![]() |
Cytuj:
ss'y dla mnie malo ciekawe, malo akcji, malo walki a duzo postaci i stania w depo. |
Fuckazz :/
Cytuj:
Rasizm jest dobry dla mungołów... |
Na temat Jejihev'a na Galanie i Royal Demonica na Iridzie
Jejiheh zostal z hakowany i przez to ma 17 lvl ale ja gralem na Galanie obecnie ciupie na Iridzie tak Samo tam ROYAL DEMONIC MIAL PONAD 100+ LvL i tesh zostal z hakowany ale ponoc oddal postac DR ( DIVINITY REIGN ) Szwedzka Gildia i jak morzecie to przestancie nawijac o Hitlerze PLX PLX PLX :evul:
LVL: 9 ;( Voc: Knight :crusader: Mlvl: 3 :mag: Skills: 48/46 :cup: World: IRIDIA |
shit
chyba te zdjecia sa na serwerze republiki albo interii, bo ja widze tylko :x::x::x::x::x::x::x::x::x::x::x: X(
|
ja to widze tak:
Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, Bla bla bla, [X] [X] [X] [X] [X] [X] [X] [X] [X] [X] [X] |
Też nic nie widze : (
A zresztą mnie gówno obchodzi czy wojna na galanie czy nie : P Jak dotąd nikt mnie nie ruszył ... : ) wyagałem się =p |
Widze jakies krzyzyki zamiast SS a link do filmu tez nie dizal chlopie z***ałeś cos...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |