![]() |
Druga czesc nice ale...
ROB OBWODKE!!! |
Cytuj:
@up A jak sie robi obwódkę? |
Faje TO :P na poczatku sie nie skapnolem ze to jest z Wladca Pierscieni i dwie wieze ;p Ale POdoba Mi SIe
|
Cytuj:
|
Widać, że nawet książki nie czytałeś. W bitwie o Helmowy Jar nie uczestniczyli elfowie. Wprawdzie byli łucznicy, ale z Rohanu. Większość tego co opisałeś w swoim fejku to sceny z filmu i to całkiem kiepsko zrobione (co nie oznacza, że czepiam się, że jest to niezgodne z książką).
Centaurek: Wiesz, że nawet Smeagol źle napisałeś ? Bo tam jeszcze jest taka kreseczka nad pewną literą =P. |
Słabe wykonanie, weź się następnym razem postaraj troche :/
|
zarabist fake najlepszy jaki widzialem z sensem :)
|
end
Dalem juz ostania czesc tego topica w posicie 1. czy utrzyma sie na szczycie to zalezy od was. do boju commenty
|
Hmmm...ta ostatnia 'część' nie zabrala ci zbytnio czasu...nie mam sie do czego przyczepić, ale taki jeden fake, jeszcze na dodatek taki jakiś...nudny :p...bo ostatni obrazek to chyba Fake Maker Besna :)...więc postaraj sie, rób dalej z tematyki Władcy Pierścieni...
|
Cytuj:
co najwyżej "WłaDca pierścieni" B) Cytuj:
pomysł - ok... szkoda że nie Twój wykonanie - ok... szkoda że widywałem ładniejsze i dokładniejsze B) |
O drugim odcinku powiem tak samo jak wcześniej:
Nawet, nawet |
Pomysl 10/10
Wykonane 10/10 czadzik strasznie ciekawe |
OSTATNIA czesc jest najdluzsza i najlepsza :D lol plx :D
Mogles jakies bitwy zrobic czy cus ale ogolny efekt moze byc ^^ |
Fajne :) Mi Sie Podobalo Lepszego Niewidzialem W Rzyciu :p
|
Pomysł... nie będe oceniał.. (chyba wiadomo czemu .. ) ogólnie ciekawe 6/10 ;)
|
:d:d
Fajny Fake Super :P:P tez chce miec takie eq :P:P
|
Pomysł 12/20
Wykonanie 8/20 Powinno być więcej... nie ma akcji i adrenalinki :), ludzie lubią się bać! |
Moim zdaniem to jest świetny Fake :)
|
taki sobie ten fake .... poprostu średni (zbyt pospolity). Żadnych upiękrzaczy itp.
|
calkiem calkiem
Troche krzywo powklejane i nie ma imion nad postaciami
ocena 6/10 :Ork: :Ork: :Ork: ork:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |