![]() |
Wiadomosc:
W Thaisie juz nie ma polakow , wszystkich normalnie wczoraj wyje... swe Aha pozdrowienia dla Czarnej Mamby (..) za to ze przebrakl sie za swe i zabijal polakow ! Nie radze isc do THAIS ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nice ss.te swe rox pl sux etc nie przydadzą się nikomu ale niektórzy uwierzcie mają prawo tak krzyczeć bo z wielu serverów zostali wykopani poprzez siebie nawzajem
|
Jeden z avatrów
X( Sorki ze nie do tematu ale jak top zobacazylem i przeczytalem co jeden kols napisal to az mi sie niedobrze zrobilo !!!!!!!!!!!!! co do avatara uzytkownika który nazywa sie Czeqs to jestem pewien ze nie ma pacca ani nie mial nigdy to po uja robi takie mizerne fejki przeciez od razu widac ze char jes wklejony i widac pasek hp jest inny niz wszystkie a i jeszcze jedno czeqs naucz sie pisac nazwy swoich kumpli z rl Konrad to Sezurri a nie to co ty tam napisales X( ( i nie kluc sie ze mna ze masz albo miales pacca bo ci .... ) X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
CZY LECI Z NAMI PILOT ????? |
Muahahhahahahahahahahahahahha
NARESZCIE NARELI PADŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
NARELI: 06.03.2005 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio 8o >>>>>>>>>>>HAIL ORQOIO BERSERQUIO<<<<<<<<<<<<<< |
Ladnie
Gratz - Polska The Best B)
|
oooo to mi się podoba ale i tak nie cieroie Jobaxa :P. Mam swoje powody za długo bym mjusiał pisac....
|
j****a szwecja!!!!!
Polacy góra Polska musi wygrac za***iste ssy doluzcie im!!!!!
|
Orquio Berserquio Gratz dla tego zioma. Słuchajcie z tymi co tylko krzyczą Swe sux trzeba coś zrobić. Ja kibicuje Confusion, ale wspomóc ich nie moge, a mógłbym niechcący przeszkadzać. Więc dajcie czadu, powodzenia. Niech moc będzie z wami.
|
Dzieki . Ty sie na razie trzymaj z boku i rób lvl jak bedziesz miał ~35 pisz i pomagaj . 3m sie mocno :)
|
Dzisiejsza bitwa
No coz gdy sie dzisiaj zalogowalem okazalo sie ze bitwa sie juz zaczela. Nie znam dokladnego przebiegu ale gdy dobieglem do bramy ab swe sie wycofywali. Oczywiscie"dzielni" polacy zaczeli ich gonic i tak najpierw bieg do venore, potem pod thais na koniec znow do ab. Oczywiscie swe nigdzie nie bylo... Wiec 50% polakow poszli pod gh i tam stali 20 minut, pewnie sie im nudzilo bo sie sami zaczeli atakowac... Nic dodac nic ujac.
Niedlugo dam ssy. |
:evul: Noorma . Jezeli polaków jest dużo to swe zdupcają gdzue tylko mogą !!! X( :evul: X( :evul:
|
Wojna Na Pandorii
Z przykrośćią informuje żewojne przegraliśmy ;( ;( ;( ;( ;( .
__________________________________________________ ___ Była szansa ale ją zmarnowaliśmy , część załogi odeszła X( X( __________________________________________________ ___ |
Fajne screeny ,to ty kręciłes ten filmik ?? bo ta sama postać zrobiła filmik z tej bitwy ??:>
|
Lalalala...
Bo wszyscy polacy to jedna rodzina :flaga_pl:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |