![]() |
Cytuj:
|
konkurs na modka wygra math~, i zaraz potym wybanuje wszystkich ktorzy pisza denne, bezsensowne, kiczowate itp opowiadanka ;]
tak serio, to modem powinien zostac ktos rozsadny, kto codziennie przeglada forum, i potrafi w poscie kulturalnie (czasem moze i nie kulturalnie ;p) zapisac swoje mysli. |
Na temat tego kto ma najwieksze szanse nie bede sie wypowiadal ;)
(i tak kazdy wie ze potrzebuje 2 biletow do Gruzji(tak do Gruzji) na wakacje wiec kto lepsze wakacje mi zapewni to ma moda :P aha i smoczek matkusowi zeby nie marudzil ze nic nie dostal...) Kolejne konkursy pokazuja ze jednak ludzie niczego sie nie ucza, bysiek znowu podanie zlozyl ;) Przemilcze podania ludzi ktorzy sa krocej niz miesiac na forum... I jak sie okazalo Gimlos mial racje mowiac na forum modkow ze znowu bedzie polew jak sie zrobi wysyp powrotow na forum ;) I najlepszy tekst jaki widzialem do tej pory: Cytuj:
Cytuj:
Pozatym jestes w bledzie(nic nowego zreszta u ciebie), z ktorego na szczescie wyprowadzil cie juz Superman ;) No i zapomnij o byciu modem, nikt na ciebie nie bedzie glosowal. I radze trzymac sie mimowszystko topicu, a nie prowadzic dysputy o zwierzetach pustynnych ;) |
IMO modem zostać może jedynie ten, kto się na niego zgłosi [zdarzały się wyjątki od reguły, bodajże w postaci pana Polina].
A chciałbym także uświadomić parę osób, że skrótem od słowa doktor jest oczywiście dr - czasem więc mylnie nazywa się niektóre osoby z tego forum doktorami. |
Cytuj:
|
Powstrzymam się od podawania mojego faworyta.
Zgadzam się z Tanatess, forum odwiedzam codziennie spędzam około 4-5 godzin czytając posty innych użytkowników (większość czasu spędzam przy komputerze, gdyż jest on przydatny w dokształcaniu np. języka, który studiuje), często nie odpowiadając nie z niewiedzy, a raczej z powodu iż ktoś już odpowiedział (chyba, że źle to poprawie), albo gdy temat nie ma najmniejszego sensu istnienia (wtedy to miałby ochotę tylko zamknąć ów temat). Nie podaje kto ma szanse wygrać, gdyż all spoczywa w rękach naszych modków i adminów. Down: No właśnie i po co wtedy jeszcze do nich dołączać i tworzyć totalny burdel i śmietnik, z którego nic nie wynika. Lepiej zapobiegać. |
UP: Tak, ale przegladac forum, a czynnie sie wypowiadac, to co innego. Jak czyta sie nieraz "potwory" albo "bronie...", to strach czlowieka ogarnia, gdy 5 osob kloci sie, a wszystkie sa w bledzie...
Cytuj:
@Topic : a mi sie wydaje, ze modem/ami zostanie/a osoba/y (hehe ;)), ktorych sie najmniej spodziewacie, vide a ostatni nabor (pamietam te pytania na ircu "aktus? aktus? eeee...a kto to?) |
Mam trzech tak zwanych faworytów:
Gewof; p.l; Tanatess. Dlaczego nie Oxy? Bo za dużo burd robi na forum, sam miałem zaszczyt w jednej z nim uczestniczyć. :P SuPeRMAN? Bo to mały rotfl'ik. -.- Gewof podchodzi pod rotfl'a ale najbardziej z nich pasuje. Ja? Miałem nadzieje dopóki ta wyżej wymieniona trójka się nie zgłosiła. -.- |
To sa osoby, ktore wedlug mnie maja duze szanse na zostanie modami:
-p.l -Dwimenor -Tanatess -Cors Ent -A dlaczego ? -No bo tak :P + na inne, owion: -Adolphus Elbragol -Matheous -hoomik Innych osob nie wymienilem bo bo ich za duzo bylo ;] |
Cytuj:
A co do mnie, to i tak wiem, że modkiem nie zostanę, ale staruję odkąd jestem na forum... Wybierajcie Koronkowanego Rycerza II, on napisał super podanie, a nik to ma wogóle za***isty:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie liczy się ilość postów... Ja np. też niewiele piszę, co wcale nie znaczy że się nie udzielam. Po prostu udzielam się w inny sposób ;)
Modem niekoniecznie musi zostać osoba, którą wszyscy widzą, która dużo pisze... A co do atkusa... no cóż. Widocznie nie zawsze się udaje strzelić w dziesiątkę. |
[email protected] się już rozprzestrzenia!!...
Konkurencja wzrosła. Dwimenor,Superman,tanatess,Nekromanta,Gewof,(wydaj e mi sie że kogoś pominołem),darosław ma duże szanse... edit@no właśnie o p.l zapomniałem:) |
Cytuj:
|
Daroslaw ze swoimi testami xD stawiam piwo, że nie wygra:P
|
Cytuj:
|
Tak wiec moim zdaniem najwieksze szans ma P.l oraz Dwimmenor.
A teraz podam tych, ktorzy wedlug mnie nie maja szans a wedlug ludzi wypowiadajacych sie nademna sa faworytami...Gewof, Superman oraz Raul. Mimo, ze darze Tych ludzi duzym szacunkiem to jednak wydaje mi sie, ze oni by sie do tej roboty nie nadawali ;) |
Wieszok Na Moda :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |