Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Cachero lvl 200 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30103)

Silo 21-03-2005 15:36

Up@
Tak? Mąż Cachero jest z CipSoftu..
A ja nie wiedzialem ze Cachero ma męza, slyszalem ze jest facetem i jego dziewczyna z rl i gry ma na imie Abrill, no cóż czego ja sie tu dowiaduje... że Cachero zmienia płeć :baby:

Matek 21-03-2005 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek II
widze ze jestes nie doinformowany czytasz wogule czasami forum tibii com czy No speac angilsh.Leferty wytłumaczyl wszystkiego a jak masz no speac angish to na tibi pl jest wypowiedz lefertego.MAgiczny przycisk SZUKAJ

Tak... doskonale wiem, co mowil jego kumpel. Ale czy ty bys soie przyznal do accsharingu?? bo ja nie??

Cachero wg mnie jest oszustem;]

Bartix 21-03-2005 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Tak... doskonale wiem, co mowil jego kumpel. Ale czy ty bys soie przyznal do accsharingu?? bo ja nie??

Cachero wg mnie jest oszustem;]

a kto nigdy nie oszukiwał ? ;]

Raul 21-03-2005 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
A ja słyszałem, że monż Capchera jest CipSoftem!!!

Ja właśnie też coś takiego słyszałem. To komu ja mam wierzyć. Proszę! Pomocy!

Hubert-pol 21-03-2005 16:27

"Ten nie zrobi błędu, co nie robi nic"

Adaras 21-03-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hubert-pol
"Ten nie zrobi błędu, co nie robi nic"

Hubcio powiedział co wiedział :P Najs~

@Ontopic
Gz dla niego..Tak czy owak mnie dalej nurtuje skąd on ma tyle czasu na tą grę...=P

Thero 21-03-2005 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Czekaj czekaj... a za co on dostal bana?? Za account sharing czy nie?? Bo cos mi sie tak kojarzy.

Wlasnie sobie zdalem sprawe ze pogratulowalem oszustowi :]

On się ratował, a raczej ratowała go kumpela z Tibii, i ja w tę wersję wierzę.
@Zaklinacz
Bubble ma jednego ownera. Czy wy kur.wa nie dacie jej spokoju?! Ona się męczy od 2001 roku i to i tak kvrwa mało jak na taki okres czasu. Czy wasze za małe mózgi nie mogą tego pojąć?
Cytuj:

A Cipowie szukali najmniejszego argumentu zeby go zbanowac zeby nie dogonil Bubble
Ale ty jesteś tępy, brak mi słów na twoją głupotę...

@Sinsu
Ciekawe jak ty byś się debilu czuł jakby ci niesłusznie bardzo dobrą postać skasowali, nad która pracowałeś 2 lata. Dzień w dzień, a to wsyzskto było by tylko dlatego, że jakiemuś idiocie się wydawało -.-""...

@SuPERMaN
Cytuj:

A ja słyszałem, że monż Capchera jest CipSoftem!!!
A to nie Capchero jest menżem CipSoftu?;)

@Topic
Jeszcze 2 dni i topic zostanie skasowany albo zamuli całe forum, ale co to za różnica 5mb spammu w tą, 5 w tamtą:).

MANHIR 21-03-2005 18:42

Zal dupe sciska, jak przezywacie waszego CACHERO! Normalny gracz, ktory nabil nie normalny lvl, a wy podniecacie sie omg! Litosci... bedzie jeszcze wielu z 200lvl, pamietam jeszcze jak kazdy sie podniecal bubble, a teraz? Wystarczyl Cachero i wszscy juz zapomnieli o Bubble -.-
Wasza klutnia na temat zycia cachero jest poprostu nie tolerowana przez moj zaladek!
Klucicie sie, czy cachero ma meza czy zone, czy chodzi na dziwki rany czy wieczorem, co je na sniadanie i co na kolacje, jak dlugiego ma penisa, a moze obojnak... jestescie jak wzod na dupie
omg....
Ps: pewnie dostane bana albo duze upomnienie :)

Jowisz 21-03-2005 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MANHIR
Zal dupe sciska, jak przezywacie waszego CACHERO! Normalny gracz, ktory nabil nie normalny lvl, a wy podniecacie sie omg! Litosci... bedzie jeszcze wielu z 200lvl, pamietam jeszcze jak kazdy sie podniecal bubble, a teraz? Wystarczyl Cachero i wszscy juz zapomnieli o Bubble -.-
Wasza klutnia na temat zycia cachero jest poprostu nie tolerowana przez moj zaladek!
Klucicie sie, czy cachero ma meza czy zone, czy chodzi na dziwki rany czy wieczorem, co je na sniadanie i co na kolacje, jak dlugiego ma penisa, a moze obojnak... jestescie jak wzod na dupie
omg....
Ps: pewnie dostane bana albo duze upomnienie :)

Popieram cie :D Przecież i on i bubble jest taki sam jak my wszyscy czy to trudne osiągnąć coś w grze ?? wy ludzie zapominacie że tibia to tylko gra i każdy może takie coś osiągnąć wystarczy mieć troche więcej wolnego czasu i potrafić grać...
@TOPIC: Gratz dla niego bo mu sie należy :D

pijopiwnik 21-03-2005 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silo
Up@
Tak? Mąż Cachero jest z CipSoftu..
A ja nie wiedzialem ze Cachero ma męza, slyszalem ze jest facetem i jego dziewczyna z rl i gry ma na imie Abrill, no cóż czego ja sie tu dowiaduje... że Cachero zmienia płeć :baby:

tak jak Miriam 8o

Afinor 21-03-2005 21:33

Ej to on jezd tym menzem czy nie jest menzam cipzowt?

Gardło Sobie Podżynam Dibler 21-03-2005 21:47

Ja tam nadzieję, że ten cały Cachero padnie AFK przez zlurowane Gs'y i sie skończy "Oh, jaki on mastah".

TheNatoorat 21-03-2005 21:50

Eee... ja tam nie wierzę w te niewinności Bąbli czy innych Kaczerów... może to dlatego, że lubię rozwiązywać intrygi? A może dlatego, że mam złe doświadczenia z h-lvlami?
Czy może być zbiegiem okoliczności, iż Bubble wybrał(a) sobie akurat jednego z ludzi z CipSoftu po zdobyciu wyższego poziomu?
A może ktoś jej/mu w tym pomógł?
Nikt prócz ich tego nie rozwikła...

Peace and Love 21-03-2005 21:51

cachero nie powinien dostac bana lecz delate, bo prawie 24na dobe siedziec ( 1 dzien tak patrzylem jak gral dokladnie 19,37min :P z 5 min przerwami )a nie dostal delate bo za doze "zamieski" by w tibi byly obrazanie cipow i gmow itp itd AS nie jest fair i w pelni popieram bubble a nie cachero

edit
re down
bubble siedziala i SA jak nie bylo w regulaminie ze jest to zabronione, wiesz mi normalny czlowiek nie spedzi przy tibi 8 godz + ( ma jaki mi sie udalo wyciagnac przy tibi to 10 i jak poszlem spac to do 12 spalem wiec 10 godzin to jusz praktycznie max wyczerpanie dzienne jakie organizm moze zniesc a siedziec tyle i wiecej przez caly tydzien niemozliwe,a i pamietajcie bubble gra ile czasu a ile on, nie jestem subiektywny staram sie podejsc do tego obiektywnie bo to bubble i cachero nic nie mam aleto co on zrobil przekracza ludzkie mozliwosci

Bambuko 21-03-2005 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peace and Love
cachero nie powinien dostac bana lecz delate, bo prawie 24na dobe siedziec ( 1 dzien tak patrzylem jak gral dokladnie 19,37min :P z 5 min przerwami )a nie dostal delate bo za doze "zamieski" by w tibi byly obrazanie cipow i gmow itp itd AS nie jest fair i w pelni popieram bubble a nie cachero

Bo Bubble nigdy nie siedziała 24/7...

Radek 666 21-03-2005 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Afinor
Ej to on jezd tym menzem czy nie jest menzam cipzowt?

Neee, se znacy taaa, ciodka Cachero je mzem jej bapki i dzatka a ego strjenka to Buuubla i tego cip'y se ozenily i se zli dlu go i nescenslewe.

A tak na serio to gratz 200 lvl'a dla Cachero ;]. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedzie mial 210 lvl :) . Ostatnio on mknie jak burza a Bubble stoi w miejscu. Podobno Bubble teraz trenuje, ale nie wiem :P .

Morin 21-03-2005 22:09

:x: :x: X( X(

Mily Knight 22-03-2005 07:03

Sorki

Te głupie komentarze wczoraj napisał mój kolega :/ sorki za niego , coś mu odbiło :D . Gz dla Cachero że ma 200 lvl , mam nadzieje że przeskoczy Bubble , bo bubbla nielubie :). Jeszcze raz sorry za posty mojego kolegi .

Matek 22-03-2005 10:24

Najlepiej zwalic wszystko na kumpla:)

To twojekonto i ty odpowiadasz za to cop jest w piostach nawet jak pise to 'kolega'.

Mumakil 22-03-2005 11:01

Bubble to zawsze będzie bubble , ona była pierwsza , jedyna , najlepsza
i tak zostanie przynajmniej dlamnie
big gratz dla cachero
Bigger gratz dla BUbble
EDIT@:
Nie zapomnieliście może ze bubble gra na pvp a cachero nie??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48.