![]() |
Avatar: postać Drunka z gry Jedi Knight III: Jedi Academy II (czy jakoś tak)
Podpis: Jakieś dwa cytaty, drugi chyba z Star Wars (ten po angielsku) |
Ava-Gandzia(to sie pali) ;]
Podpis-Tez o gandzii to tez sie pali ;] |
Avatar: Często spotykany avatar jakiejś mrocznej kreaturki. Nic ciekawego.
Podpis: Cytat Billa Gatesa. :/ Jakoś mnie ten gościu odrzuca. EDIT: @up Hej, tu chyba trzeba komentować avat i podpis osoby piszącej wyżej. -.- |
Hm..... Avatar? Elf rodem z fantasy bo skad by indziej. ;)
Co do podpisu.... Cholera nie wiem jak skomentowac, "orygnialny" podpis. Co do czesci drugiej, link do testu na temat osoby Shana~. |
Podpis: Orginalny, nie wiem co tam znaczy xD
Avatar: hmm..... nie am to jak smok....nawet mi sie podoba :D |
Czarny
Avek: ... no cóż... dla mnie przypomina on mistycznego łowcę smoków, wojownika balansującego na granicy dobra i zła, którego cele zna tylko on sam. Napewno samotnik, który zawiódł się na ludziach. (mam nadzieję, że Ty tak nie skończysz, wyglądasz raczej jak wampir ;))
Podpis: ... no cóż.... Ironia, sarkazm. Mark Twain i jego złote mysli. Wydaje mi się, że to ja Ciebie zaraziłem tym drwiącym podejściem do człowieka, a właściwie ta mała książeczka... (Czarny wie o co chodzi) Podsumowując.... Avek i podpis przedstawiają naprawdę dużą część osobowości Czarnego. a jego nick... to dłuuuuga historia ;) |
Avatar: scenka tragiznej smierci czlowieka
Podpis: cytat pierwszego zdania po zmartwychwstaniu tego kolesia z avatara @DOWN postac z gry final fantasy 8 ( mezczyzna) nazywa sie seifer :D:D |
Jadzia
Avek- .... Raczej bezpłciowa (no offence) twarz, renderowana (może samemu? jak tak to gratz), na styl mangowy
Podpis - .... podpis jakich wiele. Opis postaci którą aktualnie gra w Tibię. A forum to niekoniecznie miejsce do opowiadania o swojej postaci, ale o sobie Co do mojego avka i podpisu: to szybciej jest opis krajobrazu, niż zdanie wypowiedziane przez wisielca. Miało to przekazać pewną ironię co do pięknego świata i tego jakie tragedie ludzie mogą przeżywać wbrew temu co możemy o tym myśleć. Ale żeby zrozumieć musiałbyś/musiałabyś przeczytać całe opowiadanie. |
Avek: nieboszczyk na drzwie wykonany recznie chyba
opis:Opisuje 1 dzień wiosny (?) |
Avatar: Bardzo efektowny smok (lubie takie :) )
Podpis: no nie ma :( |
xD
Podpis-Widac ze koles lubi fantasyyy ;];];] |
Avat - Marichuana. Typowe... stawiam, że nie pali
Podpis - w oczy rzuca się "ktUry" |
Avat- Jakaś chinka z jakiejs bajki (dobo ty dość czeso avata zmmieniasz ;] )
Podpis-hmm...poprostu metal militia :) nie pale ;p |
Podpis: hcyba lubisz sobie cos zapalic o zachodzie slonca ( tak dla rozluznienia) |
Avatar - listek marichuany, nic szczególnego w czasach, gdy co druga subkultura stara się nim coś reprezentować (własną ideologię? a może raczej jej brak?). Z technicznego punktu widzenia - całkiem ładnie wykonany, zachowujący własny klimat i "symbolikę".
Podpis: zawiera pseudo-refleksję charakterystyczną dla tesktów hip-hopowych. Autor zapewne nigdy w życiu nie cpiał (i chwała mu za to ;]), ale i tak uważa, że jeśli tego typu tekst/symbol na avatarze podoba się całkiem sporej grupie ułomnych ludzi, to musi być cool & 1337. -----EDIT----- Nom... jadzia mnie ubiegł ;] W takim razie: Avatar: Final Fantasy VIII... nie lubię tego gościa... jest brzydki, ma wkurzający charakter i usposobienie, a na dodatek udaje bishonena. Squall i tak wymiata (oczywiście zaraz po całej żeńskiej obstawie ;]). Podpis jakich wiele - best lvl, mlvl, skills, hit, solo i sam Kami raczy wiedzieć, co jeszcze. Przykłąd brany z dużej ilości ludzi na tym forum. Nie popieram tego typu podpisów i uważam je za bamberskie (utożsamiać z "bubiaste", "lamerskie", "zrobione na odczepcie_się_bo_nie_wiem_co_tu_wpisać_a_głupio_pu ste_wygląda"). Ale co tam - w końcu to jest forum o Tibii, jakby nie patrzeć :P @Down - Piroko to postać z megatokyo (komiks sieciowy), a całość opiera się na lekkim, hermetycznym (nieznanym dla niewtajemniczonych) żarcie. Chociaż faktycznie zazwyczaj pracuję na mandrake'u - się zgadza ;] Jak znajdziesz mi link do kompilacji piroko linux, to możesz liczyć na hojną nagrodę (chociażby talon na zbawienie i życie wieczne). |
Cytuj:
Podpis : jakies informacje o swojej postaci (standard) i jakas strona z quest spoilingiem (tez standard, chociaz te questy w tibii taaaakie trudne...) @Ing : to trzeba post wyzej niz moj...coz, wyprzedziles mnie. Wiec tak : Avatar : postac z jakiejs mangi / anime, ostatnio takie avatarki dosc popularne na forum. Podpis : tekst opiewajacy linuxa + link. |
Nekromanta
Avatar: Fan Half Life 2 ;> Podpis: A no własnie, jakis podpis? ;) |
Cytuj:
|
@up
Avatar: (Fanatyk :p )Half Life 2PL Podpis: Brak podpisu (podobno taka tradycja :p) |
Avatar: Postać która jak podejrzewam jest wycięta z jakiegoś filmu. Skupia na czymś wzrok?
Podpis: Lubi metal :p EDIT: @Rankorn To z Władcy Pierścieni, mówi on o Aragornie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |