![]() |
No i co zapomnailem wtedy ze sie kiszonych ogorkow z chlebem i kielbasa nie popija kakaem 8o Nie moglem wysiedziec w szkole :D Ale mleczko to tylko zimne do picia i plateczkow do kakaa (jak to sie psize do cholery:D) cieple a kozie mleko jest pyszne :) a w lato jak sie ozlopie zimnego mleka to od rauz jest zimniej i boli glowa z zimna xD
|
ZImne mleko wymiata! :D Ale najlepsze jest mleko prosto od krowy, przecedzone przez pieluche(czysta oczywiscie :D ). A najlepiej to sie o razu do wymiona przyssac i doic... 8o
|
|
ja najbardziej lubie zimne :D ale z kakao moge sobie wypic z cieplym xD ale dobre jest mleko zimne :D
|
hmm płatki i mleko ciepłe.
kakako to objętnie jakie same mleko-bleeeeee |
Cytuj:
P.S. Może zrobimy rewolucje aby wyeliminowac mikrofalówki :evul: ? P.S.S. Tylko co do korzuchu sie z toba nie zgadzam. BLEEEEEEEEEE |
Hmm ! Ta sonda mi sięnie podoba ! Why the fuck nie ma mleka w proszku ?! :[
|
Zimne mleko - feee... później boli mnie gardło i muszę brać mientowe Hollsy!
Ciepłe mleko - też feee... po nim jakoś w buzi swędzi i łaskocze, a jak takiego wypiję za dużo to brzuch boli zupełnie jak po pasztecie ze szczypiorkiem. Po pomidorowym chce mi się strasznie pić, podobnie jak po sosie pieczarkowym z ziemniakami, które z kolei powodują wzdęcia. Te ostatnie też są jak się zję gołąbki albo wątróbkę, lub najgorzej - czerstwy chleb! Zdecydowanie wolę czerstwe bułki, ale w czerstwości są najlepsze grahamki, bo można z nich wydłubać ziarka i zjeść same albo upiec chleb (ale to tylko dla członków KGW, bo oni mają piece). Można także upiec ciasto, takie jak np. szarlotka, ale po niej robi się mdło, w przeciwieństwie co do karpatki. Po karpatce jednak chce się zjeść napoleonkę lub pączka, później zapał znika i ma się ochotę na drożdżówki. Nie lubię drożdżówek ze sklepu Mario koło mnie, bo trudno z nich wydłubać budyń. Nie lubię korzuchów na budyniu, bo powodują u mnie nudności. Podobnie nudno jest mi po bułkach "paluchach", czekam teraz tylko na paluchy z makiem. Możnaby wtedy wydłubać mak i zrobić z niego makowiec. Trzebaby było załatwić wtedy dużo cukru, a po samym cukrze coś drapie w gardle. Nie lubię jajek na miękko, bo jak za mocno nacisnę, to żółtko wypływa i niedobre jest z podłogi. Nie lubię też jajek na twardo, bo jak dłużej postoją to powstają takie brzydkie szare powłoczki dookoła żółtek. Zapobiega temu wsadzenie ich do miski wody, jednak ja ciągle o tym zapominam. Idę coś zjeść. |
Zwykle pije lekko podgrzane do kakaa (?) albo płatków
zimne pije jak mam nastrój mleko prosto od krowy ROX ( ew. łaciate) Kożuch SUX |
_________[REKLAMA]______________
Prosze państwa, dzięki jednemu (raczej idiotycznemu) tematowi sz. p. Sópełmen jest na szczycie : - 5 punktów Głosujcie na Najsławniejszego Forumowicza 2004 __________[/Reklama]____________ Sam lubie zimne mleko, ale ciepłe sóks |
a ja kocham zimne mleko (samo) a zupy mleczneij z platkami nienawidze po cieplym mleku zygam(rzygam??) a kakao tylko cieple
WINO ROX!!!!!! |
Hmm ja tam wole płatki z zimnym mlekiem ostatecznie z zagotowanym ale wystudzonym choć to nie to samo. Najlepiej do tego trochęcukru dać chyba że płatki sąsłodkie ^.-. Nie pijam też łaciatego bo to jest najgorsze mleko jakie może być. Tyle tam konserwantów, że nie wiem czego tam jest więcej- tego świństwa czy wapnia ^.-
aha! do sklanki mleka najlepsze są... tosty ^.- |
Br? Cókjer do mleka?
sama laktoza nei wystarczy? Ale konserwanty suxx Prawdziwe mjeko ma termin spozycia 5 dni~ |
Hege ty ale serio z tymi tostami?? (chodzi o tosty zapiekane w tosterze, no tsakim co te tosty sa kwadratowe a jak sie je p[zredzieli to sa trojkatne, kuchnia ten opis pasuje do obu tosterow,wiem takie co mzoan 2 ze soba zlaczyc i wlozyc do srodka ser i zapiec :D) prosze o fast odpowiedz bo musze sprobowac
|
Ja Lubie mleko z dydka mamci.
|
Co do cukru to naprawdę w odpowiedniej ilości poprawia smak płatków z mlekiem. Ale najlepiej po prostu wziąść Gold Flakes.
|
Superman co do Gold Flakes masz 100% racji :) tych nie trzeba słodzić.
A co do tostów.... tak zwykłe tosty, no wiesz... 2 kromki chleba tostowego, jakaś wędlinka, sporo sera (tylko jakiś lepszy, może gołda?) oraz (choć niekoniecznie) jakis dodatek typu ogurek korniszon, lub plaster pomidora. To wszystko doprawic lub nie ( zależy od gustu) i do tostownicy (cas według insrukcji obsługi). Ja mma tostownicę taką co kwadratowe kromki przypieka po przekątnej co w efekcie daje trujkonty. Do tego szklanka mlega, film i ŻYĆ, NIE UMIERAĆ (wiem, do szczęścia czasaminiewiele mi potrzeba :)) |
W pierkarniku sie najszybciej robia platki :D :D
|
Cytuj:
RE DOWN: Znaczy bo to jest tak, że na przykład ser jest lepszy w trójkątach - bo jest ładnie rozpuszczony i w ogóle kul. Ale właśnie takie rzeczy, których się nie podgrzewa, jak sałata czy cuś jest lepsze na wyskakujących. |
Ja mam obydwa tostery i muszę przyznać, że bardziej mi smakują te trójkąty :P
Ale to zależy na co mam ochotę, do trójkątów dodaję pieczarek, przyprawę do pizzy i ostrą paprykę, a do 'wyskakujących tostów' sałatę czasem rzodkiewke, ogórka zależy :S A tak btw to: SNOW FLAKES I GOLD FLAKES OWNZ!!! :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |