![]() |
Ej ekipa a co powiecie na Forgotten Realms?
Napewno najlepszy i największy świat fantasy jaki kiedykolwiek powstał. Wiem, że niektórzy z was pierwsze o tym słyszą ale napewno jest ktoś kto to kapuje tak jak ja. A teraz zamieszcze link do mapy dzięki której będziecie mogli ustalać pola bitew :] Chciałbym tylko dodać, że ja mam taką w domu i do tego po polsku na dużym formacie :D:D:D (szczęściaż ze mnie) http://www.republika.pl/fearun/images/map.jpg Miłego oglądania i nie zapomnijcie, że drowy pochodzą z podmroku który znajduje się pod całym tym terenem a Menzoberranzan znajduje się pod pustynią Anauroch i wielkim lodowcem na północy. I dodam iż jest to mapa kontynentu Faerun :] na planecie podobnej do ziemi zwanej Torilem. |
Sorry nie mogłem edytować to pisze nowego posta :/
Ta mapa przedstawia kontynent Faerun leżący na planecie podobnej do ziemi zwanej Torilem. I to wszystko prawda ja tego nie zmyślam :] |
Przegiołeś i dziękuję za zepsucie mi tematy Storm Silverhand policze się z tobą kedyś indziej jedna rada nie psój tematu X( X( X(
|
Cytuj:
|
Kto jest za przyjęciem ustawy gg ?
|
oczywiscie ja:P
bo po co se posty nabijac przy jakiejs bitwie fantazy jak mozna se spokojnie na gg pograc ? i przy okazji wyjasnic bo ja trudno mysle :)) |
PLX TYLKO NIE NA GY GY! Chłopaki na gy gy bedzie panował bezład każdy bedzie gadał do sciany a tak na forum spokojnie obmyślimy a co do bitew to spoko :) jakoś się coś tu zrobi :D
|
Pomyśle nad twoją opinią co wy na to . Chyba kredi ma racje :)
|
No bo jak by wyladala nasza rozmowa?
User1: Atakuje cie! User2: ee co porabiacie? User1: ej zdzsiek atakuje cie! A propo graliscie w gotica 2 nk? Jakos tak czyli totalny chaos bezlad anarchia -.- |
Cytuj:
ktos bylby sedzią i by mowil kto ma robic kiedy i co ktos odezwie sie poza kolejka to dajemu mu ignorka i pap (czyt blokujemy) |
Gg
Szczerze mówiąc ... to mi to lotto :P.
|
Ja jestem za tym aby pisac na forum... na forum byloby fajnie bysmy dawali mapki ulozenia naszych wojsk i bysmy wybrali goscia (GM) on by mowil co sie dzieje apotem bysmy se wysylali dyplomatow itd itd... na gg by bylo za bardzo tak troszke gupio -.-
|
Cytuj:
ale niech wkoncu sie orzpocznie bitwa ! :D |
Okiej to w kancu niech ktos zacznie :D
|
Niech bitwa się rozpocznie . Moje wojska w gotowości ! :]
|
Oddzaił ustawiony, gotowy do ataku
|
Moje elfy sie poustawialy :)
jeszcze wybieramy scenerie i objasniamy jak grac i zaczynamy |
Wojska w gotowosci!
[Muzyka Stratous Various w tle] Do walki przyjaciele atakować! |
...
Reeeeeeeeeeepent Heeeeretic !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Szykować broń i do ataku aaaaaaaaa ! Tylko gdzie się bijemy i jaka ilość wojsk ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |