![]() |
Cytuj:
|
jak juz mialo byc wymyslec 8o
Matek out nie rozumiem tylko jak literowka ma sie do intelig.?? |
:]
Dopóki cierpliwość modków wytrzyma twój spam, będzie fajna zabawa.
Cytuj:
|
mam dosc glupiej rozmowy z dwoma palantami i idiotami do pierwszego debila : tam na gorze pisze ze leprza szkola specjalna niz zaklad dla nienormalnych wiec kazdy inteligenty by skojarzyl ze o to chodzi ale ty nie jestes inteligentny do drugiego: a widziales kogos inteligentnego z brakiem umiejetnosci pisania ?? X(
|
Ale literowka to nie brak umiejetnosci pisania zauwaz. Myle sie?? Chyba raczej nie.
Jesli masz dosc rozmowy to poprostu daj sobie na luz. @mejlun: no mi ta zabawa tez sie podoba;) Znaczy zaczela mi sie podobac:D PS: wskaznikiem inteligecji jest tez umiejetnosc wyrazania sie bez zbednej agresji... czego ci wyraznie brakuje... |
tak brak mi tej umiejetnosci wiec jak to powiedzialem to powiem tez:
wy*******aj z tad ***u *******ony idz robic ojcu laske a niech twoja mamuska wyczysci ci penisa jezykiem |
oj... bardzo cie bili(bija) w domu?? Bo mam wrazenie ze tak
wspolczuje... patologia to bardzo nieszczesliwe zjawisko... |
tak i miales mozliwosc oberwowania w domu na wlasnym przykladzie, tylko ze ciebie wykorzystywano sexualni jeszcze
|
Cytuj:
|
lol.... a przed chwila mnie ganil za literowke...
ło jesu... czemu tworzysz takie eksperyment (ekstrementy??) |
Skoncz to glupie przedstawienie, zwrociles na siebie uwage i myslisze ze dobry? A do reszty nie czytajcie jego komentow i nie odpisujcie, ktos kiedys powiedzial nie wiem czy dobrze pamietam! Dotkniesz gowna bedziesz smierdzial jak one!
|
ech super na wiecej was nie stac radze wam idzcie do przedszkola i pobawcie sie lalkami a nie trujecie mi dupe
|
Cytuj:
|
My ci trujemy dupe? Kazdy z nas sie stara by bylo te forum najlepsze, i jest(moze i jest :P) ale taki vader wejdzie i sie pobawi, bo sciagnal se bluzgatorka, i mysli ze dobry. Powyzywam ich, beda cos sapac, ale mi nic nie zrobia bo jak nie znaja mnie tak se myslisz. Zmien swe zachowanie, bo na dobre to nie przyjdzie. Chyba ze chcesz potem zalowac..... <------ Ja tu nie groze.
|
Cytuj:
|
Ech... dobra, wszyscy zobaczyli już z jakim człowiekiem mamy tutaj do czynienia. Zamknę i dodam do kolekcji ulubionych tematów =)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |