![]() |
Racja
MASTER KNIGHT-Goku DOBRZE ****A MUWISZ NIECH ****A DOSTANIE BANA NA IP JUZ SCIANGOLEM KEY LOGGER I GO ODPALIELEM ALE NASZCZESCIE BYL Z***ANY ;) ALE ****A RACJA BLOCK IP BO ****A NIEWIADOMO CO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
2. "****a mode" - OFF 3. Ortografia - ON 4. Nie blaznij sie. |
Noob noobem ale dlamnie noobem jest osoba ktora ma 14lat w dol i taka jest prawda
i jeszcze jedno zaraz po moim poscie bedzie post od 14lat w dol co ty wogule pierd.... ale prawda jest taka ze noob noobem nooba nazywa zreszta sie okaze :D B) :] |
@UP
jeeeeej co głupota -_-'' wiesz, ja znam wielu 14 a nawet 12 latków inteligentnych!! i na pewno nie n00bowatych...a także 18+ delikatnie mówiąc debili<np taki zeus 1985 z tego forum -_-"> a pozy tym...piszesz że n00b n00ba nazywa n00bem...czyli ty też jestes n00bem? ;p zresztą....n00b to dal mnie osoba która nie szanuje żadnych zasad, niehonorowa, zachowująca się nie godnie itd. Przy okazji...offtopic? :D |
lol jeżeli noob to ten co nazywa drugiego noob to ja tu widze błędne koło i samych noobów
Co do tego pięknego pekowania gdybyście nie spękali i chowali się za skałą tylko przyjęli UE (po pierwszym zdążyliście się UHnąć) to by wam gówno zrobili. @down Nie zbyt chwytam skoro pierwsze UE przeżyli to wydaje mi się że drugie to nie problem, ale choćby nawet to gdyby stanęli w rogu tak żeby widzieć trapa to UE mogło by ich nie sięgnąć (mam UE i już własnoręcznie testowałem więc trochę się na tym znam :] ) |
gdyby się nie schowali to by był od razu dead :P jak się na czymsnie znasz to nie pisz głupot :P
a wg mnie jakby się wzięli za walke to mogliby wygrać :P ale że tamci się zachowali jak nie przymierzając chu** to umarł :P |
Cytuj:
Ale na pewno nie dala sie tam zaciagnac od tak sobie, wiem bo sandee to doswiadczony gracz, poprostu zjawila sie w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie.... Pamietam jak ja wszedlem do takiego trapa tyle ze ludzie co mnie probowali zabic nie spodziewali sie high lvla :evul: Przynajmniej mialem fajny loot :evul: |
:)
Nawet fajny filmik :D tylko na koncu lekka wtopa :p
|
widze że Negative wiesz lepiej od nas :confused:
chyba ja tam byłem co :o napisalismy jej że niemożemy wyjść z troli :] :] :] no i przyszła i pomogła :D :D :D :D :D :D |
Character information:
Name: Bojugow Sex: male Profession: Elder Druid Level: 51 World: Amera Account Status: Premium Account mogliście go zabić tak jak tego 79... a przynajmniej spróbować |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |