![]() |
ja jak raz ubrałem sie na biało czerwono to podeszło do mnie 2 polaków na takich samych lvlach jak ja(13 level wtedy miałem) i gadają "dawaj całą kase albo rook" no to ja do nich "c...j wam w dupe" i zacząłem ich lac,ubiłem jednego to drugi uciekł i od tej pory go nie widziałem. :]
|
ni no ja raczej spotykam polaków w stylu .."pk mnie zabił daj mi coś" lub "możesz mi dać troche kasy/żeczy bo potrzebuje na XX" Z polskim pk raz się spotkałem.. ale jak zobaczył że polak to się wkurzył i powiedział że polaków nie bije..... nawet mnie zaprosił na pkowanie... tyle tylko że ja myślałem czy by go nie zabić w końcu tyle low lv zabija :/ ale miał2 lv więcej...skile miałem pewnie lepsze (dużo trenowałem) ale on na 35 lv.. i po tyu pk miał pewnie lepszy sprzęt więc sobie go odpuściłem..no i miałem tylko pół bp uh bo w elven vilidge byłem wcześniej :].. a teraz to zapomniałem jak ma na imie..i przestałem grać rycerzem...Druidzi są najlepsi :P:P
|
:D Ja nosiłem już te barwy ale będe nosił jeszcze raz :D
================ P O L S K A S T R O N G |
Zły pomysł...
8) moim zdaniem to nie przejdzie a pozatym ja wole swoje kolorki czyli żółte wlosy czarne ubranko niebieskie spodnie i czarne buciki ... :P
|
No nie wiem!Nie za ladnie to wyglada!A pozatym nie potrzebuje takih rodzajuw pomocy!Wystarczą mi moi qmple i rodzinka a nie to ze polak jestem bo tego sie nikt nie wystraszy:P
|
:)
WAZNE CO MASZ W GLÓWCE A NIE NA SOBIE (tak mawia moja mama) :D
|
A ja tam chodze w kolorku ......hmmkowym :P ale po raczej polskim nicku (Pan Korniszon) można poznać że polak :), a jedynie co mnie zabili to raz jak robilem runy i szedlem do mosytu dwarfów zabil mnie "Wolf Revage" czy jakoś tak.A puźniej w drodze do amazonek jakis pal lvl 15 albo 18 :P "Dark Revange" ale darkrevange puznies spotkalkilka razy kumpla dobrego :D i teraz przedemna ..... ucieka :D.
|
Zapomnialem dodać ze tylko strój mam hmmkowy, lekko szarawe włosy, gram na hibernie, a mieszkam w carlin.
|
Ja tam często zmieniam barwy . . .
. . . zalerzy od nastroju :) |
ja nie wiem czemu...
tylko 3 razy mialem barwy narodowe bo mam swoje barwy...
|
heh
wiecie co ??? ja chyba czytam szwedzkie forum o tibi przetlumaczone na polski :p (nie wszystkie oczywiscie) ale na powaznie niepowiem ze poleacy NIEsa nooby ale przecie kazdy był noobem i przypomnijcie sobie KTO was z tego noobstwa wyciagnol otoz wlasnie inni gracze dlatego jak widze barwy bialo czerwone i text "free item plx" to podchodze do takiego i mowie "czesc dam ci dobra rade na przyszlosc : nie pros o free item tylko idz se np na roty albo trole tam free item masz na ziemi i w cialach zabitych potworow pozatym expo zarabiasz wiec dostajesz level a z levelem mozesz chodzic na lepsze potwory wiec masz lepsze free item i tak w kolko ps acha i zmien ten outfit bo bedziesz ryczal ze jakis ***** swe cie zabije i wiecie co :D wyleczylem takim textem paru ciezkich noobow jeden z nich jest mojim lepszym kumplem (i juz niejest noobem) ps do tematu : mozliwe ze pomylilem okreslenie noob a newbe za co przepraszam |
E nie no, noście takie stroje, będę wiedział kogo omijać, i gdzię się złodzieji spodziewać :/
|
Ja wole tka nie chodzic... nie boje sie pk (na harmonii to wiadomo ale na antice tez nie) ale po prostu wkurza mine to jak 8-10 lvl (tacy zazwyczaj sa Polacy) podchdzi i daj jakis armor plx bo mnie troll zabil..., Mam kilku nawet fajnych kumpli br ktorzy moze robia dosc czesto jakie s beldy w angielskim ael da sie dogadac i napewno lepiej mi sie z nim expi niz z polakiem ktory najpierw zabiera lootu a potem mowi ze jestem thief i mam rooka od jego 12lvl kolegi (sam jest 11)...
|
Miałem sytuacje że raz załorzyłem takie wdzianko.........byłem w gildii wdedy.
I jakiś noob na 9 lvl ciągle chodził za mna i mi potworki zabijał....i kradł lota... Raz udało mi sie wziąść całego lota a on powiedział że przecież polacy se pomagają i on nie ma kasy i ja go mam chronic przed PK..... -.-....no to logout zrobiłem.... 20 minut póżniej wchodze na tibie a ten noob czeka na mnie :( Gram dalej i gościu chodzi za mna i jedzie wszystkim od hu**w , pe****w itp........ Wkońcu zebrała sie jakaś grupka sorców i zaatakowała mnie i tego łepka pewnie myśleli ze on jest ze mną.... :( DEINICJA : umikaj barw narodowych na tibii !!! :tongue: |
Pomysł niezły, ale większość cię "oleje" (bez obrazy) ;/. Ja nie nosze narodowych barw. Czasami lubie podawać sie za obcokrajowca ;P. Ale w sumie to w niedzielę moge się przebrać w inne ciuszki - o barwach narodowych.
Pozdrawiam. |
A wd. mnie
A wd. mnie co niektorzy Polacy to skonczone noobki ani pohuntowac bo wala i wala w twojego stworka (zebraja pod dp) i na dodatek takie h-lv na 111 lv 100 nie pogadaja ci z 8lv bo to duma taki lv 100 i hanba gadac z 8lv :)
|
Cytuj:
|
A ja patryjotą nie jestem :)
JA tam nie jestem patrujotą i mnie nie zależy czy będe miał jakąś barwe narodową czy nie. Polacy to największe nooby jakich spotkałem. Ostatnio koleś (polak) blokował mojego kolege z reau a był na rooku i waspy go otoczyły. Chłopak mial żółtye życie a niemógł uciec. Więc zaczołem przesuwać waspy i jakoś kumpel uciekl. A ten koleś z mańki "Huntad i have protector on 10 level" co byście zrobili w takiej sytuacjii? Jestem przeciwny noszenia narodowych barw! Ale przynajmniej będe wiedział gdzie nie iśc i gdzie najwięcej noobów jest.
|
Blee...nie chce mi sie nosic polskich kolorow.A jak ktos jest mieszanka? jak ja pol szwed pol polak to jakie kolory ma nosic? Urodzilem sie we Szwecji a mieszkam w miasteczku kolo Gdanska.Wole takie kolorki jakie sam wybiore.Gralem ze Szwedami i Brazylijczykami i czasami gralo mi sie lepiej niz z polakiem bo po co mam summonowac Archery zeby sie nimi pobawic zeby sobie postrzelac w waspy lub snaki dla fun.Przyjdzie:
-Polak zabije i powie:"myslalem ze to potwor(na polnocy veno...)" jak kazesz mu placic to cie wyzwie i jeden wyzwal moja mame(ktora byle ze mna blizej niz ktokolwiek) i dlugo nie pozyl. -Br kazesz placic to da kase/kase+runy i przeprosi i moze sie zaprzyjazni. -Szwed powie ok ok da mf/runy/kase i tez sie zaprzyjazni. |
Kiedyś tak chodiłem aż jeden gościu zawołał mnie "Hej ty flaga polski" i od tamtej pory tak nie chodze. W tej grze od polaków wole trzymać się zdala bo większość to złodzieje , pekerzy i nooby. Wiem to już z doświadczenia . Jednak są też wyjątki zdarzają się polacy dla których warto byc polakiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |