![]() |
huhu ;P
Cytuj:
@Topic More plx :p a gdzie jakas nagroda za pomoc :P? aa jeszcze jak juz powiedzial kolega wyzej to jest Star Wars I Mroczne widmo me'r :evul: plx0r |
Haha, zmutowany ghul czy co to tam bylo.
Fajna fabula Star Wars I: The Phantom Menace :P Marduk gola Tibio-cola :D |
Zaczne robic dzisiaj nastepna czesc ale nie wiem kiefdy bedzie bo chce jakas dluga zrobic z wlasnym back groundem (czy jakos tak)
@up Zaduzo sie w gothica nagrales :D |
We ( a może tylko "I") Want More Plx XD
|
Zbyt smieszne to nie jest ale za to fajna historyjka :D
|
Scena jest z filmu Gwiezdne Wojny: Mroczne Widmo (pierwsza część) ale Qui-Gon zginął ;/ szkoda fajna brode mial 8o
|
GRATZ :cup: :cup: :cup: Naprawde nieźle dawaj more
|
Star Wars
jest to z filmu Star Wars :P
|
more comments plx :baby:
|
Gwiezdne Wojny I Mroczne Widmo Georga Lucasa :)
MORE PLX ! |
Omfg! Super, Extra, Zajefajne Fake'i .... to najlepsze jakie kiedykolwiek widzialem :P pozdro ... rob kolejna czesc :D
|
Fajna historyjka ;]
|
yest
To scena ze star wars ale zapomnialem ktorego
|
Niedlugo postaram sie zrobic ta czwarta czesc, na pewno nie bedzie tak jak z avalem :kon:
Mam 10 obrazkow, jeszcze troche i zamieszcze PS czekac cierpliwie :) |
aaaa.... ooooo..... eeeee.....
czy ten film to killer? :D :D :D (jak ja to lubie ;p) |
Star Wars: episode I. mam nadzieje że już przygotowałeś rzeszte bo i tak ktoś by odgadł ;/. ok kontunuuj: pomysł: 9/10 - Jakich mało Wykonanie: 10/10 - Żadnych niedopracowań (nawet dobry pomysł z tym depo i innymi takimi ;)) Gratuluje: Główna Ocena: 9,5 ;D cy'a rób nowe FAST PLZ!!!
|
Zrobilem 4 czesc!!! Ogladajcie komentujcie :D
|
Yeah!
ostatni odcinek ROX PLX!!!!!!!!!!!!!!!
MORE PLX!!!!! P.s ciekawe czemu rox :P? moze dlatego ze ja w nim wystepuje :D? :cfaniak: me'r evul plx |
Scena przedstawiająca, "The duel, of the Fates" trochę niedopracowana, głównie imiona bohaterów, ale ogólnie fajne;)
|
Cytuj:
-.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |