![]() |
Cytuj:
buahaahahahhahah n/c SoV 2000zl? LOL CHyba ktos musialby byc kompletnym idiotą że kupuje za tyle... |
Są różne prace, żeby zdobyć pieniądze. Wystarczyć pomyśleć. Ale tak jak było up- respect że zarabia na rodzine
@Superman: Ale za samochody można odsiedzieć troche |
Jak dla mnie to jest chore. Żaden respect. Jeżeli tibia ma być utrzymaniem, to w nią nie gram -.-. Tibia jest grą, a nie pracą. Ona jest dla przyjemności, a nie dla kasy. Tyle.
|
Cytuj:
Inna sprawa, że reguły tej gry tego zabraniają... A jeżeli chodzi o ulotki to nie zawsze jest tak łatwo jak się wydaje... Mnie już jeden sklep w ten sposób oszukał i po tygodniu roznoszenia ulotek zarobiłem 10 złotych... |
Chlopak ma biedna rodzine to idzie na kafejke i sprzedaje itemki za kase ale chyba byl to 2 taki temat jaki widze...
|
-.-
Lepsze to niż kradzież radia z samochodu przynajmniej chłopak sie nie naraża.Niech sprzedaje to niż ma umierać z głodu >.<
|
Cytuj:
Aj bo on juz od razu z glodu umrze.... Tak samo z reszta jak jego rodzina.... Nie wiem czy wiesz ale jest cos takiego jak zasilek dla bezrobotnych, sa rozne akcje...... Nawet w Bialymstoku mozna sie spotkac z darmowym dozywianiem bezdeomnych/biednych obok parku ew. ratusza.... to troche nie te czasy... Dowizul co do sprzedawania itemkow, znajdz mi kupca na SoVa za 2-3 tysiace zl..... |
Lol
ja pierdykam takiego czegos jeszcze nieslyszalem :D
|
1. znowu zaczynają się glupoty w telewizji
2. każdy ma jakiś sposób na utrzymanie rodziny : jeden kradnie samochody, a inny gra w tibie i sprzedaje itemy na allegro B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 gral na ots -demonem-i sie podniecał Po2 reporter spytał się z kąd ma kase na cafe a on ze sprzedaje helmy itp.. Po3 to jest thif z harmoni który wałki robi kumpla na c-seta 30zl w plecy zrobił <chwalil sie że w uwadze byl >ten reportaż zlleka dawno oglądałem Więc prosze nie piszcie postów na rodzine zarabia moze nie mowie że nie daje kasy starszym ale na 100% wiekszość ludzi u kulki zrobił |
Hehe jednocześnie koleś se gra w tibie i zarabia kase na rodzine :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LoL, przypuszczałem, że takie coś może skutkować, ale nie przypuszczałem, że ktoś tak robi w RL. Co do nielegalności sprawy... cóż, w sumie nielegalne, jednak mi to nie przeszkadza, a regulamin gry to za mało aby policja się zajęła taką sprawą ^.-. Ewentualnie CipSoft może mu skasować konto ale spójrzmy prawdzie w oczy... daleka droga im do tego ^.-
Cytuj:
Teoreetycznie, dobry grać może zarobić całkiem niezły grosz o ile potrafi załatwić sobie zbyt. Cytuj:
Jednak nie skasuję tego powyżej bo mi się nie chce no i nie pisałem o jakiejś rodzince. Najlepiej zrobię, jak spróbuję wyszukać ten reportaż w sieci albo może powtórkę puszczą ^.-. Jesli to OTS to masakra... widać jak to ludzi łatwo w balona zrobić kiedy nic nie wiedzą :P |
@Hege
W zasadzie na no-pvp nie ma kompletnie żadnego problemu, jak jesteś 30 ryc, wchodzisz na pewną stronkę (no hack blz) i ściągasz program (był nawet na forum filmik o ek, który tego używa). Ustawiasz w jakie tereny ma łazić i jakie potworki atakować, to na tyle w zasadzie, byle by nie przchodzić w czasie trasy przez rope place, o cię zropują i dopiero będzie ;P. Cytuj:
@Rankor Zasiłek dla bezrobotnych zapewne dawno temu im się skończył, pomyśl, sobie, że jesteś ubogim dzieciakiem dzielącym pokój z kilkoma braćmi. Wolisz cały dzień roznosić ulotki i nadal się uciskać, na dodatek niewiele jedząc? Czy może pójść do kafejki, pograć sobie, potem to sprzedać i mieć troszkę więcej kasy? Wiem: Wybrałbyś ulotki, ale to dlatego, że pewnie nigdy nie byłeś w takiej sytuacji jak on, a i tak chwała mu za to, że "uczciwie" zarabia niż miałby kraść (jak zresztą wiele dzieci robi). Sprzedawanie postaci (swoich) jest chyba lepsze niż kradnięcie czego kolwiek. @Topic Nie mają o czym już gadać, więc zajęli się zniszczaniem komputera, tematem cholernie przez wszysktich oklepanym, powiedzieli by już lepiej o złodziejach samochodów, ale najwidoczniej telwizja ma swoje wymagania żeby 13 latek usiadł i się zaciekawił ich programem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Radek666
Ulotki to ja roznosiłem bodajże 2 lata temu, nie polecam ;d. |
Sprzedawanie rzeczy z Tibii za prawdziwe pieniadze jest nielegalne tylko w rozumieniu zasad gry, ale nie jest zakazane przez polskie prawo. Owszem, jest to oszukiwanie, jest naganne, ale jest calkowicie legalne w rozumieniu prawa.
Cos jak "spalony" w pilce noznej albo ciosy ponizej pasa w boksie. Reguly gry tego zabraniaja, mozna w grze zostac ukaranym, ale do wiezienia za to nie pojdziesz. Zapewniam - gdyby takie aukcje, jak te o ktorych toczy sie dyskusja, byly nielegalne (w rozumieniu polskiego prawa) to by ich nie bylo na allegro - serwis nie moze pozwolic sobie na tolerowanie lamania prawa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |