![]() |
ja nie wiem poco cipy zrobily tego potwora.. jest slaby i chest po nim zostaje.
wg mnie to jest(czy byl) potwor tak dla jaj. |
Cytuj:
|
Mi się wydaje że to tragaż dla lootbagów !! Cip'y wreszcie pomyśleli o biednych sorcach :) którzy muszą ciągnąć lootbagi aż do miasta i zrobili nam tragaża B)
|
Cytuj:
Topic@ Tego stworka chyba tylko pacc tworzo bo każdym sposobem prubowalem i z apostrofem i z dwoma apostrofami i bez nie było go.... |
jest to pewnie potwó który CIPki wymyślili dla zwały a tak serio to lepiej sobien wolfa przywołać a na mimica szkoda tych 250 many :)
|
Ehh... Mimica od niedawna nie da się już przywołać... nie kombinujcie z apostrofami i bez, bo to wam nic i tak nie da C ya all!!
|
A moze ''Mimici''Są potrzebne do basilisk questa? :p trzeba postawić w tam te oznaczone miejsca jakby zapadnie i moze drzwi sie otworzą?:P
|
Cytuj:
|
Fajny potworek, on umie atakowac?
|
Czytaj ze zrozumieniem... kiedys umiał ale go juz nie ma.
|
Temat zamknięty, mimica już nie ma od dawna a jego moc jest do d***, że tak powiem jest bezużyteczny a powodem dla którego CIPy go stworzyły nadal pozostanie dla nas zagadka.
Topic: LOCKED B) |
po co ktos odswiezyl ten temat-.-
|
Ktos mi wlasnie muwil o jakiejs skrzynce ktora bedzie mozna zsummonowac, a on abedzie za nami chodzic i bedzie mozna tam dawac loota, a potem jak sie zabije to zostaje skrzynka i w tej skrzynce jest caly loot. Czasem nie myslcie ze to jakas bajka, bo kolega, ktory cos tam muwil gra duzo w tibie (3,5 lata :P)
|
Summonowalem to kiedys jak gralem na solerze ale to bylo w tibi 7.4 wiec nie jest to nowe i jeszcze nie widzialem tego jako potwur jedynie summonowane a tak btw to sperman to na hita ma. :baby: :baby: :baby:
|
;/
po co odswiezacie stare tematy ?:s ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |