Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   druidzi atakują amere :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29681)

krasnal 19-03-2005 23:17

Racja

MASTER KNIGHT-Goku DOBRZE ****A MUWISZ NIECH ****A DOSTANIE BANA NA IP JUZ SCIANGOLEM KEY LOGGER I GO ODPALIELEM ALE NASZCZESCIE BYL Z***ANY ;) ALE ****A RACJA BLOCK IP BO ****A NIEWIADOMO CO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

alienXX 20-03-2005 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krasnal
MASTER KNIGHT-Goku DOBRZE ****A MUWISZ NIECH ****A DOSTANIE BANA NA IP JUZ SCIANGOLEM KEY LOGGER I GO ODPALIELEM ALE NASZCZESCIE BYL Z***ANY ;) ALE ****A RACJA BLOCK IP BO ****A NIEWIADOMO CO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Capslock - OFF
2. "****a mode" - OFF
3. Ortografia - ON
4. Nie blaznij sie.

Demonidas 20-03-2005 17:09

Noob noobem ale dlamnie noobem jest osoba ktora ma 14lat w dol i taka jest prawda
i jeszcze jedno zaraz po moim poscie bedzie post od 14lat w dol co ty wogule
pierd.... ale prawda jest taka ze noob noobem nooba nazywa
zreszta sie okaze :D B) :]

Raistlinek 20-03-2005 18:55

@UP
jeeeeej co głupota -_-''
wiesz, ja znam wielu 14 a nawet 12 latków inteligentnych!! i na pewno nie n00bowatych...a także 18+ delikatnie mówiąc debili<np taki zeus 1985 z tego forum -_-">
a pozy tym...piszesz że n00b n00ba nazywa n00bem...czyli ty też jestes n00bem? ;p
zresztą....n00b to dal mnie osoba która nie szanuje żadnych zasad, niehonorowa, zachowująca się nie godnie itd.
Przy okazji...offtopic? :D

Anclen 20-03-2005 19:22

lol jeżeli noob to ten co nazywa drugiego noob to ja tu widze błędne koło i samych noobów
Co do tego pięknego pekowania gdybyście nie spękali i chowali się za skałą tylko przyjęli UE (po pierwszym zdążyliście się UHnąć) to by wam gówno zrobili.
@down
Nie zbyt chwytam skoro pierwsze UE przeżyli to wydaje mi się że drugie to nie problem, ale choćby nawet to gdyby stanęli w rogu tak żeby widzieć trapa to UE mogło by ich nie sięgnąć (mam UE i już własnoręcznie testowałem więc trochę się na tym znam :] )

Raistlinek 20-03-2005 20:05

gdyby się nie schowali to by był od razu dead :P jak się na czymsnie znasz to nie pisz głupot :P
a wg mnie jakby się wzięli za walke to mogliby wygrać :P
ale że tamci się zachowali jak nie przymierzając chu** to umarł :P

Negative 20-03-2005 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
HahahHAHa , Mga Gratz dla was , zeby zabic takiego lvla i zaciaganc go do dziury z trolami to juz jest szczyt :P

13:40 You lose 86 hitpoints due to an attack by Sandee.

Name: Sandee
Sex: female
Profession: Elder Druid
Level: 79
World: Amera
Residence: Darashia
House: Darashia 7, Flat 03 (Darashia) is paid until 28th March 2005
Guild membership: Vice-Leader of the Xtreme
Last login: 19.03.2005 04:54:09 CET
Account Status: Premium Account

Zabic takiego lvla? Nie wiem co za problem a zwlaszcza Druida/Sorca ktory ma malo hp w porownaniu z innymi, nie problem pasc magiem w takim trapie, kilka hitow naraz nawet nie duzych i dead. Pozatym Sandee nie jest glupia i nie dala sie tam zaciagnac.....wlazla tam sama bo miala cos do zalatwienia(byc moze pomuc komus; cos tam zostawila; duzo tego mozna wymieniac)
Ale na pewno nie dala sie tam zaciagnac od tak sobie, wiem bo sandee to doswiadczony gracz, poprostu zjawila sie w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie....
Pamietam jak ja wszedlem do takiego trapa tyle ze ludzie co mnie probowali zabic nie spodziewali sie high lvla :evul: Przynajmniej mialem fajny loot :evul:

Envion 21-03-2005 11:16

:)

Nawet fajny filmik :D tylko na koncu lekka wtopa :p

raczki-city 21-03-2005 13:13

widze że Negative wiesz lepiej od nas :confused:

chyba ja tam byłem co :o

napisalismy jej że niemożemy wyjść z troli :] :] :]

no i przyszła i pomogła :D :D :D :D :D :D

Kailus 21-03-2005 16:47

Character information:
Name: Bojugow
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 51
World: Amera
Account Status: Premium Account

mogliście go zabić tak jak tego 79... a przynajmniej spróbować

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44.