Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Cachero. Pomózcie!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27103)

>>>DragoN<<< 23-02-2005 18:51

...

Co do dzielenia acc. Dlaczego ine zbanują bubble. Doszły mnie pogłoski ze ona też ma kilku owerowi Gm'om to nie przeszkadza? To jak to jest Ona moze łamać prawo a my nie ? :)

Patimrok 23-02-2005 18:53

@Aristo~
mi także wydaje się noobowata, chociaż na wszystkie twoje pytania odpowiadam nie, to słyszałem raz jak ktoś tam z forumowiczów powiedział do nie po prostu "hi" a ona mu na to "fuck off or my husband will ban you" czy coś podobnego. Rozumiem, że może być zmęczona "fanami", ale przynajmniej mogłaby odpowiedzieć, że nie może gadać czy coś

@Topic
ciekawe kiedy sprawa się wyjaśni

@Nazwa Topicu (Cachero. Pomózcie!?!), która mnie rozwaliła
no tak faktycznie, zapalmy świeczkę ['] -.-

Jowisz 23-02-2005 18:57

Ojojoj

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patimrok
@Aristo~
mi także wydaje się noobowata, chociaż na wszystkie twoje pytania odpowiadam nie, to słyszałem raz jak ktoś tam z forumowiczów powiedział do nie po prostu "hi" a ona mu na to "fuck off or my husband will ban you" czy coś podobnego. Rozumiem, że może być zmęczona "fanami", ale przynajmniej mogłaby odpowiedzieć, że nie może gadać czy coś

@Topic
ciekawe kiedy sprawa się wyjaśni

@Nazwa Topicu (Cachero. Pomózcie!?!), która mnie rozwaliła
no tak faktycznie, zapalmy świeczkę ['] -.-

Hahah wiesz co takie bajeczki wkręcaj komuś innemu daj filmik lub screen!
@topic Też jestem za tym żeby zagadać z cip'ami itp a może coś się uda ... 8o

Aristo~ 23-02-2005 19:00

@ Patimrok

Watpie zeby tak powiedziala. To nie jest male dziecko tylko dojrzala osoba. W ostatecznosci moglaby tak zrobic, gdyby ktos bardzo sie jej naprzykrzal. Ale od czego jest opcja ignore??

Arathorn 23-02-2005 19:01

nie czytałem do końca, tylko pierwsze 3 strony...
IP adres, pula dla dango kraju ma zawsze taki sam początek, więc łatow wykryć czy gra z brazyli czy z polski czy z mexyku czy jeszcze skąd indziej...

Aversin 23-02-2005 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grenni
@up
Cóż za wywody ... :baby: Tak gra to tylko gra, jakkolwiek jej efekt możesz ocenic poprzez dobytek jakiego sie dorobiles. Jako ze ani my ani ty nie osiagniemy NAJPRAWDOPODOBNIEJ takiego lvl'u wiec lvle Bubble i Cachero nas ciekawią,fascynują . Tym bardziej zrobione w tak krótkim czasie (Cachero) ;]. Tym samym stają się oni niejako osobami publicznymi o których jest często mowa. Taka rywalizacja, choc Cachero sam to dementuje, jest pozytywnym zjawiskiem dla wszystkich (w koncu cos sie dzieje nie? 8o ) Taki ban stopuje tą rywalizację. Wracając do acc sharing... Skoro to jest tylko gra, wiec czemu tak sie czepiacie tego acc sharing, moze i jest to wbrew zasadom, lecz z +2 dobrych graczy moze powstać bardzo "ładny" char. Moim zdaniem ten ban nie był konieczny ...

Tworząc postać akceptujesz zasady gry i zgadzasz się ich przestrzegać. Powinieneś również być świadomy co grozi za ich łamanie. W Tibii zasady dyktuje CIPSoft jeżeli ci się to nie podoba to nie graj. Nie można wybiórczo pozwalać jednym graczom na dzielenie konta a innym nie ... to tak jakby nagle policja oświadczyła, że pan Kowalski może jeździć po pijaku samochodem, a pan Nowak za coś takiego pójdzie siedzieć.
Czemu CIPSoft nie pozwala na dzielenie konta ? Bardzo prosta sprawa. PACC jest przydzielony do konta, więc kilka osób mogłoby wtedy grać na jednym PACCu co oczywiście obniża zarobki CIPSoftu. Jak już pisałem to ONI dyktują zasady a ty je akceptujesz albo musisz się liczyć z ryzykiem bana lub kasacji.

$corcerer 23-02-2005 19:13

Bubble sharuje konto. Przynajmniej na 6 osób. Okej. Tylko jeszcze poproszę jedną rzecz:
DOWODY
plx?

Aristo~ 23-02-2005 19:33

A nawet jesli sharuje acc to cos jej to nie wychodzi bo jest online pare h dziennie, a last login to 21.02

Patimrok 23-02-2005 19:48

@Aristo~ i Jowisz

nie opowiadam żadnych bajeczek, tylko mówie to co usłyszałem i wcale nie namawiam was, żebyście w to wierzyli

Saviol007 23-02-2005 20:09

o to nowy opis Cachero:
Do me a a personal favor everyone- Stop posting things about this being rascist or comparing Bubble. All I want is for an explaination to be given to me and I want to see the proof the ban is based on. Guido did not offer me proof or an explaination. This is a case of guilty until proven innocent.

Black Tilly 23-02-2005 20:32

Dobra a ja zapytam się:
Co daje takie 2 konto taki acc sharing przeciez to głupota prawda??

Shinjix 24-02-2005 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Bubble sharuje konto. Przynajmniej na 6 osób. Okej. Tylko jeszcze poproszę jedną rzecz:
DOWODY
plx?

Dowody zawsze znajdziesz takie same: "Bo ona jest najlepsza i jest nie mozliwe, ze ktokolwiek ma taki level bez AS" więc po co się pytasz?? :D

@Gremlin
To tylko czysta teoria, która nie zawsze jest dobra... Ale fajnie to wykombinowałeś :)
Cachero gadał, że co chwila dostaje msg w grze "stop exping" etc., żeby nie być lepszym od bubble.....

Moim zdaniem GMy i CIPy jawnie nie przeszkadzają mu expić itp. ale jednak w podziemiach działają na jego niekorzyść.... To tylko moje rozmyślenia... Szczególnie, że Nitzhe(czy jakoś tak) jest jej mężem, w grze czy w rl (who cares) ale jednak jest i na pewno by jej nie wydał i kryłby ją w razie czego, a na cachero "ma oko"....
To oczywiście moje rozmyslenia ale odkąd Cachero zdobył ponad 150 level i juz było wiadomo, że coś się szykuje to sie sprawdzają...

Thomasi 24-02-2005 09:07

P.S jeszcze jedno chcialbym dodac co do zmiany IP
a więc IP zmiennie zmienia sie takze za kazdym restartem modemu (to tylko na marginesie bo nikt o tym nie powiedzial)
@up
bardzo ladne wyliczenia ale one sa w zalozeniu ze obie te postacie gralyby taka sama ilosc czasu:)a przed banem widzialem ze jednak jedna z nich byla duzo dluzej online:)

Shinjix 24-02-2005 09:10

PS: Bubble musi miec bardzo zawalone życie towarzyskie jeżeli nie robi AS, a jednak jest kupę czasu on line(więcej niz Cachero)....

@down
ja mówie przed ostatnie czasy.... A teraz mogła trochę wrzucic na luz, bo sie w koncu wzieli za AS
Jak zdobywała 200 level to niemal cały czas była on line

Thomasi 24-02-2005 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
PS: Bubble musi miec bardzo zawalone życie towarzyskie jeżeli nie robi AS, a jednak jest kupę czasu on line(więcej niz Cachero)....

blad w ostatnim czasie nie byla wiecej online...

Wordi 24-02-2005 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Wordi, nasza Alfo i Omego w sprawach informatyki, przeczytales posty Gremlina? bo raczej nie sądzę...

Z toba zawsze cos nie tak sry to wedle ciebie ze mna cos nie tak za kazdym prawie razem :):):):) Przeczytalem i co ??:] Napisalem swoj wywod chyba mam do tego prawo moja ty :P Alfo i Omego forum /////////////.....\\\\\\\\\\\\

Wordi 24-02-2005 10:11

Zazdrosc Lev ?? Czy raczej chcec posiadanai rownych Praw ??

Ale dlaczego jesli jest to gra i ma jednolite zasady jakas osoba ma byc w jakis chodzby najmniejszy sposob faworyzowana ??
Tu sie powinny liczyc czynniki zwiazane tylko i wylacznie z gra nie np. Mam meza GM i mam jakies "upusty".
Nikt nie uwiezy ze ona nie ma jakis plusow z tego ze jest zona GM.
Moze nie ma z tego az takich kozysci jak nam sie wydaje ale nie sprzeczajmy sie badzmy realistami ...

-Res- 24-02-2005 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Czyli wróci :). A jak wszyscy wiemy po długiej rozłonce z tibia wracaja chęci do gry podwojnie wiec bubble jeszcze przegoni :)

przegoni podwojnie :> bedzie mial z 400 lvl :P

Nightwalker 24-02-2005 10:31

@Gremlin i ceny lootu

Teraz są questy. Łatwo zdobyć dobry equip. To robi naprawdę wielką różnicę. Dlatego teraz są różnice.

orgizz 24-02-2005 13:10

nie wiem czy to prawda ale rowniez uwarzam ze gm'y sa po stronie bubble

Bubble nie jest najlepszym graczem....
Uwazam ze kazdy knight powinien poswiecac tyle samo czsu na expienie co na trening
bubble majac skille ~102/89 jest latwa do zabicia dla wurzela...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55.