![]() |
Cytuj:
|
Bravo!!!
co nam tym udowodniles? ze jestes najlepszy w rozwalaniu cheaterow i ze by cie unikac jak mam wlaczonego taskera;) P.S na serio to nieuywam makr:p |
infernus_10, odpowiedz wiem ze ty tez mieszkasz na wysokiej i poco robiles na tibi.pl drugie konto mam powiedzieć kim jesteś?
|
lol nawet i jesli to ja to i co? znasz tibia rules? ktos kto uzywa takich programow mozna go zabic bez konsekwencji wiec mow co chcesz bo nigdy niemasz pewnosci o co i o kogo chodzi
|
Cytuj:
Dobra dobra ziomek niemam co robic to pisze na forum byle co a mam ujawnić twoją torzsamość czy nie?? |
podawanie czyis danych jest niezgodne z prawem i karalne... :D
a tym bardziej nie prawdziwych... |
hehe. co do tematu to dobrze zrobiles i miales farta ze nie zobaczyli co im robiles :P loot dobry,mam nadzieje ze im Lvl zszedl :P:P
P.S. stoję za stroną infernusa,w walce przeciw P-Y-T heh. pyt gada jakieś głupoty,a potem przeprasza...co za ludzie sie rodzą tutaj :|... |
haha ten peker to orcgod :) teraz ma hunted :P
1. latwo bylo mozna sie domyslic kto to bo sie lognol 2 char jego obok :)
2.zalogowal sie 1 min po jego smierci i ma tera hunted i niepogra sobie juz na tym serv wiec niewarto zabijac takich leveli :) 3.bilismy go z 100 knightem to stracil z 40 bp uh -.- i traci tera pienodze na uhy 4.char poszedl do dupy ;P 43 knight 5.jego do***al 94 palek za afk na train wiec tu niech niemowi ze uzywa taskera ;) 6.to ***any noob 7.i jak was ktos zabije sprawdzajce all kolesi kiedy sie logowali :) |
Hehehe brawo, nie bałeś się ich congarulations:P:P:P
|
Orcgod is this pk :P
1.orcgod tak sie jaral tym charem a teraz zonk hunted jego all chary mowilismy mu zeby wyslal screen na my acc to powiedzal ze nie wiec co z tego wynika?? ze on go zabil :P
2.a zeby odrobic skille i lev to sa 2 dni grania a 43 knight zrobic ze skillami troszeczke dluzej :) cya all udzelajce komentarzy kto ma racje (tiga the sorcerer) |
Haha Tiga jak dal xDD Daj mi nick to bede go nak****** moim 9 palem na Mytherze :)
|
no,no, niezły sposób na afkerów... szkoda że loot cieniutki
|
Cytuj:
Wiem, ale pisalem to kiedy jeszcze nie wiedzialem, ze cos wypadlo z nich :O |
moze dla Ciebie Tiga, 43 knight to cos wielkiego... Wy na mnie naslaliscie cobre wiec sie odwdzieczylem :) wiedzialem jaki bedzie skutek, wiec nie zaluje... niemacie z czego sie cieszyc bo to byla przemyslana decyzja... pozdrawiam... ciao
PS: wstydzcie sie... 100 elite, 60 elite, 40 master i cale nubki z carlin nie daliscie mi rady HAHAHA :D nie zabiliscie mnie ... 43 elite knighta, to chyba pokazuje kto umie grac a kto nie :D CIAO |
Cytuj:
no i ktos tu jest noobem... w tibia rulez nie ma nic napisane, ze mozna bez konsekfencji zabic afkera... http://www.tibia.com/community/?subt...sladowca+kleru |
Cytuj:
no wiesz oglądałem filmik z kolesiem który zabija afkerów to demon shield i bright sword wypada kolesiowi:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szczegolnie jak afkuje, prawda? ;) @Zdjecia : nie czytalem calego topicu, ale chcialem pogratulowac fajnego pomyslu :) |
Koles zrobil swietna robote wszyscy mowia hunt itd ... trzeba bylo afkowac
jak chcesz grac dalej na tym servie wez napisz do jakiegos wiekszego lvl niz oni i powiedz mu co sie stalo itd i jak jest rozumny to cie poprze. Gratz dla ciebie ;] propobuje za tydzien znow poszukac tych oto panow na afk train ;] |
Xudona znam z mojego OTSa i wiem ze jest to n00b nieprzecietny (kasowalem mu pokolei wszystkie konta na moim serwie bo lubil lamac zasady ;p ) i ciesze sie ,ze go ktos zabil . Mnie na OTS-sie straszyl noobek... tylko ,ze ja wtedy niegralem w tibie ;) ,ale teraz znowu gram jakby chcial mnie huncic to gram na Hibernie
CyA All |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |