![]() |
Policzylem
Dragon Ham regeneruje mane dokladnie 12 minut, zyli np. u sorcerera z FACC bedzie to 120 Mana point. Reszte mozecie sami policzyc ;) (np. ham=360 sekund:60=6 minutek, czyli 2 hamy to to samo co jeden dragon ham:) )
|
no dobra a teraz cos o pszenicy ^^
Jak możecie to powiedzcie mi jak długo mam czekać na pszenice, jak raz j± skosze to kiedy ona jeszcze raz odrasta??? :baby: :confused:
|
ok. 3 razy przed save serverem (Dokladnych godzin nieznam )
|
rabbin (zajac) zostawia jajka tylo w okresie swiat wielkanocnych (chyba pierwszego dan swiat)
|
chleb
jak sie robi chleb????????? wiem ze to glupie pytanie ale jeszcze :baby: jestem
|
Chleb
1) musisz mieć kose (scythe) albo machete.
2) kosisz pszenice. 3) snopki siana ¶cierasz na m±ke w młynie. 4) napełniasz korytko albo wiadro wod± i maczasz m±ke w wodzie. 4) powstale ciasto pieczesz na piecu (kiedy jest rozpalony). NO I MASZ JUŻ GOTOWY CHLEBEK :) ;) |
chciałbym wiedzieć ile kosztuj± brown mushroom(te grzybki które można na Edron kupić)
|
a więc inne pytanie ;)
gdzie znajdę miejsce z pszenica na mainie ?? (ojj zeby bylo gdzies blisko venore :p) albo wypiszcie wszystko |
Brown mushrooms kosztuja 10 gp
|
bulki mozna zrobic :)
1.musisz skosic zboze 2.potem do młyna ([USE WITH]na zboze i na mlyn)zamienia ci w make 3.musisz miec wiaderko albo cos z woda (powstaje [glut:P] ciasto) 4.dajesz ciasto ([USE WITH] i na piec) 5.masz bulki mozna zjesc (ew. sprzedac na rooku po 1 gp w willego:D:D) |
Chleb można sprzedać w thais na farmie mcRonalda za 2gp sztuka, można się troche dorobić na niskim lvl
|
a gdzie na mainie znajdę pole do skoszenia |??| wypiszcie każde miejsce
|
A w jaki sposób można zdobyć te wszystkie rodzaje grzybów? Oprócz white mushroom, bo one wypadaj± z dwarfów i dwarf soldierów? Ponoć wszystkie gdzie¶ się respi±...
|
Cytuj:
Kazoordon, farmy. Wiecej nie pamietam ;) |
heh...szkoda ze nie w poblizu venore, raz trafilam do kaz dzikim fartem, ale moglam zginac od beholdera...ciagle sie tam zreszta gubie...jest może jaki¶ specjalny przepis jak zdobyć bułkę ?? Bo tak robię i ci±gle mi chlebki wychodz±..
|
Niema przepisu na bułki można zrobić tylko chleb.Bułeczki możesz dostać od czaru Exevo Pan lub wypadaj± z hanterów.
Czy moge kupić gdziesz grzybki na terenie dla FACC (tylko nie białe grzyby) |
B)
Cytuj:
Co do jabłek to znam miejsce sk±d można wzi±¶ć 10 jabłek i 12gp dziennie(anie niewiem czy to tylko druidzi) i o ile pół tego fora niezna tego miejsca to to jest moja tajemnica ;) |
z kad mozna dostac orange mushrooms ?? albo gdzie sie respi (wiem ze jeden za kamieniami na molst ale wyciagnac sie go nieda )
|
cisteczka wypafaja z Witch chlebki z amazonek ....:)
|
Ciasteczka trochę rzadko wypadaj± z cave ratów
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |