![]() |
Cytuj:
Top: Chwila, gdzie ten miecz... O! Jest... Harakiri! |
do d**y
Kawał wielkiego g***a. Kto Ci dał taki pomysł człowieku?? X(
X( I HATE :spam: |
ereee...
ja się przyznam. Mam 10 lat i mój pierwszy fake był 1000 % lepszy chyba na serio Mój nowy fake w toku...tym razem dopracowany bardziej :D Ten fake SuxX |
To jest zalosne -,- beznadziejne ..jakie ty masz poczucie humoru.."kupe"..ale smieszne ...gratuluje zwalonej psychy...jezeli zapytam sie Ciebie jakiego masz stolca to tez bedziesz sie smial ? toc to tak czlowiek zbudowany jest spoko wiem mozna sie z tego posmiac ale zeby dac to na wielce chwalebnej tibia.pl i jeszcze zamiescic na szanownym forum to trzeba byc chory..idz sie bawic chlopcyku..
|
badziew, syf, tandeta, beznadzieja, żałosne, hałowate (chałowate?) i wogule do d**y
jak tak bardzo "kupe" lubisz to zobacz na http://www.kupa.prv.pl |
Wiecie lubię dzieci ;) ale..to co on zrobił to jest gorsze od masturbacji 4 latka 0.o.Po 1 kefir z wymiotów lwów i do tego kefir żeby dać ludziom o mój boże dzisiaj zjadłem nutellę rzygnę na ciebie a ty to zjesz ok? Beznadzieja popracuj nad tym
Pomysł 6/10 Wykonanie 2/10 |
hehe do kitu a technika wykonania taka sama jak w "wiosce małych ludzików" :D
a może to ten sam gość tylko se drugie konto załozył :p |
X( X( X( X( X( X( X( X(
TY......Co masz do kefiru!!!!! Kefir jest dobry !!!!!!!!! :confused: :confused: 1/100 wykonenie -100/100 pomysł @up tak to chyba ten sam koleś -.- |
Bardziej sie usmialem z komentarzy niz z fake. A co do fake ? To wszyscy juz powiedzieli, wiec nie ebde tego samego gadał!
|
O JA *******E!! Takiego czegos w zyciu niewidzialem , breche mam na chacie rowna z tego :D:D. Za***isty kefir!!! ahahuaauhauha ;];]
|
To jest jeden z tych gorszych fake'ów .. ale i tak lepszy od Line + Dot ...
Co wy sie tak uczepiliście go z tym "TO JEGO 1 FAKE !! DAJCIE MU SPOKÓJ !" Ja jak robiłem 1st fake to sie troche próbowałem wysilić ... 1-2h roboty i wyszło coś takiego : http://img122.exs.cx/img122/4739/276.jpg a tu co ? 5 minut roboty i coś tragicznego. Pozatym Ja mam już dosyc jakich kolwiek fake'ów na temat tibii :/ ... za dużo ich a coraz mniej z życia codziennego.... dlatego coś planuje zrobić na jako iż powracam jako tako na forum ;) . |
Koleś jesteś wielki. Może zrób narodowy test inteligencij...
Zobacz ile stron pisali na temat twojego wielkiego fake. Zrob jeszcze kilka, zawsze marzylem by ujrzec fake, gdzie glownym tematem sa obsrane i zarzygane lwy. Zobacz napisze KUPA, posikałes sie juz? |
omg. ty wez popracuj
Pomysl 10/10 Wykonane 0/10 |
Słabe i nudne... 2/10
|
@up : i po co odkopujesz stare tematy?? Spojrz na date ostatniego posta xD
|
Lol!
Żebyś wykopał coś fajnego, ale nie taką....KUPĘ!!!
|
Lol co ty na forum pokazujesz pomysł 1/10 wykonanie niestrety 0/10 to razem wychodzi 0,5/10 ocena nie dygaj lepsze to niz 0 :)
|
jedyne słowo które mi przychodzi na myśl... BEZNADZIEJA!!!
|
Jeśli pozwolicie to ja odświeże moje stare fake;i zaraz ..... .
|
Człowieku weź przestań nierób więcej fake-ów. Zapomnij o tym, i nierób następnego, bo się porzygam. PLX! A jak chcesz już zrobić to włóż trochę pracy w to, co robisz.
Ocena: Pomysł:2\10 Wykonanie:0\10 Razem:1\10 PS: Tragedia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |