![]() |
Heh tez gram na Pandorii jako ktos tam z Windrunnerow :) Gadalem dzis z Thorem Pee i sam stwierdzil ze Polakow jest za duzo..wiec oni w najblizszym czasie nic nie planuja raczej i tlumacza sie ze skoro Yatter zebral taka (sorry) armie noobow to oni tez beda rekrutowac. Poza tym chca walczyc na Edron bo tam polowa Polakow nie wejdzie :D Zobaczymy co przyniosa nastepne dni bo obie strony bardzo wierza w zwyciestwo..obawiam sie troche zeby oni nie zebrali tylu Szwedow co Polakow, ale to raczej nie wykonalne. ;)
|
zchecia bym sie wloczyl do wojny.... ale nie chcem zaczynac poraz kolejny od zera i licze na to ze ktos bedzie na tyle mily, ze podaruje mi p-set oraz warhammer ^^ moj nick to scary pandorian, edron :D
|
Duma z Polaków
Ostatnie godziny na Pandorii to jest coś cudownego.Normalnie nie mogłem wytrzymać z radości jak kilkudziesięciu polaków w thais ganiało szwedów na lewo i prawo.Utworzona gildia się rozrasta jak grzyby po deszczu;)
Niestety bardzo duża część polaków ukrywa się jeszcze, ponieważ się boją. Z mojej gildi z 15 polaków tylko 4 poszło bronić honoru;) Bardzo fajno by było jakby reszta polaków 20+ dołączyła do walki,wtedy napewno sukces byłby w naszych rękach. Wykorzystajmy czas , ponieważ teraz mamy wielką przewagę liczebną !!!!! |
Cytuj:
LOL? fri itans!!!!!!11!!!11111oneoneone!!1oneoneoneone!1211 1!!1 |
@up
"smiej sie smiej, zobaczysz jednak, twoj smiech urwie sie jak chejnal" gdy zdobede te fri itanz i przescigne cie lvlem XD |
Cytuj:
-.- a czy ja cos mowie o levelu? ale to jest bezsens prosic o fri itans, jakby to byl starszy serwer to czemu nie, ale tu to se mozesz prosic.... a tak btw skad wiesz jaki mam level? |
hlv nie wypowiedzial by sie na temat mojego postu, bo uznal by mnie za nooba. prosze o fri itans - p-seta i w-hammer oddam gdy uzbieram kase zeby samemu sobie kupic, czyli po ok. tygodniu, a dotego polacy zyskaja dodatkowego dosc doswiadczonego master sorca, ktory gdy powstanie nowy serwer przestanie grac na pandori i przeznaczy swoj dobytek na zecz osoby od ktorej dostal fri itans.
|
Cytuj:
no fakt nie mam duzego levela bo tylko 22 ale nie mam tez duzo czasu na gre... |
Cytuj:
PS: Oni mają więcej fragów i szczycą się, że zabijają Polaków z levelem 20-30. Polacy mają mniej ale za to praweie wszystkich których zabiliśmy są z levelem 30-50. A Fenza i tak padnie wcześniej czy później to tylko kwestia czasu. Na razie Demonius okupują Depo :) |
Myśle że powinnismy wygrac to wojne
mamy trohe polaków h-lvl Akcja ze wczoraj swe zlurowalo ze 3 cyklopy i blokowali low lvl kturzy gineli sam prawie zginolem ale uratowalem sie fuxem trzeba Wytepic Swe X( |
bede sorcem, bo jak narazie to na roku siedze ( dzisiaj chara zalozylem ).
a co do warhammera - potrzebuje go do bicia rotow. |
Cytuj:
|
@shinjix
zalozmy bede gral 20h nabije 2mlvle sila moich czarow wzrosnie o 6% bede gral 20h, ale bede expic nabije 2mlvle nabije 2lvle zdobede ~5k z rootow ( co pozwala wraz z kasa za bp sd np. na nabicie kolejnego mlv, czyli kolojny mlv) sila moich czarow wzrosnie o 13%, dotego moja mana wzrosnie o 60, hp o 10, a cap. o 20. czy widzisz roznice? nabijam 8lv, jesli dzis lub jutro rano dostane w-hammer i p-set, to w niedz. wieczorem bedzie 20lv i nowy master sorcerer. jesli nie dostane, to bedzie 8lv i nowa osoba biernie przygladajaca sie wojnie. |
@Scream
Pogadaj z Dalanther albo Yatteringiem mysle, że ci powinni pomoc PS: Plate set +war hammer na Pandorii to koszt ponad 10k :) |
cos czuje ze oni mi nie pomoga... :S
|
Ci co sie wypowiadają czy moglibyście podać swoje nicki na pandorii ;)
|
Co się dzieje?? Dzisiaj ładuje się na Pandorie a przy dp (Ab) polacy tłuką polaków. Mówili, że im się nudzi X( Jak tak dalej pójdzie to szwedzi nie będą musiel nawet brudzić sobie rączek ;(
|
scream mogleś nie podawac nicku, bo jak cie widze że ty przez 15 minut mówisz do kolesia bobo!.... to troche dziwne:P
|
spamowal, i nie chcial przestac. a bobowanie..... ehhhh...... nie znam nikogo, kto by to wytrzymal ^^ zawsze sie to konczy tak ze albo ten koles wola protektora zebym przestal, albo mnie przeprasza ^^ niezawodny sposob na ludzi ktorych niechcem/niemoge zabic.
|
może to i sposób nie ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |