Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Palladyn = złość (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26580)

...:::Mareczek:::... 16-04-2005 16:04

mnie tez to baaaaaaardzo wkurza ze palantyn biega w tibii z lukiem.... powinni wg mnie przy nowym upku zmienic ta prof na archer lub cos w tym stylu.

krystian zenus 20-04-2005 19:20

jak to powiezdiec

blagam was chcial bym byc palamdynem ale niewiem ktury to ja mam lv 3 jestem tkim wielkim gosciem napakowanym chyba rycez jest tam tez taki chudy bez niczego i taki z czyms na plecach a druida w ogule nie mam jest tam taki z broda prose o odpowiedz powoedzie jak kto wyglada muj nr gg 2308073 email [email protected]

zoom 30-04-2005 12:50

Roznie do tego mozna podchodzic, tworcy chcieli nazwac tak jak nazwali, i trzeba sie z tym liczyc napewno nic nie beda zmieniac. W diablo bylo to lepiej odwzorowane moze do takiego wizerunku sie przyzwyczailismy

danielski 02-05-2005 19:54

Mnie to tak nie wkużyło ale też sie zdziwilem.Palladyni to wyli wojownicy walczący wyłącznie mieczami jednoręcznymi i z tarczą.

Hokage 07-05-2005 16:21

to muj pierwszy post więc nie ostatni.Według mnie Cipy wybrali paladyna dlatego bo chyba nie chcielibyscie zeby ktos nazywał archer albo bowman.Takie nazwy profesji były by po prostu głupie.

Elesear 10-05-2005 21:31

Taa..rzecz niezmiernie frustrujaca.
Palladyni ktorzy naprawde byli bardzo religijni napewno nie uzywali by kusz( zostaly one zakazane przez papieza, gdyz zwykly wiesniak mogl nia zabic wojownika[palladyna>:P]).

maripo 10-05-2005 21:49

yyy....

Gówno z jajkami <lol?>

Stwórzcie sobie gre... a gwarantuje że będzie to połączenie Diablo Baldurs'a yy... simsów<joke> Dungeon Dragon's Dungeon Sige Ice Wind Dale... to jak ktoś ją zrobi znaczy zespół za kilka lat... to bedzie zajmować 6 płytek <tak jak Never rox plx> a Tibia z mapami zajmuje 60 mb~~~ czy to jest różnica ?

I jak Ci sie niepodoba że pallek ładuje z łuków to idź sie powieś <joke:P> to sobie niegraj w Tibie albo zmień profke

*zamknąć temat plx...

Jerkov Thundersword 20-05-2005 22:39

No niby tak, ale skoro tak już jest i CipSoft napewno tego nie zmieni, nie ma sensu poruszać tego tematu.

Jerkov Thundersword 20-05-2005 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krystian zenus
blagam was chcial bym byc palamdynem ale niewiem ktury to ja mam lv 3 jestem tkim wielkim gosciem napakowanym chyba rycez jest tam tez taki chudy bez niczego i taki z czyms na plecach a druida w ogule nie mam jest tam taki z broda prose o odpowiedz powoedzie jak kto wyglada muj nr gg 2308073 email [email protected]

Słucham? Co proszę? Wygląd postaci nie ma wpływu na jego profesję. Paladyen, rycerzem, magiem lub druidem możesz stać się po osiągnięciu 8 poziomu i przejściu na main, a wygląd nie wnosi nic do tego ;)

Stefan12532 25-05-2005 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bedyl
Widac ze nagrales sie w diablo2 ale to oni robili tę gre i to ich sprawa z czego bije pall a jak ci sie pall niepodoba to niegraj:P.

widze ze na cRPG sie nie znasz ...

@topic:

jak najbardziej sie z toba zgadzam. A zreszta tibia psuje prawidziwe oblicze rpg ... X( X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09.