jakoś 102/101 skilla) i Nawigator prześcigał skillami gma, to gm codziennie sprawdzał nasze training place;] I oczywiście nie czekał oficjalnych 15 minut na sprawdzanie czy ktoś jest afk, ale po 2-3 minutach banował - wiele osób z którymi trenowaliśmy dostało bana;)

Bo komu by sie chcialo czekac? Myslisz, ze gm taki naiwny i mysli, ze ktos nie uzywa macro / siedzi na exicie? :P A co do atakowania gma - to byl test, prawdopodobnie dlatego go mogliscie atakowac.
Ja tylko raz widzialem GMa :
http://img.photobucket.com/albums/v4...roraven/gm.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v4...oraven/gm2.jpg
Moge tylko powiedziec, ze za przesuwanie GM'a dostalem kicka :P

Rikimaru 15-02-2005 12:25

Ehmm nie wiem czy ich to obchodzi ale strach do kibla wyjść - kiedyś miałem niefart i poszedłem do kibla a tu gm się lognął.... na szczeście najpeirw zajął sie innymi....

A co do sposobu Germlina : Gremlin nei wiem czy wiesz ale cipsoft i gmowie nie uznaja filmików na TibiCam, bo to wkońcu nielegalny program zakazany przez cipsoft:P

Kajzer 15-02-2005 13:38

zawsze mozna zrobic filmik w innym programie ;] i wyslac cipom avi O_o
wtedy mozna by takowego delikwenta przyłapac na tym ze np nie czeka 15 minut zanim daje bana itd.. z drugiej strony tzreba byc ciagle przygotowanym za ewentualnosc pojawienia gm, dlatego mamy tak mało ss i filmikow z gmami poprostu działają znienacka bestie;]

Severyn 15-02-2005 16:10

Gdyby nie ktos nie nakablowal to bym jakso nei mial bana teraz!! Gm sam z siebie nic nie wie ktos musi nakablowac (najlepiej dosrwac ****a i za***ac)!! Po 3 minutach na macro jzu dostalem bana!!

Ashlon 15-02-2005 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Severyn
Gdyby nie ktos nie nakablowal to bym jakso nei mial bana teraz!! Gm sam z siebie nic nie wie ktos musi nakablowac (najlepiej dosrwac ****a i za***ac)!! Po 3 minutach na macro jzu dostalem bana!!

Po minucie na makro to powinienes dostac dwa bany oraz saznego kopa w rowa. Jak cie policja zlapie na probie kradziezy samochodu, to pozwij ich do sadu, bo samochodem nie zdazyles odjechac, ewentualnie przejechales tylko kilometr.

Aversin 15-02-2005 21:33

Cytuj:

Ehmm nie wiem czy ich to obchodzi ale strach do kibla wyjść - kiedyś miałem niefart i poszedłem do kibla a tu gm się lognął.... na szczeście najpeirw zajął sie innymi....

A co do sposobu Germlina : Gremlin nei wiem czy wiesz ale cipsoft i gmowie nie uznaja filmików na TibiCam, bo to wkońcu nielegalny program zakazany przez cipsoft:P

Z tego co ja wiem TibiCam ani nie jest nielegalna ani zabroniona. CIPSoft jedynie odradza jej używania gdyż ludzie kombinują jak tu tylko oszukiwać i keyloggery do plików tibicam***** jak i filmów starają się wrzucać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Severyn

Moim zdaniem ten co nakablował powinien jeszcze w nagrode dostać itemka od GMa :D
GM nie musi czekać 15 zanim da bana. Wystarczy, że ktoś się rusza albo rzuca czar nie odpowiadając na pytania.

Rikimaru 16-02-2005 16:06

UP:
Na siłę usprawiedliwiasz gmów. Może tego nie wiesz ale gmy z reguły dbają tylko o własne dupsko i oczywiście że nie muszą czekać 15 minut jeżeli ktoś się rusza/rzuca czar ale to chyba oczywiste, a ja mówie o sytuacji w której wychodzę do kibla/po jedzenie, więc chyba się nei ruszam, nie rzucam czarów, nie?

nawigator 25-02-2005 06:16

Cytuj:

Widać że większość z was nie miała za wiele do czynienia z GMami. Gma(2lvl) da się zaatakować, atakowaliśmy go wraz z Nawigatorem na teście dokładniej knightmarea i tylko teleport do templa(bez deada:) ). A co do zabijania prawdziwej postaci gma..... taka jest brutalna rzeczywistość gmowie mszczą się jak tylko potrafią w większości i banują ostro. Żeby było gorzej najczęściej online są zwykle ci "bad" gmowie bo ci "good" zwykle się logują raz na miecha, albo tylko na sekundę żeby pracy nie stracili ;]
Powiem więcej nawet nie za zabicie, ale pamiętam jak treniłem z Nawigatorem(teraz ma jakoś 102/101 skilla) i Nawigator prześcigał skillami gma, to gm codziennie sprawdzał nasze training place;] I oczywiście nie czekał oficjalnych 15 minut na sprawdzanie czy ktoś jest afk, ale po 2-3 minutach banował - wiele osób z którymi trenowaliśmy dostało bana;)

Ta Rikimaru napisal prawde... jak dostalem wtedy bana mialem cos okolo 90-95 skilla To byl chbya GM Rainbow cos tam .. nie pamietam dokladnie ...
poszedlem sobie jedzenie na rl zrobic ... mowie za 5 minut wracam wrócilem 3 minutach i mialem juz bana... tlumaczylem sie i nic .. takze gmy sa rózni.. jeden da Ci buzi.. jeden poczeka 30 minut... a inny tylko przyjdzie zobaczy ze nie tanczysz i da Ci bana.. sad,bad true .. ;/

a co do tego gma na tescie to prawda próbowalismy go bic... tylko chmurki... ale brecht mielismy .. tylko ze potem godzine z templa wychodzilismy xD to byly czasy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19.