![]() |
@UpUp
To jest fake. Jak pisali wyżej osoba robiaca owy fake na początku zrobila go bez owej dziury a potem dorobiła więc teraz jest. @Topic Też myślałem na początku że to fake i dobrze myślałem :P Chociaż szkoda że jednak to tylko fake... Raczej nikt już się naprawdę nie dowie o co chodzi z tym bazylem :/ @up byłeś szybszy :P |
|
W prawdziwość tego obrazka wierze tak jak w podpis autora tematu -.-
|
Ja zauwazylem jeszcze jeden bląd ... Pod tym posagiem co jest na gorze jest martwy skiele w faku a w prawdziwym zdjeciu sa kawalki kamieni :].
|
Pewnie ze to fake!! Ja zauwazylem tylko jede Bardzo wazy blad!! Nie rozlozone kosci czlowieka w tym zielonym bagnie powinny siem utopic a tutaj leza jak na ziemi :] 8o
|
To jest fake moim zdaniem
Porównałem w paińcie dwa zdjęcia i to zamieszczone na forum jest fakiem ponieważ ilość capa jest wklejona więcej błędów nie wyłapałem (jeżeli to nie jest fake to z góry sorki).
|
To jest fake, ale ładnie zrobiony. Mam tam kawałek mapki i na zamieszczonym screenie brakuje jednej dziury... posągi są w dobrym miejscu. Poza tym na mapce brakuje kawałka kopalnii na zachodzie. Trzeba to jeszcze dopracować :p
|
Cytuj:
|
Wykonanie: 10/10 zadnych bledow :)
Pomysl: 3/10 Bazyliszek istnieje wiec pomysl slaby Trzeba bylo jakas dluzsza historyjke zrobic :p Rob dalej. Twe fakei sa swietne :). Tylko... Czy czasem nie pomyliles dzialu? |
jezeli ten koles naprawde tam wlazl to niech da filmik jak tam doszedl zabil basyliska dal go emperorowi i wzial se dsl i sie nimi jaral w dp ok?
|
@up
On tam naprawde nie wszedl |
To jest fake na 100% największymi dowodami są ilość capa i że pod posągiem powinny być kamyki a tu jest ciało szkieleta ;p
ale ogólnie gdyby niebyło tych błędów trudno by było się domyśleć że to fake |
łał, tylko ciekawi mnie jedna rzecz ;) Przyjżyjcie się Basiliskowi:
http://upl.silentwhisper.net/uplfold...6/bazilisk.JPG Czy jest możliwe, aby NPC (Basilisk) stał w takiej pozycji? Patrzy się w lewo stojąc przy prawej ścianie, a NPC obracać się wokół własnej osi nie potrafią... tak mi się wydaje ;) |
mogl stac patrzac w lewo, bo mogl sie akurat ruszac z miejsca, albo tez tuz po rozmowie z nim byc odwroconym w jego strone. ale i tak widac ze fake ;] choc bardzo ladny
|
Cytuj:
Cytuj:
No Wlasnie: Jesli go tam nie bylo to jak to mozliwe zeby basilisk byl odwrocony w tamta strone? |
Cytuj:
|
Cytuj:
"(...)Boże, widzisz i nie grzmisz(...)" |
omfg
Na początku myślałem że spadnę z krzesła (kiedy zobaczyłem fotkę). Nad basilisk questem pracuje od kilku miesięcy. Gadam z all npc, szukam w podziemiach i takie tam. Ale kurcze, czytam dalej, i ten edit ;p Hehe. Czyli ciągle jest to tajemnica. ;) No, ale fake bardzo ładny :P Gratz. |
POpatrzcie na napis "basilisk" widac ze jest wklejony tak jak eq... a jesli ten gośc ma 110 lvl to podaj jego nick -.-
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |