![]() |
Ściema rządzi :) Nawet fajna nazwa Lerania...
|
ja ich nie widze :[ na tibia.com bym zalozyl nowa postac :/
|
O, jasne, jasne, oc---
to znaczy, zrobilem sobie juz postac, i miele.. Knight z Axe xD |
Zalozylem nowa gildie na Glamerii
Los Partaczos lubioczps pikaczos... rekrutujemy tylko nOObow.. |
LUDZIE NIEMOŻLIWE JESTEM FACC I ZAŁOŻYŁEM KONTO NA NOWYM SERWIE!!
Wbijać szybko!! (tylko pamiętajcie trzeba dużo razy odświerzyć tibia.com!) |
Cytuj:
wes juz zamknij ryj bo nie wytrzymuje, jak to wszystko czytam to mi sie zygac chce. |
ja chyba bede gral na serwie Niemieckim:D
poczekamy zobaczymy fajnie ze na Tibia.com patrzec nie musialem :baby: |
Apeluje do jakiegoś moderatora aby zamknął ten temat zanim tu się zrobi totalny offtopic na temat:
Mam już 30lvl i c-set. Już mam e-plate. Holer.a zabili mnie na Glameri. You advanced from lvl 99 to lvl 100. Anihilator complete. Tak będzie ten tamat wyglądał pewnie dzisiaj wieczorem... re: Maly =] Podzielam Twoje zdanie. |
taaa
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka (czy jakos tak ;) ) ALe jaja z was robią (chyba :o ) |
Yeah, jestem dobry, z tego co mi wiadomo mam pierwszy dsm na Lerani!yeah, kocham dl'e, czekam moze jeszcze rh mi wypadnie
|
Ludzie pomocy na Panerii jestem hunted!
Najwyzszy lvl - 15 sorc: Asmani el'noobish forces: Patrikoz pay 10k or hunted. Ej ludzieeeee ja mu nic nie zrobilem tylko 2 razy UH-makera zabilem, 3 monki podczas trenowania i 6 razy nazwalem go "Asshole". Czy to zasluguje na hunta??????????!!!!! halp me plx |
Podzielam zdanie tych którzy chca aby ten temat został zamkiety.Bo to ze np. "Na Lareni zdobyłem Magic Plate Armor" i wiele innych tego typów postów jest takie żałosne ze nie ma czego tu czytac.Założycielowi tematu gratuluje głupoty.Niektórzy na serio uwierzyli i mieli nadzieje.....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |