![]() |
......
Wiesz co? Normalnie Wypas na Maxa :D ...Ja nie moge... jak ty zrobiłeś taki Level? i jak zdobyłeś Demon Seta??
Powiem ci jedno....Nikt ci w to nie uwierzy....Lepiej już przestań i nie rób takich Fake'ów... :confused: |
Czlowieku jak nie umiesz robic takich rzeczy to sie za to nie zabieraj!!Po 1 w expo jest przecinek.Po 2 na obrazku tam gdzie nie ma tarczy powinna byc dlon a nie ma!!.Po 3 kazdy wie ze nikt nie ma w tibii 300 lvl i ty mysliszze ktos by ci uwiezyl?Watpie! :evul:
|
Pani Lodziu, zbluzgałem już tego gościa?
Cytuj:
Aaaaa :evul: ___________________________________________ Człowieku- jest temat fake eq, ***owo wklejone, już mogłeś użyć Fake maker Besn'a. Zastanów się nad sobą, i potem wklejaj fake. Obiecałem bluzga- "Penis" :D |
Wpadam i mówie: Tralalalalal, nic nadzwyczajnego, tralalalaal :D
|
Jest kilka WIDOCZNYCH błedów nad ktorymi musisz popracowac(np. zle wklejony hełm,brak ręki ktora jest widoczna jezeli nie mamy w niej zadnego przedmiotu)NA razie rob fejki ale w domowym zaciszu i nie dawaj ich na forum bo bedziesz krytykowanu-,- trening czyni mistrza
|
WoW
Czlowieku masz talent :] jestes poprostu geniuszem!!!! :evul: Rob wiecj takich fake :P
|
hehehehe... co za nOOb z takim lvl i z taki eq na maina wyszedl?? wracaj na rooka!!! :P :P :P :P :P ;P ;P ;P ;P
|
Cytuj:
prowokacja...? |
Heh,takiego fake zrobie w 5 min. :p
Kiepski :baby: |
Cytuj:
ej lv jest w nieskonczonosc a po zatym najgorszy fejk na swiecie wogule nie umisz dobrze wklejac.|,,| -,- |,,| |
Syfiasty ten 'fake'
|
brzydki Fake >.<
omg nawet helmeta nieumiesz wkleic >.<
|
Cytuj:
Co do Fak'a to NAJLEPSZY JAKI WIDZIAŁEM! NORMALNIE MYŚLAŁEM, ŻE TO NORMALNIE SCREEN Z GRY, NORMLANIE NIENORMALNIE REALNE JAK... SUPER! omg... |
yyyyyyyy... nie rob wiecej plx plx X(
|
:d
A mi sie tam podoba . :P Tyle że ten helm zle wklejony :P
|
Cytuj:
|
;/
co to ma byc??? czlowieku, jak nie umiesz to nie rob-prosze cie
|
Level 300 nie może być --> Wyświetlony <-- ponieważ... A z resztą to nie na waszą wiedzę...
Maxymalnie może wyświetlić 255. 256 wyświetli się jako 1. N/C Zero wiedzy. |
Takie nieładne że nie odpowiadałem od początku powstania tego fake ale musze sie wypowiedzieć bo nie wytrzymam:Helmet żle wklejony(tak jak reszta)i nie ma ikonki prawej ręki!!!!!!!
Bubble ma największy lwl w tibi :evul: (szkoda :( wole Cachero[Cachero is cool! :D :D] )Nie ma określonego lwl i bedzie kiedś ten 300lwl(Mam nadziejie że bubble go nie zrobi B) ) |
Powiem ktrótko do kitu. Jak co nie tak z ortografiš to ja jestem dyslektykem :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |