![]() |
Cytuj:
|
Zawaliste zdjęcia
Zawaliste zdjęcia odlotowy loot gratuluje chłopaki tak dalej.Wielkie Gratz.
___________________________ Name:Sir Klikacz Level:8(wciąż rośnie) Mlvl:1(wciąż rośnie) Skille:29/29(wciąż rosną) Profesja:Knight Świat:Harmonia |
Gz
No No Gratz Loota Jak Ja Siedziałem 3h To Wypadły Mi 2 G Legi, Mms, 2 Gs'y, F Axe i Jakieś 100+ Kokosów :D No Ale To I Tak Masz Szczęście :)
Tymczasowo Nie Gram Hacka Miałem :/ Więc Nie Chce Mi Sie Od Nowa Grać Z 70 Zjechali Mi Do 33 :/ 800 K W Plecy :/ Name : Von Mix |
Spoko ss otrzymujesz 10/10 p. :cup: extra eq
__________________________________________________ _______________ Srewer: chimera Nick : ---------- Profesja : Sorcerer Mlvl: 24 :baby: lvl 13 :baby: |
Gratz lootu
Czeba mieć omałe szczeńście żeby w 2 h i 20 minut wypadł taki loot w tym dniu miałes dużego farta ja siedzałem 2 h to wypadły jakies 50 kokosuw i g-legi i mms,f-axe,x2 Gs,i troche kasy. byłem bliski twojemu dokonaniu ale ty byłes 20 minut dłużej ;) Więc to i tak niee ma żdanej rużnicy.
|
Żal...
Szkoda tylko ze nikt nie wspomniał ani słowem o tym, że ja równiez byłam na tym huncie... Niestety warlock przerzucił się na mnie i dead. Szkoda ze nikt o tym nie napisał...
|
Cytuj:
|
Hehe niezły loocik jak na taki krótki hunt.
|
Chuck z jakiej oski jestes ?:p
Moze moj sasiad .... |
Lol zastanawiam się czy to nie Fake :o szczęście jak nic... co tu dużo mówić GZ 8o
|
Gz lootu :) Tylko pozazdroscic. Nice ssy :)
|
A ja mam pytanie jak tam siedzieliście ponad 2 godz. to ile uh poszło (tobie jako blokerowi) i ile sd (tym którzy strzelali) ??
|
Wielkie GRATZ !!! Ja też chcę taki loot, KURDE :)))
|
Cytuj:
|
nice :P
Slyszałem o tym huncie:P
Szkoda ze chuck retired ;(( Właśnie wróciłem grać :P Pozdro Mythera rox ;) Obecnie jakaś wojna jest na mytherze :/ |
Wooow wielkie graty dla was panowie ;) taki loot... eh tylko pozazdroscic... :)
|
Niom
Cytuj:
|
Zdjatka po prostu wypas!!!! Loot wyrabany!! tylko tak dalej
|
No Super
;) No super. Świetny locik chłopaki :]
|
Cytuj:
http://img.photobucket.com/albums/v1.../vlepka017.gif |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |