![]() |
Cytuj:
tak sie sklada ze wiem na 100%, bo widzialem juz nie raz jak gral, a pozatym pytalem sie paru kumpli z cafe zeby sie upewnic i... cytat: 16:36:15 xxxx () siema 16:36:17 xxxxxx () ej 16:36:24 xxxxxk () dziewiczy instynkt to na 100% facet 16:36:25 xxxxxxx () nie? 16:36:26 xxxx () ?? 16:36:37 xxxxx () Semen 16:36:39 xxxxxx () dokladniej 16:36:41 xxxxx () prawda? 16:37:24 xxxxx () tak |
Gratulacje! Ja na mainie takie czegos nie dokonalem, a co dopiero na rooku?!
Graj dalej do 80 lvlu i pokonaj sunrise z tym 77 lvlekiem (moze spika dostaniesz? :P ) ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
BIG GRATZ 4U GRATZ ej to prawda bo slyszalem ze jak nabijesz na rooku 50lv to ci daja spike sworda to prawda??
|
Gz
OGROMNE GRATZ :cup:
Bardzo ci gratuluje, nigdy nie podejrzewalem, że kto¶ istnieje taki na rooku, ale widać się myliłem :P. Jeszcze raz wielkie gratz, ale mysle ze już chyba wybierasz się na maina PA ! :) |
@ up up
Dziewiczy Intynkt to dziewczyna i do tego ladna :* :P @Intyknt Graj na solce :) nie poddawaj sie |
Cytuj:
Najlepiej jakby sama zainteresowana się wypowiedziała na ten temat .. co ???? |
Gratz
Wielki Gratz Dla Ciebie za CieRpliwosc na Rooku Ja bym tak Niepotrafił :P
|
G R A T Z ! ! !
Nie do¶ć że na rl ładna to jeszcze tak dobrze gra=]
Czego więcej chcieć?=] |
Brawo... ;)
|
Jak ty to zrobiła¶ żeby tak szybko nabijać levele a tak wolno skile !?!
Ja mam 19 lvl na rooku i skile 20/25 a przeciez nie trenuje tak duzo, a ty na 33 lvlu mialas 21/26 |
Cytuj:
Pozatym instynkt moze sunrisa dogonic, wiec g2g :p . |
gz :D to chyba najlepszy polski rookstayer :D:D:D:D. masz bardzo malo kasy :P:)
JESZCZE RAZ GZ |
wklejane??
ej skond mialabys tyle platynek i tych amulwtów a sniezki to chyba tylko z yetti wypadajom którego na rooku nie ma a tak ogóle w±tpie zyby tak długo siedziala na rooku. i jeszce takie pytanko gdzie jest to miejsce na skrrenie?? odpowiedz :baby:
|
Za co ona ma Banished bo anglika za dobrze nie znam??
|
until 22.04.2005 19:20:05 CET because of using unofficial software to play
hehehheh gz ;> |
Lol
Cytuj:
2.Amulety ona kupuje od graczy którym sie poszczescilo i im wypadły. 3.¦nieżki sa z Goblin hell questa (tylko po stronie pacc) 4.Na roku siedziala do 50 lv bo często sam ja widywałem. 5.Miejsce na screenie to trade arena na połowie pacc. Gratz od Zozola i nobu¶ka :cup: |
Wow !!!!!
Gratz lvl on Rook !!!!!! 8o Wyjdz na maina. Nikt ci nie podskoczy. |
A cóż to za 'unofficial software' ? Jaki¶ modyfikowany client or something?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |