![]() |
Lol
Cytuj:
|
Cytuj:
Serwy jusz wczoraj wieczorem padły a wiec to nie od dzis ;/ |
:/
Ok moge to uszanowac
ale niech mi pacc przedluza o 1 dzien kaza sobie placic a potem lipe odstawiaja :?/ :((( :/ |
Cytuj:
ta no wlasnie ;/ Ka3ka na jakim serwie grasz :> :p |
:/
Cholera jeszcze tibia.com niedziala moze naprawiaja bug?? X(
|
Cytuj:
|
Yupi
Działaja przunajmniej aldora
|
yupi
Elysia --- On
|
;/
Cytuj:
noo własnie gadamy a jak ci niepasuje to nieczytaj mojego posta jejq :o |
Cytuj:
Cytuj:
|
ja podobnie jak neiktorzy bylem przekonany ze tak ma byc i nie traktowalem tego w kategorii buga :) Kiedys na faze nacisnalem guzik i zobaczylem ze przeskoczyl :) Ale cofnalem to bo stwierdzilem ze po co :D
|
dzisiaj
kurde ludzie co sie dzieje dzis nabilem postac do 19 levela i serwer wylaczyli czekalem jaka s 1 h a tu wchodze i mam 17 level ten co wczesneij nabile
buuuu mam nadzieje ze spowrotem zrobiom zeby byl ten 19 Moj swiat to AZURA |
Hmm, może troszkę więcej szacunku co? To, że z pewnych przyczyn trzeba było wyłączyć i zrestartować światy nie jest powodem aby tak wrzucać na CipSoft. Gdyby czegoś takiego nie robili, to byście grali na Tibii, która przypomina OTS (to nie jest pochlebstwo jakby ktoś nie wiedział).
Trzeba pamiętać też o regulaminie, offtopic to nie jest coś, co tygryski lubią najbardziej. Puchal: Serwery zostały cofnięte więc będziesz musiał nabić ten strasznie wysoki lvl jeszcze raz ^.- |
Cytuj:
|
dajcie temu cipsoftowi spokój, robią chłopcy co mogą żebyście sie mogli popodniecać chodzeniem po dwarfach na 20 lvl a wy im jeszcze wymyślacie że nic nie robią, jak wam sie ta gra nie podoba to droga wolna można w nią przestać grać (co wam gwarantuje wyjdzie na zdrowie)
a tak poza tym to uważam że 4, bo cztery to bardzo ładna cyferka i ona wszystko w sobie zawiera a wiec nie bójmy sie mowić CZTERY ;) |
Gz
Fajnie ze tibia.pl odkryla 1 tego bug'a, tylko szkoda ze ja o tym wczesniej nie wiedzialem bo nie chce byc nadal "zolnierzem" ;( :evul:
|
heh, nam też troszke w gildii namieszali... nagle z Sorcera stałem się ... elite knightem :D troszke dziwnie to wyglądało
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |