Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   jak rozprawilem sie z afkerami i jednoczesnie PA na mytherze =D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27309)

infernus_10 25-02-2005 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P-Y-T
Niech zgadne kto może grać tą postacią Czyżyk albo ....

ok wpadaj domnie ...

OMG KOLES HAHAHA nie jestes pewien to nic niepisz :) a po pierwsze niejestem z twojego miasta, ale znam tu duzo ludzi i bywam tu czesto :) wiec czaje mniej wiecej i Ciebie ;P

Dowizul z Inferny 25-02-2005 18:29

Bravo!!!

co nam tym udowodniles?
ze jestes najlepszy w rozwalaniu cheaterow i ze by cie unikac jak mam wlaczonego taskera;)

P.S

na serio to nieuywam makr:p

P-Y-T 25-02-2005 18:29

infernus_10, odpowiedz wiem ze ty tez mieszkasz na wysokiej i poco robiles na tibi.pl drugie konto mam powiedzieć kim jesteś?

infernus_10 25-02-2005 18:33

lol nawet i jesli to ja to i co? znasz tibia rules? ktos kto uzywa takich programow mozna go zabic bez konsekwencji wiec mow co chcesz bo nigdy niemasz pewnosci o co i o kogo chodzi

P-Y-T 25-02-2005 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez infernus_10
lol nawet i jesli to ja to i co? znasz tibia rules? ktos kto uzywa takich programow mozna go zabic bez konsekwencji wiec mow co chcesz bo nigdy niemasz pewnosci o co i o kogo chodzi

Dobra dobra ziomek niemam co robic to pisze na forum byle co

a mam ujawnić twoją torzsamość czy nie??

infernus_10 25-02-2005 18:50

podawanie czyis danych jest niezgodne z prawem i karalne... :D
a tym bardziej nie prawdziwych...

Heliwurab 25-02-2005 19:04

hehe. co do tematu to dobrze zrobiles i miales farta ze nie zobaczyli co im robiles :P loot dobry,mam nadzieje ze im Lvl zszedl :P:P

P.S.
stoję za stroną infernusa,w walce przeciw P-Y-T heh.

pyt gada jakieś głupoty,a potem przeprasza...co za ludzie sie rodzą tutaj :|...

Tiga5 25-02-2005 19:08

haha ten peker to orcgod :) teraz ma hunted :P

1. latwo bylo mozna sie domyslic kto to bo sie lognol 2 char jego obok :)
2.zalogowal sie 1 min po jego smierci i ma tera hunted i niepogra sobie juz na tym serv wiec niewarto zabijac takich leveli :)
3.bilismy go z 100 knightem to stracil z 40 bp uh -.- i traci tera pienodze na uhy
4.char poszedl do dupy ;P 43 knight
5.jego do***al 94 palek za afk na train wiec tu niech niemowi ze uzywa taskera ;)
6.to ***any noob
7.i jak was ktos zabije sprawdzajce all kolesi kiedy sie logowali :)

Wojtas 25-02-2005 19:20

Hehehe brawo, nie bałeś się ich congarulations:P:P:P

Tiga5 25-02-2005 19:52

Orcgod is this pk :P

1.orcgod tak sie jaral tym charem a teraz zonk hunted jego all chary mowilismy mu zeby wyslal screen na my acc to powiedzal ze nie wiec co z tego wynika?? ze on go zabil :P
2.a zeby odrobic skille i lev to sa 2 dni grania a 43 knight zrobic ze skillami troszeczke dluzej :) cya all udzelajce komentarzy kto ma racje (tiga the sorcerer)

Pan Wlodeq 25-02-2005 20:53

Haha Tiga jak dal xDD Daj mi nick to bede go nak****** moim 9 palem na Mytherze :)

Roscoe 25-02-2005 21:00

no,no, niezły sposób na afkerów... szkoda że loot cieniutki

MANHIR 25-02-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hengar
Gdyby mieli aole to by bp nie wypadly :)

Wiem, ale pisalem to kiedy jeszcze nie wiedzialem, ze cos wypadlo z nich :O

infernus_10 25-02-2005 22:19

moze dla Ciebie Tiga, 43 knight to cos wielkiego... Wy na mnie naslaliscie cobre wiec sie odwdzieczylem :) wiedzialem jaki bedzie skutek, wiec nie zaluje... niemacie z czego sie cieszyc bo to byla przemyslana decyzja... pozdrawiam... ciao

PS: wstydzcie sie... 100 elite, 60 elite, 40 master i cale nubki z carlin nie daliscie mi rady HAHAHA :D nie zabiliscie mnie ... 43 elite knighta, to chyba pokazuje kto umie grac a kto nie :D CIAO

khazad 25-02-2005 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez infernus_10

no i ktos tu jest noobem... w tibia rulez nie ma nic napisane, ze mozna bez konsekfencji zabic afkera...

http://www.tibia.com/community/?subt...sladowca+kleru

Master Of Devastation 25-02-2005 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matsu
Ta napewno cos wypadlo....... knife i wooden shield !!
wow super loot !!!!!

no wiesz oglądałem filmik z kolesiem który zabija afkerów to demon shield i bright sword wypada kolesiowi:P

DR.UTi 25-02-2005 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxx
i ****a 2 razy napisalem.............
infernysiusie qrwa masz hunta jak niiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ,,|,, (-.^) ,,|,,

Kocham cytować takich frajerów....stary jak chcesz się podzielić z ludźmi że ma hunta...od Ciebie czy innych tam esp machine....to pisz to na trade channel....game chat..guild channel...nawet poprośc Cip'ów o reaklame na głównej stronie tibia.com....ale w tym temacie...komentujemy te fotki...czyli np." Fajne fotki. GZ lootu"...albo " Niezbyt Ciekawe te screeny, mało akcji"....a nie 'Masz hunta" (To jest zreszta niepoprawna forma...)....i nie kozacz tak na forum....bo uwierz....dla mnie i elity z hiberny.,...zrobić z 10 masterów 20lvl/40mlvl....w kilkanascie dni to nie problem.....i niesądze ze jakis 100 lvl nawet....uchroni się przed 10 SD po 130 hp naraz......a jak nie....to 2 seria..nie wyrobi z klinieciem w ten F1 z vitą...

Ashlon 25-02-2005 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DR.UTi
Kocham cytować takich frajerów....stary jak chcesz się podzielić z ludźmi że ma hunta...od Ciebie czy innych tam esp machine....to pisz to na trade channel....game chat..guild channel...nawet poprośc Cip'ów o reaklame na głównej stronie tibia.com....ale w tym temacie...komentujemy te fotki...czyli np." Fajne fotki. GZ lootu"...albo " Niezbyt Ciekawe te screeny, mało akcji"....a nie 'Masz hunta" (To jest zreszta niepoprawna forma...)....i nie kozacz tak na forum....bo uwierz....dla mnie i elity z hiberny.,...zrobić z 10 masterów 20lvl/40mlvl....w kilkanascie dni to nie problem.....i niesądze ze jakis 100 lvl nawet....uchroni się przed 10 SD po 130 hp naraz......a jak nie....to 2 seria..nie wyrobi z klinieciem w ten F1 z vitą...

Szczegolnie jak afkuje, prawda? ;)

@Zdjecia : nie czytalem calego topicu, ale chcialem pogratulowac fajnego pomyslu :)

Raczeq 25-02-2005 23:49

Koles zrobil swietna robote wszyscy mowia hunt itd ... trzeba bylo afkowac
jak chcesz grac dalej na tym servie wez napisz do jakiegos wiekszego lvl niz oni i powiedz mu co sie stalo itd i jak jest rozumny to cie poprze.
Gratz dla ciebie ;] propobuje za tydzien znow poszukac tych oto panow na afk train ;]

piaskowy centaur 26-02-2005 09:35

Xudona znam z mojego OTSa i wiem ze jest to n00b nieprzecietny (kasowalem mu pokolei wszystkie konta na moim serwie bo lubil lamac zasady ;p ) i ciesze sie ,ze go ktos zabil . Mnie na OTS-sie straszyl noobek... tylko ,ze ja wtedy niegralem w tibie ;) ,ale teraz znowu gram jakby chcial mnie huncic to gram na Hibernie

CyA All

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16.