![]() |
<ironia/on> "ArHeolodzy ŻONdzOM" <ironia/off>
@Falcon Wings: Na jakiego grzyba odświeżałeś taki stary temat ? @MlodyPL: Temu Panu też, gratulacje... Taką odpowiedź pana wyżej to Ty odrazu powinieneś zreportować, odpowiadając w dziale "Rookgaard" powinieneś wiedzieć, że jest temat: "Odpowiedź na zagadki Rooka czyli skąd mino mage, spike sword i inne bajery na Rooku! ". Następnym razem, gdy w tym dziale znajdziesz temat o podobnym tytule, przed odpowiedzią, looknij czy temat nie ma ok. 1 roku... |
Spojrzcie na date zalozenia tematu i nie spamujcie juz odpowiadajac tutaj.
[jezeli jego kolega kolegi kolegi kolegi przyjaciola babki od strony matki to powiedzial to on chcial sie popisac na forum i robic afere z niczego i tyle] :spam: :topic: please! |
Cytuj:
nie wiezysz ze da sie dojsc do mino maga i ghoula na rooq ale jednak w twoim podpisie jest napisane "Impossible is nothing" ;) @do all a znacie powiedzenie "nie karmic trolla "?? X( |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Diddy
nie chodzilo mi o to ze scale armor does not exist :P tylko ze kolega kolegi kolegi przyjaciela wroga matki babki pradziadka stryja kolegi z lawki w szkole tesciowej ze strony matki i ze to on NIE MA scale armora -.-'X( omg czy tego nie mozna sie domyslic ?? ;/ |
Cytuj:
|
@up
Mylisz się niestety... |
Cytuj:
|
mm nie dostepny na rooku?
tak...jakbyście sie na serio interesowali tym forum to byscie docenili, jak jeden chlop sie rozpisal o mino magu, a nie od razu, ze nie da sie wejsc. Z ghulem moze byc podobnie(chociaz mniej o nim wiadomo niz o MM). Ten temat nie jest do kasacji-normalny temat, chlopka nie wiem? Odpowiedzcie mu normalnie a nie zaczynacie "bluźnic" go-.-
|
może nie uwierzycie, ale do mino maga da sie dojść bo istnieje klucz. znajduje się on w martwym wilku (jak z questem na cooper shield). ale i tak wątpie żeby ktoś go znalazl, bo cialo wilka jest tak dobrze ukryte ze ni.huja ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Xadi
Jak taka będzie reakcja na domysły każdego to nigdy nie posuniemy sie do przodu. Człowiek chce pomóc i mówi nam swoje domysły, a ty już to odrazu uważasz za nierealne. A nuż to może być prawda? @Lenrock Nie ten temat |
Cytuj:
@down A co ma czytanie ze zrozumieniem do pokazywania dowodów? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tytuł
Ej Gdzie jest ten Mino Mag , bo na serio nie wiem !!!
Nie jestem noobem tylko wychodze szybko na maina !! I nieszukam zadnych "Tajemnic Rookgardu" !! Profesia: :lucznik: Level: 21 ;) Skille: 65/41:] Mlvl: 11 :mag: |
69 łokci na południowy-północ od zaśmierdłego sklepu Toma ;)
|
Cytuj:
@topic Co wy wszyscy z tym kluczem? A nie uważacie, że jednak trzeba tylko wykopać trudno dostępne miejsce Pickiem, i znależć TELEPORT? Nie uważacie, że ten teleport co jest za pokojem o tu: http://img86.imageshack.us/img86/5473/uo0004vy0.jpg to może być dostęp do Mino Maga, a nie jak mówicie do maina czy Bóg wie jeszcze czego. Pomyślcie nad tym. (Ja i tak nie wierze, że da się zdobyć SS) |
A ja mam bp of sof..
To poprostu nie możliwe! Ciekawe jak wszedł do tego ghoula ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |