Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jakie piwko lubicie najbardziej?? (od 18lat) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28411)

LOLO 08-03-2005 21:10

Mi to obojentne jakie i tak bombelki uderzom mi do głowy i zaczne wymiotować :)(jak zwykle) ledwo 4 łyki i już bełt nawed niezdonże się nacieszyć smakiem :)

Kajulec 08-03-2005 21:15

@LOLO
Widac, ze jakos Ci alkohol nie podchodzi. Ja nie wymiotowalem nigdy.. a w ostatni piatek powinienem.. bo strasznie namieszalem..

she_devil 08-03-2005 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boryna
o kurcze....11, 12 lat!!?? ..ludzie...to juz jest patologia...wy lpiej sie zajmijcie czym konkretnym np szkołą a nie alkoholem

W moim poscie astaralam sie wyrazic sowja pogarde dla alkoholu. Nie wyszlo.

Nightwalker 08-03-2005 22:29

Nie bedę pisał za jakich nieodpowiedzialnych uważam ludzi, którzy piją nie mając 18 lat. TAK DOKŁADNIE. Obrażam prawie całe forum, no ale cóż.

Przestałem walczyć z alkoholem wsród moich kolegów. Nie odzywam sie poprostu, chodź wiem swoje. Nikt by prawie mnie nie lubiał, jakbym ogłaszał wszem i wobec to co u góry napisałem.

Czemu 18 lat?
-Prawo(THE LAW)
-Mając mniej lat nie masz ukonczonej matury, a alkohol u młodej osoby szybko zabija szare komórki. Wieć trudniej bedzie ci się uczyć.(a bez matury trudno znaleśćpracę)
-Z czystej przyzwoitości. Jak widzę małolata pijącego piwo, czy palącego to mnie ściska.

Jednakże jeśli chodzi o kontakty z ludźmi to alkohol nie jest u mnie wyznacznikem, byle nie pili duzo i często(wtedy tylko gadają o piwie -_- i głupieją).

@ Do tych, którzy mówią że nie mają 18 lat, ale są na tyle dojrzali by pić.
A jak rozpoznać dojrzałego nastolatka od niedojrzałego? jak ma rozpoznać go sprzedawca? Ponadto każdy, który pije mówi, że jest wystarczająco dojrzały

Adaras 08-03-2005 23:38

Ja tam mam 15lat, a piwo jest dla mnie za gorzkie :P Cóż, czasami jest to powód do śmiechu. Może za 3 lata..Pewnie jakiegoś tam Guiness'a spróbuję..;) (Irlandzkie) ale raczej nie. Aktualnie jak jest okazja, to kosztuję czerwonego wina..ale i to nie zdarza się często ^^

Thero 09-03-2005 07:27

Ok, ja już nic poza tym nie piszę w tym topicu:
Pytam sie po raz setny: Czy okozjalne picie (ok. co 2 miesiące) małego piwa (1/4 l) można zaliczyć do szkodliwego spożywania alkoholu? (Około 2%). W tym wszystkim chyba chodzi o to, że większość 12, 11 latków nawetnie obchodzi jakie piją, jak smakuje byle by pić.. i przede wszystkim żeby w towarzystwie nie być "gorszym". Tak jest, ale prawie wszyscy nie są wszystkimi... Nie da się rozpoznać, który 12 latek dlaczego lubi się od czasu do czasu napić Tyskiego? To znak, że nie powinno się każdego 12 latka zaliczać do tych gorszych, anie też do tych lepszych. A poza tym jeżeli ktoś pije, i co to jego sprawa. Wieć po prostu nie powinno się komentować posta takiego 12 latka, a jeżli już komentować to pprzynajmniej z góry nie pisać, że pije bo chce "zaimponować" swoim "ziomalom"...

chlystek 09-03-2005 07:28

Warka czerwona!!!! TO JEST ZA******* PIVO!!!!!!

error błąd 09-03-2005 08:01

Cytuj:

Jak widzę małolata pijącego piwo, czy palącego to mnie ściska.
o tak... 1 to nawet widzialem z tarfka(juz mi zal bylo chlopca :( )
on topic:jak juz wypic czasami niecala puszke to lubie takie tyskie ;)

Matek 09-03-2005 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Ok, ja już nic poza tym nie piszę w tym topicu:
Pytam sie po raz setny: Czy okozjalne picie (ok. co 2 miesiące) małego piwa (1/4 l) można zaliczyć do szkodliwego spożywania alkoholu? (Około 2%). W tym wszystkim chyba chodzi o to, że większość 12, 11 latków nawetnie obchodzi jakie piją, jak smakuje byle by pić.. i przede wszystkim żeby w towarzystwie nie być "gorszym". Tak jest, ale prawie wszyscy nie są wszystkimi... Nie da się rozpoznać, który 12 latek dlaczego lubi się od czasu do czasu napić Tyskiego? To znak, że nie powinno się każdego 12 latka zaliczać do tych gorszych, anie też do tych lepszych. A poza tym jeżeli ktoś pije, i co to jego sprawa. Wieć po prostu nie powinno się komentować posta takiego 12 latka, a jeżli już komentować to pprzynajmniej z góry nie pisać, że pije bo chce "zaimponować" swoim "ziomalom"...

NO... tok myslenia malolata:) Jesli masz naprawde 12 lat to wypicice nawet JEDNEGO piwa jest dla mnie popisem: "...pije piwo". Glupota. Ale kazdy odpowiada za swoje zycie;)

Ja uwielbiam Dębowe, Specjala i Hainiego

Boryna 09-03-2005 08:14

To ByŁ Temat O Ulubonym Piwie A Nie O Podejsciu Do Alkoholu< NaŁogach Etc !!!!!!!!!!!

Magical Trevor 09-03-2005 09:07

http://www.stawy.com/mn/download/carlsberg.jpg

M@NieK 09-03-2005 09:08

jak to muwi moja pra babcia (82).............................................. red bullll!!

Swir 09-03-2005 09:11

Ja tam lubie Koka-kole :D

Koka-kola rox & rulz !!!!!!!!!!!!

Niech Zyje KoKa-Kola ( oczywiscie al rajts reserfet )

COCA-COLA RULEZZZZZ

Powiem jedno... Po co mam w moim wieku wypic 2 piwa ??? Wole pol litra ( COCA-COLI NIE WODKI !!!!! )
TWOJ SPRZECIW MA ZNACZENIE xD

Fakolpet 09-03-2005 12:43

hmmm, jak jakies piwo czy alkohol to tylko na imprezy ale z piw lubie najbardziej warke z soczkiem malinowym ale i tak

WINO ROX!!

Parzydlik 09-03-2005 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OLOL
Trudności z pamięcią i koncentracją(żadne vigor ani inne ziółka tutaj nie pomogą :P).

Jeszcze zostaje witamina C :evul:
Ja nie pijam B) i jestem z tego dumny B)
A tak serio my tu gadu gadu a dzieci sie demoralizuja 8o

Shanhaevel 09-03-2005 15:39

@up
Wujek Dobra Rada radzi: Na kaca najlepsze jest wypicie całej butelki płynu do mycia naczyń i rytmiczne walenie głową o lodówkę. :D

Thero 09-03-2005 15:52

@Up
Nie prawda! Lekarstwem na kaca jest Apap spod materaca ;P.

SAKU 09-03-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
ja *******e, 12-latki mowia jakie maja ulubione piwo -.- Ja bym do waszych postow wprowadzil mala poprawke: nie mowicie o swoich ulubionych piwach, tylko o tych, ktore MOGA BYC waszymi ulubionymi za jakies 3 lata... bo nie wierze, zeby ktorykolwiek z was mial stycznosc z tym trunkiem, chyba ze przez przypadek...

lol to jest mozliwie jak ktos ma starszego brata ja pierwszy raz narobalem sie jak mialem 12 lat podziekowanie dla brata ;)

@topic: ja najbardzie lubie Królewskie i Żywca ;d;d

joey 09-03-2005 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parzydlik
Jeszcze zostaje witamina C :evul:
Ja nie pijam B) i jestem z tego dumny B)
A tak serio my tu gadu gadu a dzieci sie demoralizuja 8o

a ty to może super dorosły jesteś? -.-

Ashlon 09-03-2005 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez error błąd
o tak... 1 to nawet widzialem z tarfka(juz mi zal bylo chlopca :( )
on topic:jak juz wypic czasami niecala puszke to lubie takie tyskie ;)

O jejq! Gosciu palil trawke!! Tragiedia!! -.- A teraz odpowiedz sobie na pytanie : skoro cie tak sciska, powiedziales mu, zeby nie palil? Nie? Coz...Wydaje mi sie, ze jesli naprawde by cie "skiskalo" sprobowalbys z nim pogadac, etc -.- A jesli obchodzi cie los jakichs biednych ludzi, to pomoz na jakiejs zbiorce, aukcji dla biednych, daj kase na PCK i Caritas...Ja naprawde nie rozumiem, czemu ludzie mowia, ze to dla nich przykre etc a nic nie robia. Zreszta, kazdy czlowiek ma prawo decydowac o swoim zyciu, wiec do tego, czy pije piwo w wieku 10, 15 czy 50 lat nie powinno robic wam roznicy. A jesli ktos broni sie prawem, prosze bardzo - a czy TY nigdy nie robiles czegos niezgodnego z prawem, jesli ci sie to podobalo?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10.