Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kolejny beho hunt (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28819)

Stawik Knight 14-03-2005 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mental II
Ja ****a jestem z bełchatowa kozaczysz ****a na sienkiewicza sie wlej to ****a jak szybko przyjdziesz tak ****a szybko pujdziesz!

Skoro jestes z belchatowa to po co piszesz ze mozesz do niego wparowac ? :p

Mental II 14-03-2005 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
no chyba wy ;]

a teraz takie skumulowane odpowiedzi

i co z tego? myslisz ze np twoj dziadek pojdzie komus na***ac? bwhEHeh noob

lunara sucks..

(twoj tok rozumowania) YYYYYYY A TY DWOMA DEBILAMI!!!!111111111

proponuje najpierw pisac w wordzie, potem nacisnac f7, skopiowac i wyslac.

lmao x[

Mam tam rodzine tzn ****a kuzynów a nie dziadka.

Mental II 14-03-2005 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stawik Knight
Skoro jestes z belchatowa to po co piszesz ze mozesz do niego wparowac ? :p

Ja pisze że moge do ciebie wparować X(

Dechsta 15-03-2005 16:00

Dawid oddawaj Amfetamine moja :D

OLOL 15-03-2005 16:22

Ehh...Z tego tematu się zrobił burdel. Czy naprawde musicie się posługiwać wulgaryzmami ? Jaki przykład dajecie młodszym, ale przede wszytkim jakie dajecie świadectwo o sobie ? Ej Mental ja do ciebie nic niemam, ale według mnie towarzystwo bluzgajacego na wszystke strony ,,dresa" raczej troche do ciebie nie pasuje. Masz kolegę zachowującego się jak malutki nOObek który chodzi do 2 klasy podstawówki. Dechsta jeżeli chcesz na mnie pobluzgać uzyj PW.

Mental II 15-03-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OLOL
Ehh...Z tego tematu się zrobił burdel. Czy naprawde musicie się posługiwać wulgaryzmami ? Jaki przykład dajecie młodszym, ale przede wszytkim jakie dajecie świadectwo o sobie ? Ej Mental ja do ciebie nic niemam, ale według mnie towarzystwo bluzgajacego na wszystke strony ,,dresa" raczej troche do ciebie nie pasuje. Masz kolegę zachowującego się jak malutki nOObek który chodzi do 2 klasy podstawówki. Dechsta jeżeli chcesz na mnie pobluzgać uzyj PW.

****a ja jestem dresem nie wiem czy sie zrozumieliśmy ja nie jestem dresem!!
Nie nawidze dresiarzy
Sk8 rulez
http://photobucket.com/albums/y6/Mentalorto/ <--mój album

Dechsta 16-03-2005 20:56

.... Zostawcie nas w spokoju !! Co ****a sie do mie i do Mentala przyczepiliscie? Jakis problem to wpadnij do Belchatowa na Sienkiewicza albo do Płocka .....

Olorion. 16-03-2005 21:16

Bo w****iasz ludzi swoim zachowaniem durny 12 latku bez szkoly. Ty i twoj glupi kolega zachowujecie sie jak totani debile. Jezeli kazdy polak bedzie wychowywany tak jak wy (ehh ta kultura hip hopu) to bedzie gorzej niz za gierka. LMAO pewnie myslisz (" GIEREK TO HIP HOPOWIEC BO JA NIE ZNAM INNYCH LUCIUW").
Te teksty o anfetaminie. KOGO TO ****A OBCHODZI!!!
http://www.ebaumsworld.com/forumfun/whocares1.jpg

Mumakil 17-03-2005 14:32

o boże nieksujcie tego plxX!!!!!!xD

Mental II 17-03-2005 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
Bo w****iasz ludzi swoim zachowaniem durny 12 latku bez szkoly. Ty i twoj glupi kolega zachowujecie sie jak totani debile. Jezeli kazdy polak bedzie wychowywany tak jak wy (ehh ta kultura hip hopu) to bedzie gorzej niz za gierka. LMAO pewnie myslisz (" GIEREK TO HIP HOPOWIEC BO JA NIE ZNAM INNYCH LUCIUW").
Te teksty o anfetaminie. KOGO TO ****A OBCHODZI!!!
http://www.ebaumsworld.com/forumfun/whocares1.jpg

Ja nie jestem debil .I za Gierka nie było w polsce zle przynaimniej każdy prace miał

MaI3urise 17-03-2005 17:18

aAAhhh... Moze ja sie dolacze?? :P Masz problem z Mentalem? To masz ze mna problem.

P.S. Mental jak trzeba komus wp******ic to pisz na gg :]

Gedilar 17-03-2005 17:40

Meep

O k.....a jak słysze tego mentala i tego decha czy jakos tak to mi żal dupe ściska...... Jakiś gówniarz myśli że jak będzie szpanował to sie wszyscy będą bali. Weź przedszkolaku nie pyskuj tylko bo sie poślinisz............. aha i jeszcze jedno - nie gadaj tak dużo bo sie spocisz i będzie je.....o

Mental II 17-03-2005 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedilar
O k.....a jak słysze tego mentala i tego decha czy jakos tak to mi żal dupe ściska...... Jakiś gówniarz myśli że jak będzie szpanował to sie wszyscy będą bali. Weź przedszkolaku nie pyskuj tylko bo sie poślinisz............. aha i jeszcze jedno - nie gadaj tak dużo bo sie spocisz i będzie je.....o

Przedszkolaku Lol?? jak stary chodzisz do przedszkola to ****a nie myśl że wszyscy tam chodzom .A jak ci coś dupe ściska to chyba masz kibel w domq ?
Co nie?

Dechsta 18-03-2005 17:22

Fjucie ***any , *****ie do mie to bylo ? Jak masz jakis problem do Mentala to masz problem ze mna (WIEEELKKIIII) !! I niesadz sie tak bo w ****e dostaniesz !

Dechsta 19-03-2005 09:14

Heh ale cisza :D

Gedilar 19-03-2005 09:17

Dechsta

Mam do ciebie małą prośbe. Przestań sie popisywać tymi twoimi głópimi tekstami bo to już wcale nikogo nie śmieszy (a chyba miało) ok? ;)

Mental II 19-03-2005 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedilar
Mam do ciebie małą prośbe. Przestań sie popisywać tymi twoimi głópimi tekstami bo to już wcale nikogo nie śmieszy (a chyba miało) ok? ;)

Nie wiem ale ty mnie śmieszysz a nie dechsta X(

Str4t0s 19-03-2005 16:11

@Mendal i Dechsta : Ojeju!Jak wam współczuje!Leżeliscie sobie w kołysce gdy nagle sie podpalila a tatuś gasil łopatą?ojojojojoj!
@RL : Dzieci specjalnej troski...

Mental II 19-03-2005 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Str4t0s
@Mendal i Dechsta : Ojeju!Jak wam współczuje!Leżeliscie sobie w kołysce gdy nagle sie podpalila a tatuś gasil łopatą?ojojojojoj!
@RL : Dzieci specjalnej troski...

O lol ale sie uśmiałem @Mendal buhahahahahha hahh hahah idioto jestem MENTAL a nie MENDAL
o lol!?! to nie moja wina że jak byłeś mały byłeś tak brzydki że stara cie z procy karmiła bo bała sie podejść

Dechsta 19-03-2005 20:22

O lol , haha , K U R W A jeszcze jedno slowi i sie w****ie , i ktos z was w p i z d e dostanie :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53.