![]() |
Wesołych Świat :)
no ja też wam wszystkim tibi-maniakom zycze wesolych swiat i mokrego dyngusa :P Niech wam ten czas przy kompie mija jak najdluzej i zebyscie lagow nie mieli :) oraz super lotow z potworkow wam zycze :D 8o
P.S. troche zaluje ze na farmoni nie ma PvP bo wkurzaja mnie 10 lvl ktore jak sepy wybijaja potworki do treningu :( ale ja im jeszcze pokaze :evul: :evul: |
dodatkowe korzyści
jak zepewnie większość z was wie.... teraz będą dodatkowe korzyści z huntu na króliki!Ja jako króliczy zabójca:] pewnie wieeeeelu jajek sie dorobie.... hehehe ciekawe ile uzbieram a ja wszystkim życze szczęscia!
Copyright: Ja (tak na wszelki wypadek.... :) |
Swieta idą wielką parą hehe
Na te święta czekalem moze dostane jakis prezecik w ksztalcie 80 zl na pacc hehehe oby mi sie poszczescilo wam wszystkim zycze tez wesolych swiat i duzego jaja no i oczywiscie mokrego dyngusa lejcie wszystkich hehe a i jescze wszystkiego najleprzego calej zalodze tibia.pl moze dostaniecie kase na jakies najleprze serwery zeby tibia chodzila bez zazutow hehe pozdro 600 v
ps. nie zapomnijcie o wygranym meczu przez polske 8:0 mam nadzieje ze malo polakow gralo w ten czas kiedy polacy wlczyli z azerbejdzanem o zwyciestwo hehehe :D 8o 8o www.kulturka.mylog.pl buhahahahaha 8o 8o |
Ja tez Zycze wszystkim jak najmniej dedów :) ale mnie juz za***al kunpel za to ze nie chcialem mu sprzedac pewnej zeczy. X( ;(
|
Wejdzcie w link u mnie w podpisie - fajny filmik 8o
Życzę oczywiście mokrego jajka, smacznego dyngusa, karpia bez ości i dużo prezentów od świętego zajączka ^.^ btw. Mecz do końca trzymał w napięciu ... 0.o |
Wszystkim życze wszystkiego najlepszego i dużo jajek wogóle to ja mam 2 i mi narazie wystarczają :p No i jeszcze mokrego poniedziałku i dużo żarcia na stole.
|
Życzenia Wielkanocne
Wielkie dzięki za życzenia. Ja również życze Wam wszystkiego dobrego. Mam nadzieję, że tibia.pl bedzie jeszcze lepsza. Wiem, że bedzie to trudne bo już teraz jest bardzo dobra ;) , ale mam nadzieję,że was to nie zniechęci i dalej bedziecie pracować nad tą stroną z taką pasją jak dotychczas. Pozdrówki dla całego tibia.pl team. Trzymajcie tak dalej!!!
|
Cytuj:
Do tematu to ja życze wszystkich Swietnych radosnych dni przy tibi badz z kumplami badz z rodzina WOLNYCH OD SZKOLY(najwazniejsze) no i zycze graczom nowych swiatow bo wreszcie juz powinny byc...Moze zajaczek cos tam u Cip-ów zadziala. Polska 8:0 Azerbejdżan-przeciwnik slaby ale gral Polakow naprawde bardz dobra oby tak z Irlandia |
Ja zycze wam wszystkiego naj naj naj !!! Wesolego Alleluja !!!! Mokrego dyngusa , smacznego jaja !!!
Nisogaf Lv:52 Skill:80/76(sword) world:Aldora elite knight Best solo : Dragon,diijn blue Best block: Hero , Dragon lord |
Dzienki na wzajem.
Nawzajem :D :D :D
Bardzo fajnie to ujełeś ;) SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO DYNGUSA :)))) lvl-narazie 8 (zarabiam 13 druidem :) )(Elwis druid) knight-15/15----lol :) :) :) :) :) :) :) :) |
EJ czemu nie ma jaj w krolikach??!! JAchce jaja :baby:
|
Wielkanoc
Wielkie dzięki i tez życze zdrowych wesolych świąt, dobrego święconego i lanego śmingusa :D :D :D
|
Cytuj:
Piszesz o tych noobach co lały sie w Carlin i prosily na trade o pomoc? 8o |
Tibia.pl dzieki za zyczenia.
chcialem powiedziec ze moja kariera tibi sie skaczya bo natkneem sie na k logera na tibi pl i straciem 66 eilite i zaczelem pkowac do bana pozdro all |
Cytuj:
|
L o L
ja nie zmoczylem mojego kompa tylko brata: :evul: :evul: :evul:
nick:Quill roox lvl:31 ^up (Aldora) skile:70/69 xD(nadal rosną) mlvl:5 Best monster solo:ni moge umiesciec rysonkow(Dragon) Best block:Yeti. best group monster:Behemoth Fucking VECTRA NET(przez niego mam IP) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Jajka
Cytuj:
|
johnny b : "Tibia.pl dzieki za zyczenia.
chcialem powiedziec ze moja kariera tibi sie skaczya bo natkneem sie na k logera na tibi pl i straciem 66 eilite i zaczelem pkowac do bana pozdro all" lol ? na Tibia pl ? keylogger ? yhy ...... Zycze milych swiat chociaz wczoraj juz sie zkonczyly :D |
Sora że troche spóźnione, ale po pierwsze nie byłem zalogowany ,a po drugie nie wiedziałem co napisac.
Poza tym chciałem powiedzieć żebyście też nie wciągali w pułapki z potworami i nie hakowali kont. |
Up: Zal Mi Cie Jestes .........................
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |