Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ghoul (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30284)

Zupka_Chinska 15-10-2006 10:13

<ironia/on> "ArHeolodzy ŻONdzOM" <ironia/off>
@Falcon Wings:
Na jakiego grzyba odświeżałeś taki stary temat ?

@MlodyPL:
Temu Panu też, gratulacje... Taką odpowiedź pana wyżej to Ty odrazu powinieneś zreportować, odpowiadając w dziale "Rookgaard" powinieneś wiedzieć, że jest temat: "Odpowiedź na zagadki Rooka czyli skąd mino mage, spike sword i inne bajery na Rooku! ". Następnym razem, gdy w tym dziale znajdziesz temat o podobnym tytule, przed odpowiedzią, looknij czy temat nie ma ok. 1 roku...

Michaello 15-10-2006 10:14

Spojrzcie na date zalozenia tematu i nie spamujcie juz odpowiadajac tutaj.
[jezeli jego kolega kolegi kolegi kolegi przyjaciola babki od strony matki to powiedzial to on chcial sie popisac na forum i robic afere z niczego i tyle]
:spam:

:topic: please!

Lumpus12 15-10-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vashresamunuh (Post 306483)
@ topic LOL, ma sclae armor, tak? Oczywiscie, ja wierze :p Moze ma jeszcze spike sworda? :p NIE MOZNA WEJSC DO MINOTAURA MAGA I GHOULA NA ROOKU! Kiedys mozna bylo, bylo to dawno temu, ale teraz jak klucz jest stracony na zawsze, bye bye mino mag i ghoul, pogodz sie z tym :)

z tym ze nie ma scale armor to sie zgodze . ale z kad wiesz ze do ghoula i mino maga nie da sie dojsc ??i dlaczego klucz jest stracony na zawsze??z kad to wieszX(
nie wiezysz ze da sie dojsc do mino maga i ghoula na rooq ale jednak w twoim podpisie jest napisane "Impossible is nothing" ;)

@do all

a znacie powiedzenie "nie karmic trolla "?? X(

Diddy 15-10-2006 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lumpus12 (Post 1033273)
z tym ze nie ma scale armor to sie zgodze .(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia.pl
0-46 gp, 0-7 worm, Bag, Knife, Scale Armor, Brass Helmet, Viking Helmet, Skull, Torch, Brown Piece of Cloth(rzadko), Life Ring (bardzo rzadko)

....................

Lumpus12 15-10-2006 20:52

@Diddy

nie chodzilo mi o to ze scale armor does not exist :P tylko ze kolega kolegi kolegi przyjaciela wroga matki babki pradziadka stryja kolegi z lawki w szkole tesciowej ze strony matki i ze to on NIE MA scale armora -.-'X( omg czy tego nie mozna sie domyslic ?? ;/

st1L 16-10-2006 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dede_14 (Post 359454)
Człowieku i ty w to wierzysz ?? Nie moznamiec na rooku lepszego arma niz chain!! Nie rozumiem takich ludzi !!

Voc: druid :mag:
Mlvl: 11( i caly czas rosnie) :mag:
Skills: 17/18 <no co druid> :cup:
Miasto: Carlin

sunrise ma brass armor;> dostal od cipsoftu jesli sie nie myle za zaslugi

Poborca_Podatkowy 16-10-2006 15:38

@up
Mylisz się niestety...

Antykwaczor_z_Calmery 16-10-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poborca_Podatkowy (Post 1034121)
@up
Mylisz się niestety...

A jak uważasz? Zdobył z questa? Wylootował z mino maga? Znalazł se na trawie? Dał łapówkę? LoL

GonRamer 16-10-2006 22:18

mm nie dostepny na rooku?

tak...jakbyście sie na serio interesowali tym forum to byscie docenili, jak jeden chlop sie rozpisal o mino magu, a nie od razu, ze nie da sie wejsc. Z ghulem moze byc podobnie(chociaz mniej o nim wiadomo niz o MM). Ten temat nie jest do kasacji-normalny temat, chlopka nie wiem? Odpowiedzcie mu normalnie a nie zaczynacie "bluźnic" go-.-

Lenrock 17-10-2006 14:18

może nie uwierzycie, ale do mino maga da sie dojść bo istnieje klucz. znajduje się on w martwym wilku (jak z questem na cooper shield). ale i tak wątpie żeby ktoś go znalazl, bo cialo wilka jest tak dobrze ukryte ze ni.huja ;)

Xadi 17-10-2006 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1035342)
może nie uwierzycie, ale do mino maga da sie dojść bo istnieje klucz. znajduje się on w martwym wilku (jak z questem na cooper shield). ale i tak wątpie żeby ktoś go znalazl, bo cialo wilka jest tak dobrze ukryte ze ni.huja ;)

ta co ty nie powież, już wielu ludzi wymyślało podobne historie...

Lenrock 17-10-2006 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xadi (Post 1035366)
powież

zamknij forum (taki krzyżyk w górnym prawym rogu przeglądarki) i zajrzyj do słownika.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xadi (Post 1035366)
ta co ty nie powie(sz), już wielu ludzi wymyślało podobne historie...

niech wymyślają. nie naciskam żeby ktos wierzyl.

Alessandro Del Piero 17-10-2006 15:15

@Xadi

Jak taka będzie reakcja na domysły każdego to nigdy nie posuniemy sie do przodu. Człowiek chce pomóc i mówi nam swoje domysły, a ty już to odrazu uważasz za nierealne. A nuż to może być prawda?

@Lenrock

Nie ten temat

Dark Alphadron 17-10-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1035342)

Dowody proszę. Jak mi pokażesz klucz i/lub ciało wilka - uwierzę. A przy okazji, skoro WIESZ o queście, to masz klucz, prawda? A może mi go na trade pokażesz?
@down
A co ma czytanie ze zrozumieniem do pokazywania dowodów?

Lenrock 17-10-2006 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron (Post 1035572)
Dowody proszę. Jak mi pokażesz klucz i/lub ciało wilka - uwierzę. A przy okazji, skoro WIESZ o queście, to masz klucz, prawda? A może mi go na trade pokażesz?

Naucz sie czytać ze zrozumieniem.

Celoz 17-10-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamilk007 (Post 304276)
kolega kolegi mojego kolegi

Jak to już ktoś powiedział
Cytuj:

Powiedz swojemu kumplowi, żeby częściek wyłączał komputer.

Krecik Ziomek 17-10-2006 18:18

Tytuł

Ej Gdzie jest ten Mino Mag , bo na serio nie wiem !!!

Nie jestem noobem tylko wychodze szybko na maina !!

I nieszukam zadnych "Tajemnic Rookgardu" !!

Profesia: :lucznik:
Level: 21 ;)
Skille: 65/41:]
Mlvl: 11 :mag:

Lenrock 17-10-2006 20:19

69 łokci na południowy-północ od zaśmierdłego sklepu Toma ;)

Antykwaczor_z_Calmery 18-10-2006 05:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecik Ziomek (Post 1035857)
Ej Gdzie jest ten Mino Mag , bo na serio nie wiem !!!

Nie jestem noobem tylko wychodze szybko na maina !!

I nieszukam zadnych "Tajemnic Rookgardu" !!

Za tobą.
@topic
Co wy wszyscy z tym kluczem? A nie uważacie, że jednak trzeba tylko wykopać trudno dostępne miejsce Pickiem, i znależć TELEPORT? Nie uważacie, że ten teleport co jest za pokojem o tu:
http://img86.imageshack.us/img86/5473/uo0004vy0.jpg
to może być dostęp do Mino Maga, a nie jak mówicie do maina czy Bóg wie jeszcze czego. Pomyślcie nad tym. (Ja i tak nie wierze, że da się zdobyć SS)

Xevo 20-10-2006 18:14

A ja mam bp of sof..

To poprostu nie możliwe!
Ciekawe jak wszedł do tego ghoula ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34.