Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Błąd w systemie gildii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28451)

Jowisz 09-03-2005 07:19

Lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ka3ka91
Dziekuje wszystkim z CipSoftu za to ze wstalem o 6:00 i chialem sobie pograc przed szkola ale jak zwykle To bylo niemozliwe Bo te Debile wylaczyli all servy Grrrrrrr... .WTF !!!!!!!!!

Gdyby Nie "te Debile" to byś wogle tibii nie miał i weź to troche uszanuj a że jestes aż tak ...... żeby wstawać o 6:00 i grac to nie jest niczyja wina !!

DeeJeyek 09-03-2005 07:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jowisz
Gdyby Nie "te Debile" to byś wogle tibii nie miał i weź to troche uszanuj a że jestes aż tak ...... żeby wstawać o 6:00 i grac to nie jest niczyja wina !!

Serwy jusz wczoraj wieczorem padły a wiec to nie od dzis ;/

ka3ka91 09-03-2005 07:25

:/

Ok moge to uszanowac
ale niech mi pacc przedluza o 1 dzien kaza sobie placic a potem lipe odstawiaja :?/ :((( :/

DeeJeyek 09-03-2005 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ka3ka91
Ok moge to uszanowac
ale niech mi pacc przedluza o 1 dzien kaza sobie placic a potem lipe odstawiaja :?/ :((( :/

ta no wlasnie ;/ Ka3ka na jakim serwie grasz :> :p

Hetield 09-03-2005 07:35

:/

Cholera jeszcze tibia.com niedziala moze naprawiaja bug?? X(

Arthus Drag'Tail 09-03-2005 07:36

Cytuj:

ta no wlasnie ;/ Ka3ka na jakim serwie grasz :>
Ludzie!!! To jest forum nie kawiarnia... podałeś już swoje GG to tam sobie pogadajcie!

Hetield 09-03-2005 07:39

Yupi

Działaja przunajmniej aldora

ka3ka91 09-03-2005 07:40

yupi

Elysia --- On

DeeJeyek 09-03-2005 07:57

;/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthus Drag'Tail
Ludzie!!! To jest forum nie kawiarnia... podałeś już swoje GG to tam sobie pogadajcie!

noo własnie gadamy a jak ci niepasuje to nieczytaj mojego posta jejq :o

Shinjix 09-03-2005 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeeJeyek
noo własnie gadamy a jak ci niepasuje to nieczytaj mojego posta jejq :o

przypomne regulamin:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
4. Należy unikać postów nie wnoszących nic do dyskusji.

Jak się nie podoba regulamin to ty się na forum nie udzielaj...

WoJaAnn 09-03-2005 11:50

ja podobnie jak neiktorzy bylem przekonany ze tak ma byc i nie traktowalem tego w kategorii buga :) Kiedys na faze nacisnalem guzik i zobaczylem ze przeskoczyl :) Ale cofnalem to bo stwierdzilem ze po co :D

Puchal 09-03-2005 12:46

dzisiaj

kurde ludzie co sie dzieje dzis nabilem postac do 19 levela i serwer wylaczyli czekalem jaka s 1 h a tu wchodze i mam 17 level ten co wczesneij nabile
buuuu
mam nadzieje ze spowrotem zrobiom zeby byl ten 19
Moj swiat to AZURA

Hegemmon 09-03-2005 13:40

Hmm, może troszkę więcej szacunku co? To, że z pewnych przyczyn trzeba było wyłączyć i zrestartować światy nie jest powodem aby tak wrzucać na CipSoft. Gdyby czegoś takiego nie robili, to byście grali na Tibii, która przypomina OTS (to nie jest pochlebstwo jakby ktoś nie wiedział).
Trzeba pamiętać też o regulaminie, offtopic to nie jest coś, co tygryski lubią najbardziej.

Puchal:
Serwery zostały cofnięte więc będziesz musiał nabić ten strasznie wysoki lvl jeszcze raz ^.-

slammer 09-03-2005 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Serwery zostały cofnięte więc będziesz musiał nabić ten strasznie wysoki lvl jeszcze raz ^.-

Nie serwery tylko jeden serwer - azura :] trzeba czytać MOTD

Pacek 09-03-2005 18:19

dajcie temu cipsoftowi spokój, robią chłopcy co mogą żebyście sie mogli popodniecać chodzeniem po dwarfach na 20 lvl a wy im jeszcze wymyślacie że nic nie robią, jak wam sie ta gra nie podoba to droga wolna można w nią przestać grać (co wam gwarantuje wyjdzie na zdrowie)

a tak poza tym to uważam że 4, bo cztery to bardzo ładna cyferka i ona wszystko w sobie zawiera a wiec nie bójmy sie mowić CZTERY ;)

Tymczasowy 09-03-2005 18:38

Gz

Fajnie ze tibia.pl odkryla 1 tego bug'a, tylko szkoda ze ja o tym wczesniej nie wiedzialem bo nie chce byc nadal "zolnierzem" ;( :evul:

Mumia Comando 10-03-2005 07:46

heh, nam też troszke w gildii namieszali... nagle z Sorcera stałem się ... elite knightem :D troszke dziwnie to wyglądało

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21.