![]() |
Cytuj:
|
Tak, ja odpowiem :);)
le słyszałeś. Wolftooth chain nie daje nic, jest tylko ozdobą. :( Kiedy masz go na sobie nie zwiększa się prawdopodobieństwo znalezienia w potworku lepszego/większego loot'u. |
No to lipka:)
ale taki amulecik to nie głupi pomysł nieprawdaż?:) |
btw amuletu on nic nie daje
a tera ja :] life ring zabilem ze 500 ghuli az mi wypadl p amulet z valkow wyciagnolem dzisiaj p amulet 2 p army i 1 duble axe zabilem ich okolo 100zabilem ze 30 liderow i zadnego wh p arm nic tylko 2 sword ringi i tyle :( |
szopa
Cycki w karierze swojego paladyna zabiłem chyba 300-400 cycków i ani jednej halabardy i ani jednego dark helmeta... Za to z zabitych około 30 walkirii wypadł mi jeden protection amulet, plate armor i double axe :D
|
ja mam szzcenscie
Zabiel na isarze okolo 20 wild wariorow i mialem 2 war hammery i 1 dola :)) :)) :))
|
Nie wiem za bardzo czemu taki temat powstal. Wszystko co wypada jest wynikiem przypadku...
jeden ma 5 naszyjnikow z trola na 100 troli inny ma 1 na 5k troli (wodpie zeby byl ktos taki kto tyle ich zabil) -.-" Nie porownojcie tak bo kazdemy wychodzi cos innego. jednemu znajomemu (w sumie to go nie lubie) wypadlo w 1 nocke na dlach 4x DSM i 3x RH. nie wiem jak:p ale tak bylo. I ktos teraz powie ze dsm wypada 1x na 50 dli to nieprawda. moze Ci wypasc z pierwszego dl, a moze z tysiecznego... kto wie:D zycze powodzenia w zdobywaniu itemkow :)) |
Zależy dużo od szczęścia danej osoby:
Bechy twohandel sword, w co 10 mi się udawało a czasami na całego hunta żaden:/ Mi się udawało (b-shield wypad mi tylko 1 raz a biłem je masowo) Bronze amulet z minotaurów wypad mi 1 na 100(mam ich 6 w dp) P armor z valkiri 1 na 200 Dsm z pierwszego dragon lorda(to się nazywa fuks :D)zabiłem ich z brokerem dopiero 20 Z pozostałymi różnie bywa dużo zależy od szczęścia:] |
smoki-- na 30 zabitych---3 d hammer, 1 d shield, 0 serpent sw,1 p legs
|
Mi z pierwszego cyklopa wypadł club ring :D
|
Em mi nigdy z minotaura nie wypadł bronze amulet.
~*A wypadło mi:*~ Small Ruby w Amazonkach= 1 na ~200-250. Double Axe w Valkyrie= 1 na ~150-200. Steel Helmet w Dwarf Guard= 1 na ~60. Tak mi się przynajmniej wydaje :] |
Cytuj:
PS: Wiem, ze troche spozniony post ale dawno tu nie zagladalem :D |
Rzadkie przedmioty
Widac pechowi jestescie:
na okolo 100 cyckow znalazlem 10 halberdow i 5 dark helmetow i 10 club ringow na okolo 30 beholderow: 10 twohandedow na 2 dragi: 2 serpenty ale nie wiem czy one sa rzadko na trollach znalazlem 5 silver amuletow < wt ym jeden na rooku> ale nie znalalzem ani jednego posion daggera w minosach :(( |
Mi m-star z bh wypoada 1/40 bh
2H sword 1/6 bh bh shield 1/300 bh p-arm 1/15 valkirii k-legsy 1/3 GS |
Cytuje palla 20 lvl skill dista 60:
K leg 1/3 gsy LoL <==== to nie cytat tylko moja reakcja :P to ty może 3 zabiłeś w żciu i ci raz wypadły k legi? statystyki sie robi jak zabijesz ze hmm 200-500 stworków danego rodzaju wedy mozna pogadac...... |
Więc z mocih spostrzeżeń to tak:
dragon hamer- 1 na 30-40 smokow. steel helmet- 1 na 50 guardow. double axe-1 na 60 guardow. small amethyst 1 na 150 guardow. Royal Helmet 1 na ...100 dl-ow. ( we wszystkich huntach mielismy 2) DSM 1 na 300... dl-ow scarf 1 na 4 hero ;) NBie moge sobie więcej przypomnieć. jakby mi cos sie przy[omnialo to zedytuje post. pozdro |
@matibu
Zabilem w życiu 9 GS . war hammer 1/60 ww smal dimond 1/80 valkirii small ruby 1/120 amazonek |
Ongi sporo czasu spędziłem w tombach:
life ring- 1 na ~400 ghuli black shield 1 na ~300 mumii 2h sword 1 na ~75 shamblerów Oprócz tego, w bodajże trzecim zabitym golemie miałem red gem ^^. |
heh
life ring/100 ghouli golden wand/3 ghosty(serio ;P) ancient shield/3 ghosty ;P fart mialem ;d |
po zabiciu 95 gsów time ring ;p
Po zabicu 30 dragów d hammer Halberd z cyca 1-40 Dark helmet 1-100+ Club ring mimo iż zabiłem z 500 cyców to jeszcze niezlootowałem :D Silver ammy 1-100 troll |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |