![]() |
rzecz: torch
potwor: dwarf |
potwór-zerk
Rzecz-muj kolega szymon :D |
rzecz: cooper shield
potwór: ghoul, slime, amazonaka(wyglada jak te panie co stoja przy drogach :) ) |
golden legs i troll
---------------------- Fargass 7 level 14/14 i szybko rośnie HIBERNA |
Najbrzydsza rzecz:bh-shield,brass legs, legion helmet
Najbrzytszy potwór:beholder, slime, demon skieleton |
Rubbish, spear, golden legs, beholder (wyglada raczej jak zabawka, a nie jak potwor), skull staf.
|
[quote]Oryginalnie dodany przez Gewof
Z przedmiotow to golden legsy, troche kijwo wygladaja jak obcisle spodnie :P NO wiesz dla pancurów akurat :D:D:D:D szkoda że glanów nie ma :P:P Cya In Tibija |
Najbrzydsza rzecz: copper shield - nie wiadomo co to w ogóle. Wygląda bardziej jak talerz.
A jeżeli chodzi o potwora to wszystkie podobne do ludzi. Nie zapomne jak pierwszy raz spotkałam amazonkę. Idzie sobie panna i mówi: "Gimme your money" czy jakoś tak. A ja do niej: "I do not have". Ona mi strzała, a ja: "why?", "do not kill me", "plz", "I will give u my money" i wyrzuciałam jej 156 gp - tyle miałam. Ale i tak mnie zabiła :) |
najbrzydszy item - bh shield
potwór - GS |
Dragon Scale Legs, Steel/Golden Boots, Dark Armor, Red Robe, Great/Blessed Shield raczej mierne,
wszystkie słabsze bronie, typu hand axe, dagger... no ale walcząc hand axem, coś musi nam przypominać, że ta broń nie jest marzeniem każdego gracza... jeżeli chodzi o potwory, w sumie ciężko coś zarzucić... przyzwyczaiłem się już do wszystkiego, do wymiany ew. bug, spider... i Demon, jako potwór dający najwięcej expa na tibii, powinien wyglądać trochę groźniej, i być troche groźniejszy... co to za demon, co go od 50lvlu można blokować :P |
hehe dla mnie najbrzydzszy jest banshee ble :D
|
Najbrzydsza rzecz- Włócznie!!! (wygladaja jak zapalki - bleee). I jeszcze te male kamyczki typu small diamond (sa za male ledwo je widac).
Najbrzydszy potwor - Demon skeleton ( pomalowany szkielet :/ ). |
jakos tak dziwinie(nieklimatycznie??) wyglada G-shield a potwor rotworm, ghoul..... oj duzo no bo jaki potwor jest ladny?
|
Mnie najbardziej wkurza outfit knighta... No i jeszcze Beholder shield...
|
Beholder shield, a z potworków to hunter, warlock, wild warrior, amazon, valkirie XD żart, najbrzydszy jeśli chodzi o wykonanie: wasp, jeśli chodzi o wygląd to beholder
|
Nie ma to jak odkopac temat sprzed roku gdzie grafiki byly zupelnie inne... :/
|
Studded Legs ... Rajstopy rulez -.-
|
Item: wszelkiej masci butelki, kubki itp.
Potwor: Snake, Rotworm, Bug -edit- Omg, nie zauwazylem daty. -edit2- Tak, nie ma to jak odswiezyc tak stary temat... |
@UP: Co Ty chcesz od kubkow?Golden jest ladny :)
Item: Studded set Potwor: Snake, Frost Troll, Hyaena |
...........
przed update to był najbrzydszy crown helmet (tak:P) a teraz sam niewiem...
a potwór-jak potwór :P musi być brzydki :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |