Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Pandoria War ! ( Pl vs Swe ! ) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27827)

SheN228 05-03-2005 09:52

Wiadomosc:
W Thaisie juz nie ma polakow , wszystkich normalnie wczoraj wyje... swe
Aha pozdrowienia dla Czarnej Mamby (..) za to ze przebrakl sie za swe i zabijal polakow !
Nie radze isc do THAIS !

Grah Amek 05-03-2005 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez globi
Moim zdaniem został popełniony jeden błąd, mianowicie atakowanie nie polaków. Wojna z tego co wiem była przeciwko Demoniusom, a super bojowi pol muszą lać bogu ducha winnych innych Swe i Br i w ogóle. Nie bądzcie rasistami:P. A te teksty np z Trade: Pol rox, Swe sux itp. Normalnie mi sie żygać od tego chce. Że w Demoniusach sa Swe-PA itp. to nie znaczy, że można wszystkich Swe wyzywać:/. Do wojny przyłączył się teraz Lucas Sunshine, Aimai i ich gildia, a przez co? Przez to, że ktoś ich zaatakował, gdyby nie to szanse byłyby o wiele większe. A tak poza tym to jak to jest wojna już Pol vs Swe to czemu polacy leją siebie nawzajem, czysty bezsens. Taki Azure Star bił polaków w Ab, a jak sie na niego rzucili to się zaczął rzucać, ze hunted są itp. Rozpisałem się, ale mi pomogło musiałem to w końcu powiedzieć. PozdrO all i powodzenia

Dobry :swe: to martwy :swe: [ nie wszyscy akurat , ale ci co nie są z nami są przeciwko nam (a tym bardziej jezeli pisza HAIL DEMONIUS to taki koleś musi paść :p )]A z tym że polacy siebie nawzajem leją to fakt :o .

Grah Amek 05-03-2005 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SheN228
Wiadomosc:
W Thaisie juz nie ma polakow , wszystkich normalnie wczoraj wyje... swe
Aha pozdrowienia dla Czarnej Mamby (..) za to ze przebrakl sie za swe i zabijal polakow !
Nie radze isc do THAIS !

A co do CZARNEJ MAMBY on padnie bo już przesadza . nie padł w czwartek [ za to że próbował jakiegoś polaka wsadzić do mino hell a miał może z 15 hpsa !! i powiedział że go uleczy(ROOKGARD!) 8o ] Więc sie udupi polaka , niestety są ludzie i parapety ;(

PiXik 05-03-2005 10:51

nice ss.te swe rox pl sux etc nie przydadzą się nikomu ale niektórzy uwierzcie mają prawo tak krzyczeć bo z wielu serverów zostali wykopani poprzez siebie nawzajem

Maxciek 05-03-2005 10:57

Jeden z avatrów

X( Sorki ze nie do tematu ale jak top zobacazylem i przeczytalem co jeden kols napisal to az mi sie niedobrze zrobilo !!!!!!!!!!!!! co do avatara uzytkownika który nazywa sie Czeqs to jestem pewien ze nie ma pacca ani nie mial nigdy to po uja robi takie mizerne fejki przeciez od razu widac ze char jes wklejony i widac pasek hp jest inny niz wszystkie a i jeszcze jedno czeqs naucz sie pisac nazwy swoich kumpli z rl Konrad to Sezurri a nie to co ty tam napisales X( ( i nie kluc sie ze mna ze masz albo miales pacca bo ci .... ) X( X( X( X( X( X( X( X(

xemmoe 05-03-2005 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxciek
X( Sorki ze nie do tematu ale jak top zobacazylem i przeczytalem co jeden kols napisal to az mi sie niedobrze zrobilo !!!!!!!!!!!!! co do avatara uzytkownika który nazywa sie Czeqs to jestem pewien ze nie ma pacca ani nie mial nigdy to po uja robi takie mizerne fejki przeciez od razu widac ze char jes wklejony i widac pasek hp jest inny niz wszystkie a i jeszcze jedno czeqs naucz sie pisac nazwy swoich kumpli z rl Konrad to Sezurri a nie to co ty tam napisales X( ( i nie kluc sie ze mna ze masz albo miales pacca bo ci .... ) X( X( X( X( X( X( X( X(

Nic dodać nic ująć...

Grah Amek 06-03-2005 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxciek

CZY LECI Z NAMI PILOT ?????

Grah Amek 06-03-2005 11:52

Muahahhahahahahahahahahahahha

NARESZCIE NARELI PADŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

NARELI:

06.03.2005 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio 8o

>>>>>>>>>>>HAIL ORQOIO BERSERQUIO<<<<<<<<<<<<<<

Mass ziom 06-03-2005 13:35

Ladnie

Gratz - Polska The Best B)

Royal Drizt 06-03-2005 15:24

oooo to mi się podoba ale i tak nie cieroie Jobaxa :P. Mam swoje powody za długo bym mjusiał pisac....

Kael-Elf 06-03-2005 16:22

j****a szwecja!!!!!

Polacy góra Polska musi wygrac za***iste ssy doluzcie im!!!!!

globi 06-03-2005 19:59

Orquio Berserquio Gratz dla tego zioma. Słuchajcie z tymi co tylko krzyczą Swe sux trzeba coś zrobić. Ja kibicuje Confusion, ale wspomóc ich nie moge, a mógłbym niechcący przeszkadzać. Więc dajcie czadu, powodzenia. Niech moc będzie z wami.

Grah Amek 06-03-2005 20:19

Dzieki . Ty sie na razie trzymaj z boku i rób lvl jak bedziesz miał ~35 pisz i pomagaj . 3m sie mocno :)

Falrius Zypha 06-03-2005 22:48

Dzisiejsza bitwa

No coz gdy sie dzisiaj zalogowalem okazalo sie ze bitwa sie juz zaczela. Nie znam dokladnego przebiegu ale gdy dobieglem do bramy ab swe sie wycofywali. Oczywiscie"dzielni" polacy zaczeli ich gonic i tak najpierw bieg do venore, potem pod thais na koniec znow do ab. Oczywiscie swe nigdzie nie bylo... Wiec 50% polakow poszli pod gh i tam stali 20 minut, pewnie sie im nudzilo bo sie sami zaczeli atakowac... Nic dodac nic ujac.
Niedlugo dam ssy.

Grah Amek 06-03-2005 23:28

:evul: Noorma . Jezeli polaków jest dużo to swe zdupcają gdzue tylko mogą !!! X( :evul: X( :evul:

Grah Amek 11-03-2005 00:45

Wojna Na Pandorii

Z przykrośćią informuje żewojne przegraliśmy ;( ;( ;( ;( ;( .
__________________________________________________ ___
Była szansa ale ją zmarnowaliśmy , część załogi odeszła X( X(
__________________________________________________ ___

Uciulany Gecik 11-03-2005 13:05

Fajne screeny ,to ty kręciłes ten filmik ?? bo ta sama postać zrobiła filmik z tej bitwy ??:>

Kamil.133 19-07-2009 02:54

Lalalala...

Bo wszyscy polacy to jedna rodzina :flaga_pl:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55.