Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Hya'ite - 133 knight, Polak pada od low-lvli :/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30672)

kani_mani 27-03-2005 19:05

Szkoda sie robi, bo Hya'ite to jeden z bardziej spoko h-leveli. Zawsze uhy kupuje po 2,7k ;] i sie nie targuje... Po drugie ci goście nie musieli mieć zbytnio wysokich skilli, aby go trafić, bo jak wiadomo hya posługuje się bronią dwuręczną, z tego co mi wiadomo tarczy juz dawno nie uzywa, dlatego shieldingu ma coś koło 75~80.
Za robienie takich trapów to od razu powinno być account until deletion... Polacy nigdy nie dojdą do porozumienia, tak jak np Szwedzi...

A tak mało brakowało by Cramlotha dogonić... Cóż mogę powiedzieć, Hya'ite graj dalej!

Lord of the Kibel 28-03-2005 20:08

Polak polaka udupil tylko dlatego by pokazac innym ze zabil 134 lvl! Dajcie spokuj najpierw chcecie aby polacy byli najlepsi w tibie - a tak naprawde jak tak dalej pojdzie to nie bedzie wogole polakow highlvli! Gz za glupote dla kolesi co zabili Hya -.-

Dark Daro 29-03-2005 16:18

...

Kao'Shin i Icyrus to nie polacy -.-

kani_mani 02-04-2005 06:19

Kolejny high lvl padł w pułapce na Isarze ;/

Cramloth

29.03.2005 20:36:00 CET Killed at Level 137 by Alliv (lvl 11)
and by Pesko (lvl 11)

...

Elenus 02-04-2005 16:18

Mówicie, że Polak Polakowi...
Tylko 133 tam jest Polakiem, drugi napastnik to Szwed z drugim charem na Hibernie 100lev+ a drugiego nie znam...

Ten Kao'shin to Yogih - High lev Rp.

Thorvind 07-04-2005 09:03

Cytuj:

@OffTopic:
Kivian czemu tak zadko grasz??widzialem cie tylko 2 razy odkad juz chce mi sie grac
Eee tam... trzeba uwazac na Heat i Divintus Orous :p przegrywaja wojne ale uwazac trzeba

Gimlos 07-04-2005 09:29

Nie wiem czy ktos tu juz wspomnial, ale uh trapy sa wg. Tibia rules nielegalne, i gdyby Hya~ podczas trapa zawolal(a) GMa, to wszyscy trapujacy dostaliby bana. Domyslam sie ze satysfakcje goscie mieli, ale to ze byl to uh trap taka satysfakcje bardzo powinno obnizyc...

PinGOnE 07-04-2005 09:38

@up
wlasnie o to chodzi ze GM nie zawsze jest online, a teraz tak zrobili ze nawet nie mozna zobaczyc na jakim innym swiecie siedzi takze nie mozna poprosic nawet kumpla z innego swiata zeby zawolal :/ .Gm powinien byc 1 na 1 swiat i powinien byc online (w koncu jego praca co nie ? :D) ...

Lifely Sorcerer 07-04-2005 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE
@up
Gm powinien byc 1 na 1 swiat i powinien byc online (w koncu jego praca co nie ? :D) ...

Nie. GM to nie jest praca, i ZADEN GameMaster NIE DOSTAJE za swoja "prace" pieniedzy.

Poza tym pewnie nigdy nie bedzie "1 Gm na 1 swiat" bo co takiego GM'a ktory np. ma lvl 100 na serverze "A", bedzie obchodzilo zycie servera "B"? Wiem o tym z doswiadczenia, bo moj server - Hiberna - chyba jako jeden z nielicznych posiada ilosc GM'ow online rowna 1 ludkowi przez 10 miunt - NA MIESIAC. Nie mowiac juz o tym, ze nasze forum nie jest absolutnie monitorowane przez moderatorow (z najnowszych topic'ow mozna sobie poczytac u nas o trade postaci, bo kolo ma nowego ownera i chce byc unhunted, albo o papiezu ktory niezyje - gdzie na KAZDYM innym swiecie topici o papiezu byly automatycznie zamykane)...

Tak wiec... Jesli kiedy bedziecie potrzebowali nagle GM'a online bo np. wasz kolega ma hack'a albo jest nielegalny trap - powiedzcie sobie "szkoda" i dajcie spokoj. Ja przynajmniej sie tego juz nauczylem, bo moj server jest zapomniany.

I btw, apropo "Polacy trzymajmy sie razem"... HAHAHA, straszne. Sory, ale dlaczego mam sie trzymac razem z ludzmi, ktorzy maja 10 lvl i prosza mnie o "free itens" bo nie potrafia sobie sami zarobic (nie ma co, polacy sa leniwi), loguja sie tylko po to zeby mnie poobrazac (bo to fajne msg'nac 120 lvl i powyzywac od najforszych) lub probuja zabic myslac ze stoje afk pod domkiem. Poza tym, to ze jakis kolo jest np. PK albo PA to nie oznacza ze mam byc jego "przyjacielem" tylko dlatego ze jest tej samej narodowosci. W dupie mam narodowosc, jesli kolo jest zlym czlowiekiem i nalezy go wytepic.

Sam mam wielu znajomych na swoim serverze, i powiem ze mam o wiele wiecej zaufanych osob w gronie zagranicznych znajomych, niz Polakow.

kani_mani 07-04-2005 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
... gdyby Hya~ podczas trapa zawolal(a) GMa, to wszyscy trapujacy dostaliby bana. ...

Odkąd gram na Isarze, czyli około roku, tylko raz widziałem GM'a online... To już o czymś świadczy :(

Tibiańczyk 07-04-2005 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kani_mani
Odkąd gram na Isarze, czyli około roku, tylko raz widziałem GM'a online... To już o czymś świadczy :(

Siedza na Antice, na eterni widzialem gma 2 miechy temu.

Czester 07-04-2005 19:46

Hya~ moge tylko wspulczuc takiego trapa a szukajac GMa to radze zalukac zawsze na antcie tam prawie zawsz GM online 1 minimum jak jeszcze morzna bylo lukac to zawsze bylo tak 3GM antica 0 na moim a Hya~ powimnien grac dalej i odrobic to co stracil i narodowoasc niema duzego znaczenia liczy sie kto gra a nie skad jest

blackregis 08-04-2005 10:04

Powiem tak: daje follow na tego gościa obok fire fielda. Używam destroy fielda, szybko go przesuwam i jestem na wolnej kratce.

destroy fieldy, fire bomby, desintegrate to podstawa, dzięki tym runom da się wyjść z około 90% trapów.

Macek 08-04-2005 11:04

W hya'ite niwalili z hmm bo walili by w swojegoh trapera, chłopaki mają po 75 w swordzie i katowali hya--- dziwi mnie tylkoc zemu 130+ ek niema ze sobą df :) chyba że poni jak ona skasowała to rzucali nowe ciągle

aha i ci panowie to szwedzi więc zamknijcie twarze o tych polakach
i kao'shin ma 126 rp na hibernie więc niejest prostym noobem tylko wie co to trapy C ya

Kenixia 08-04-2005 11:15

mhm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macek
W hya'ite niwalili z hmm bo walili by w swojegoh trapera, chłopaki mają po 75 w swordzie i katowali hya--- dziwi mnie tylkoc zemu 130+ ek niema ze sobą df :) chyba że poni jak ona skasowała to rzucali nowe ciągle

aha i ci panowie to szwedzi więc zamknijcie twarze o tych polakach
i kao'shin ma 126 rp na hibernie więc niejest prostym noobem tylko wie co to trapy C ya

hmmm... racja i tu sie zgadzam( jedyna rzecz z ktora sie zgadzam z tym panem :P).... oj coś czuje, że cie pamiętam... a ciekawe czy ty pamietasz Kenixie.... :]. ...

Barry 08-04-2005 17:58

Na Galanie radzę uważać na kolesi o ksywkach Tehec i Tahac, też tam trapują. Polacy, debile całkowici (zastanawie mnie, jak tacy dresiarze nabili 50lvl?).

A ja mam nauczkę, żeby nie robić za bohatera... Ale kolesie mają już hunta przez co najmniej 2 gildie.
http://img181.exs.cx/img181/2592/kretyni5cy.jpg

spoko ziom 08-04-2005 19:39

a ja mysle ze tylko najwiekdze cipy pelady s****iele i inne moga tak robic nie sprubuja z nim na solo albo nawet niech ich bedzie 10 na niego 1 ale nie ma mozliwosc walki uciekania a co najwaznieksze uhania sie wcale nie mysle ze jest to dobry trap jest on jedynie hamski i tchuzliwy nawet bym go do neta nie dal

kani_mani 09-04-2005 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macek
W hya'ite niwalili z hmm bo walili by w swojegoh trapera

Walili hmm chyba, przy pomocy Tibia Suite albo innego shita...

Aristo~ 09-04-2005 09:07

Ten kao'shin to 127 lv na hibernie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20.