![]() |
Mi to obojentne jakie i tak bombelki uderzom mi do głowy i zaczne wymiotować :)(jak zwykle) ledwo 4 łyki i już bełt nawed niezdonże się nacieszyć smakiem :)
|
@LOLO
Widac, ze jakos Ci alkohol nie podchodzi. Ja nie wymiotowalem nigdy.. a w ostatni piatek powinienem.. bo strasznie namieszalem.. |
Cytuj:
W moim poscie astaralam sie wyrazic sowja pogarde dla alkoholu. Nie wyszlo. |
Nie bedę pisał za jakich nieodpowiedzialnych uważam ludzi, którzy piją nie mając 18 lat. TAK DOKŁADNIE. Obrażam prawie całe forum, no ale cóż.
Przestałem walczyć z alkoholem wsród moich kolegów. Nie odzywam sie poprostu, chodź wiem swoje. Nikt by prawie mnie nie lubiał, jakbym ogłaszał wszem i wobec to co u góry napisałem. Czemu 18 lat? -Prawo(THE LAW) -Mając mniej lat nie masz ukonczonej matury, a alkohol u młodej osoby szybko zabija szare komórki. Wieć trudniej bedzie ci się uczyć.(a bez matury trudno znaleśćpracę) -Z czystej przyzwoitości. Jak widzę małolata pijącego piwo, czy palącego to mnie ściska. Jednakże jeśli chodzi o kontakty z ludźmi to alkohol nie jest u mnie wyznacznikem, byle nie pili duzo i często(wtedy tylko gadają o piwie -_- i głupieją). @ Do tych, którzy mówią że nie mają 18 lat, ale są na tyle dojrzali by pić. A jak rozpoznać dojrzałego nastolatka od niedojrzałego? jak ma rozpoznać go sprzedawca? Ponadto każdy, który pije mówi, że jest wystarczająco dojrzały |
Ja tam mam 15lat, a piwo jest dla mnie za gorzkie :P Cóż, czasami jest to powód do śmiechu. Może za 3 lata..Pewnie jakiegoś tam Guiness'a spróbuję..;) (Irlandzkie) ale raczej nie. Aktualnie jak jest okazja, to kosztuję czerwonego wina..ale i to nie zdarza się często ^^
|
Ok, ja już nic poza tym nie piszę w tym topicu:
Pytam sie po raz setny: Czy okozjalne picie (ok. co 2 miesiące) małego piwa (1/4 l) można zaliczyć do szkodliwego spożywania alkoholu? (Około 2%). W tym wszystkim chyba chodzi o to, że większość 12, 11 latków nawetnie obchodzi jakie piją, jak smakuje byle by pić.. i przede wszystkim żeby w towarzystwie nie być "gorszym". Tak jest, ale prawie wszyscy nie są wszystkimi... Nie da się rozpoznać, który 12 latek dlaczego lubi się od czasu do czasu napić Tyskiego? To znak, że nie powinno się każdego 12 latka zaliczać do tych gorszych, anie też do tych lepszych. A poza tym jeżeli ktoś pije, i co to jego sprawa. Wieć po prostu nie powinno się komentować posta takiego 12 latka, a jeżli już komentować to pprzynajmniej z góry nie pisać, że pije bo chce "zaimponować" swoim "ziomalom"... |
Warka czerwona!!!! TO JEST ZA******* PIVO!!!!!!
|
Cytuj:
on topic:jak juz wypic czasami niecala puszke to lubie takie tyskie ;) |
Cytuj:
Ja uwielbiam Dębowe, Specjala i Hainiego |
To ByŁ Temat O Ulubonym Piwie A Nie O Podejsciu Do Alkoholu< NaŁogach Etc !!!!!!!!!!!
|
|
jak to muwi moja pra babcia (82).............................................. red bullll!!
|
Ja tam lubie Koka-kole :D
Koka-kola rox & rulz !!!!!!!!!!!! Niech Zyje KoKa-Kola ( oczywiscie al rajts reserfet ) COCA-COLA RULEZZZZZ Powiem jedno... Po co mam w moim wieku wypic 2 piwa ??? Wole pol litra ( COCA-COLI NIE WODKI !!!!! ) TWOJ SPRZECIW MA ZNACZENIE xD |
hmmm, jak jakies piwo czy alkohol to tylko na imprezy ale z piw lubie najbardziej warke z soczkiem malinowym ale i tak
WINO ROX!! |
Cytuj:
Ja nie pijam B) i jestem z tego dumny B) A tak serio my tu gadu gadu a dzieci sie demoralizuja 8o |
@up
Wujek Dobra Rada radzi: Na kaca najlepsze jest wypicie całej butelki płynu do mycia naczyń i rytmiczne walenie głową o lodówkę. :D |
@Up
Nie prawda! Lekarstwem na kaca jest Apap spod materaca ;P. |
Cytuj:
@topic: ja najbardzie lubie Królewskie i Żywca ;d;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |