Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia zabija? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27642)

khazad 07-03-2005 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson
Chciałbym się dowiedzieć, czy to prawda, że jak pisali w jednym z artykułów, że jeden chłopak znalazł Dragon Scale Legsy i zmarł na zawał serca. Według mnie to kaczka dziennikarska (znowu: gry zabijają! morderstwo przez komputer!), jednak mało gram i wiem o Tibi, dlatego chciałem sie dowiedzieć, czy to prawda?

no raczej kaczka, bo raczej nikomu kto posiada dragon scale legsy nie wypadnie bo ma aola na bank. jezeli oczywiscie ktos posiada dsle... poza tym jedne sa w skarbcu w kazo ( moze to je wlasnie znalazl? )

fil0nson 07-03-2005 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
tak samo jak kiedyś była sprawa z pokemonami synek rzucił sie bodajże chyba z 10 piętra bo myślał że może latać poprostu uzależnienie trzeba zachować umiar i wiedzieć że to tylko gra/bajka/film

hahhahahahaha
Pamiętam to. Tylko ze to było tak, że jego mama znalazła list potem jego ciało na ziemi] gdzie było napisane
"Kochana Mamo
Przyszedł do mnie Ash i powiedział że pojawił sie nowy rodzaj pokemona, żeby go pokonać trzeba oddać zycie. Musze się poświecić."

Coś w tym stylu. :baby:

Wichru 07-03-2005 15:18

Mam pytanie piszecie jakams nowa bajke??

Lowca 07-03-2005 19:05

lol............

buahahahah...dlatego nie gram w taką gre (przynajmniej juz) jak slysze ze ktos ma sie bic w rl za to ze nie oddal 10k to mi sie smiac chce ... ludzie naprawde bardziej polecam gre Ragnarok . Jest o wiele lepsza moim zdaniem i nie ma takiego chamstwa czesto jest tak ze lepsi gracze ci pomagaja nabijac lepsze levele i nie ma trybu pvp ...... jest wlaczany np: we srode od 9.00 do 13.00 albo sa rozne eventy ze Gamemasterzy rozrzucaja fajne itemki :) :) jest również mvp--monster vs player to jest chyba najlepsze daja jakiegos potforka 1100000 hp i go bije pol serwera naprawde jezeli to co jest glownym topiciem to prawda to skonczcie w to grac bo jeszcze bedzie wiecej ofiar :( :( ;(

Kaamcio 07-03-2005 19:59

hahahahahaha zawał serca całkiem dobre mój kumpel z klasy podniecał się raz chyba z godzine że wywalił orcish axe na glebe i jak kogoś zobaczył to chował do eq i mówił że to niezła adrenalina...
Lowca a skąd ściągnąć ten Ragnarok??

kunbal 07-03-2005 20:13

A ja slyszalem o takim dzieciaku co caly czas gral na kompie i jego ojciec byl glina i mial spluwe
Maly ja wziol zastrzelil ojca i muwi ''Tato wstawaj zostalo ci jescze 8 zyc"

Bzik 07-03-2005 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kunbal
A ja slyszalem o takim dzieciaku co caly czas gral na kompie i jego ojciec byl glina i mial spluwe
Maly ja wziol zastrzelil ojca i muwi ''Tato wstawaj zostalo ci jescze 8 zyc"

A to jest kawał ;p miesiąc temu był w kaczorze donaldzie :P

kinley 07-03-2005 21:40

Taa

Jak pisał ktoś wyżej cud ze GTA nie jest grą online...

"Krewni policjantów, którzy stali się ofiarami 18-letniego obecnie Devina Thompsona, pozwali do sądu autorów oraz sprzedawców gry Grand Theft Auto III, twierdząc, że to właśnie oni odpowiadają za tragedię z 2003 roku.
Wtedy to Devin Thompson został zabrany na posterunek policji w Fayette pod zarzutem jazdy skradzionym samochodem. Podejrzany wyrwał jednemu z policjantów broń, a następnie zastrzelił dwóch funkcjonariuszy. Thompson przyznał się, iż wielokrotnie grał w Grand Theft Auto III."

Strach pomyśleć gdyby była....

Bzik 07-03-2005 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kinley
Jak pisał ktoś wyżej cud ze GTA nie jest grą online...

"Krewni policjantów, którzy stali się ofiarami 18-letniego obecnie Devina Thompsona, pozwali do sądu autorów oraz sprzedawców gry Grand Theft Auto III, twierdząc, że to właśnie oni odpowiadają za tragedię z 2003 roku.
Wtedy to Devin Thompson został zabrany na posterunek policji w Fayette pod zarzutem jazdy skradzionym samochodem. Podejrzany wyrwał jednemu z policjantów broń, a następnie zastrzelił dwóch funkcjonariuszy. Thompson przyznał się, iż wielokrotnie grał w Grand Theft Auto III."

Strach pomyśleć gdyby była....

Istnieje coś takiego kiedyś grałem online .Wystarczy jakis dodatek sciagnac i GTA VC jest on-line

Filarel 07-03-2005 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lowca
buahahahah...dlatego nie gram w taką gre (przynajmniej juz) jak slysze ze ktos ma sie bic w rl za to ze nie oddal 10k to mi sie smiac chce ... ludzie naprawde bardziej polecam gre Ragnarok . Jest o wiele lepsza moim zdaniem i nie ma takiego chamstwa czesto jest tak ze lepsi gracze ci pomagaja nabijac lepsze levele i nie ma trybu pvp ...... jest wlaczany np: we srode od 9.00 do 13.00 albo sa rozne eventy ze Gamemasterzy rozrzucaja fajne itemki :) :) jest również mvp--monster vs player to jest chyba najlepsze daja jakiegos potforka 1100000 hp i go bije pol serwera naprawde jezeli to co jest glownym topiciem to prawda to skonczcie w to grac bo jeszcze bedzie wiecej ofiar :( :( ;(

Wiem, wiem...
Ragnarok r0x, Ragnarok r0x. Na jakim serwie grałeś i ile lat/miesięcy w Ragnaroka?Ja jakieś 2 lata . ;] Pamietajcie RAGNAROK ROX (nawet moja mama mówi, że lepiej grać w RO niż tibię.

Aviator 07-03-2005 22:37

!!

Tibie albo sie kocha albo nie nawidzi... (nie nawidzi do tydodnia)

...stara miłosc nie rdzewieje ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45.