Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   > Jaki Tibia ma Sens? < (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26748)

Zielevitz 20-02-2005 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kryształek
Wiesz co Ci powiem M@niek, ja sam próbowalem przestać grać w ten Shit, Ok udało się tydzień bez Tibi i już za nią tęskniłem :( i niestety wróciłem CZEMUUUUUU.... Gz Zielu że Ci się udało :) :cup:

ty mi gratulujesz? :) bez tibii wytrzymałem 2 miesiące :]

Magus 20-02-2005 08:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vehemir
Wole TIBIE niz wodke i inne uzywki :evul:

Cytuj:

Tibia uzaleznia... naparwde potrafi zniszczyc zycie...
Ja tam zdecydowanie wole wódke, a najlepiej piwo. Wszak alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w duzych ilościach. Na pytanie z topicu odpowiem tak: oczywiscie ze ma sens, kazda gra ma jakis sens, natomiast Wasz (wiekszosci) problem stanowi brak umiaru. Jak sie człowiek potrafi kontrolowac to nie ma problemu z zadna uzywka czy gra a jak nie potrafi to powinien sie nauczyc albo od razu wybrac do poradni psychiatrycznej.

Jackiew 20-02-2005 11:04

Ja już nie gram miech, i już nie bedę grał właśnie z takich powodów

gutek7 20-02-2005 11:15

Trudno powiedzieć

Trudno powiedzieć jaki tibia ma sens, moim zdaniem tibia jakby nie miała sensu ale w nią grasz :p

Centix 20-02-2005 11:25

Mnie tibia już tak nie ,,pociąga" jak kiedyś, teraz kiedy kupiłem pacc to zawsze mogę sobie gdzieś wyjść albo pograć w pilke, bo i tak się zawsze wbiję.
Kiedyś miałem z tym problem (kiedy jeszcze pacc nie miałem) jak po mnie kumple przychodzili żebym mogł z nimi wyjść odpowiadałem ,,nie, bo się już nie wbiję".
Więc jak to niektórzy mówili ,,brak umiaru może spowodować" zmiany w psychice człowieka...

slimaczek 20-02-2005 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emil1
Wykryłem problem. Ktoś napisał, co by było gdyby było gta online (coś w tym stylu nie pamiętam po przeczytaniu całego tematu). Otóż gta online jest. Ja grałem w vice city w internecie :). Sieczka fajna ale kicha bo na całej mapie jest np. 7 ludzi ;/. Oczywiście nie ma sztucznej inteligenci (przechodniów itd.)

To jest dodatek MTA (Multi theft auto) to gta3 i gta vice city zrobiony przez fanów. I właśnie w tym problem ze bardoz mało ludzi a jakby rockstar games oficjalnie by wydało taki dodatek było by dużo lepiej.

Aureliunkunfun (DruiD) 20-02-2005 12:19

to jest przyjemnosc to jest zbijanie wolnego czasu
ale ja juz nie gram w tibie tera dla mnie jest najwazniejsze RuneScape :D

R3m0L 20-02-2005 12:23

Jaki tibia ma sens? A jaki sens ma inna gra? Jaki sens ma wogóle granie na kompie? I tak sie znudzi kiedyś. I można tak wyliczać... Nadmiar każdej rzeczy szkodzi, trzeba dawkować odpowiednio żeby znaleść ukryty sens... czyli przyjemność.

Thero 20-02-2005 13:20

Tibia nie ma sensu, dlatego w nią już nie grram ;).
btw. był już taki temat..

Hengar 20-02-2005 14:15

Mnie Gf odciagnela od tibii ;)
Nawet nie chce mi sie grac bo tibia stracila sens i mam kilka huntow na titani
@Ges
Hahahahahaha twoje teksty wymiataja 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Grzyb 20-02-2005 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Tibia nie ma sensu, dlatego w nią już nie grram ;).
btw. był już taki temat..

dlaczego ty w kazdym swoim poscie musisz pisac, ze juz nie grasz w tibie?

Thero 20-02-2005 17:24

@Up
What? Chcesz o tym porozmawiać?

Grf 20-02-2005 17:54

Nie ma sensu

TIBIA NIE MA ZADNEGO SENSU.Jezeli ktos uwaza ze ma 100lvl w tibi jest kims na rl morze sie pomylic.Tym ktorzy maja zamiar grac radze nie zaczynac.Tym co graja krutko radze usunac i nie grac.Tym co graja hardcorowo moge jedynie wspulczuc bo zycie im mija i nawet tego nie widza.....
Tibia jest to holerny pozeracz czasu i nie ma sensu w to grac,tibia to nawet nie jest gra to jest jakis dziwny kult ludzi którzy calymi dniami siedza i robia lvl,trenio skille,pala mane, i pewnego dnia zauwazaja ze minele kupa czasu i tak naprawde nic nie osiagneli prubuja usunac tibie ale nie moga.....

M@NieK 20-02-2005 18:00

wkoncu cos madrego :}

M@NieK 23-02-2005 13:51

Skonczylem grac w tibie, jestem z tego dumny... dzieki wam... :}

Lord KATuxo 23-02-2005 20:21

Nie wiem jak wy ale ja Tibii nie traktuje jak moje drugie zycie po prostu nie z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.m. kontaktow z dziewczyna(ona jest wazniejsza), i z przyjaciolmi tak samo a gram w tibie jak nie mam co do roboty. Poswiecam na nia
max 1 godz diennie chyba ze jest to sobota czy niedziela to max 3 h dziennie i jest all ok. Tibie traktuje jak inne gry: Colin, Undrground 1,2, GTA 1,2,3 itp.
Ale karzdy moz\e miec swoje zdanie wiec...

Lord KATuxo 23-02-2005 20:32

Ale jest tez leprzy motyw. Ja z kumplem jak mi sie na lekscji nudzi to ,,trenujemy"(w realu) :D . Wypowiadajac slowo <puff> a potem sie chwalimy advencami ale oczywiscie z umiarem nie tak zeby na nauczyciele sie czepiali=) :D

Wjot 23-02-2005 20:41

Mi Tibia sprawia dużo radości!!!
Mam kilku qumpli na rl którzy grają w Tibie i myślę że nasze stosunki znacznie się polepszyły. Szkoły nie zaniedbuję a nawet się poprawiłem :] . Tibia nie jest stratą czasu bo choć to tylko gra to tworzysz w niej coś wraz z ludźmi, któży dzielą twe pasje.

PS : Nie gram w tę grę maniakalnie!!! :)

Pozdro all :flaga_pl:

japa21 23-02-2005 21:04

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord KATuxo
Ale jest tez leprzy motyw. Ja z kumplem jak mi sie na lekscji nudzi to ,,trenujemy"(w realu) :D . Wypowiadajac slowo <puff> a potem sie chwalimy advencami ale oczywiscie z umiarem nie tak zeby na nauczyciele sie czepiali=) :D

Rzeczywiście, ten "leprzy" motyw jest całkiem spox. Ja dzisiaj z kumplami robiłem walkę na runy (adori vita vis i ***ut gościa w głowę). Dużo dobrej zabawy na niektórych nudnych przerwach.

Tar-Toudi 23-02-2005 21:24

:]

Grałem w diablo przestałem
Grałem w Morrowin przestałem
Grałem w MU przestałem
Grałem w Lineage przestałem
Grałem w NWN przestałem
Grałem w icewind dale 1 i 2 przestałem
Grałem w baldursa przestalem
Grałem w gry i przestawałem
Grałem w tibie i wracam do tibi . Bardzo się ciesze i wkurzam że wogóle powstała taka gra.Ciesze sie jak zabijam potężne stwory ciesze sie jak widze swój skromny ekwipunek.Wk.. sie jak jakś pedał mnie pkuje. Może jest i to strata czasu ale co z tego co ja bym innego robił. A dla założyciela tematu jak dopiero przejzałeś na oczy to jesteś pajac. Tibia powinna być tylko nasza rozrywką a nie zawaleniem pół roku życia zastanów sie co pisze ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44.