Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Elder Beholder?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31536)

BadDuck 30-04-2005 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Ja zabiłem Masive Ultra Power Hiper Duper Super Demona. Jest za***iscie silny. Użyłam na nim 1000 bp uh. A loot to: 4 golden helmety, magic scale armor (!!!), magic ultra scale dragon legs oraz 1583595gp.
POZDRO!

---

Ja się zastanawiam tylko, kiedy wprowadzą do gry nowe beholdery. Fanie by było dgyby były na wakacyjnym update. Mam nadzieję, że nie będzie przesadnie silny.

Dobra panowie, koniec takich postow bo narazie sa 2 a za chwile bedzie cala kupa ludzi ktorzy beda pisac podobne *******y.
Nie dajcie sie poniesc takiej nedznej prowokacji i olejcie typa ;P
Ale naprawde ludzka glupote taka jak ta trudno jest pominac i zostawic bez komentarza ;)

Dimix 30-04-2005 10:41

hmm

mi sie wydaje że on istnieje tyle że jest dopiero testowany i dopiero po testach go wypuszczą (po update albo coś w tym stylu)

Chyt 30-04-2005 11:35

czytajcie moj post! on istneje byl taki temat na tibi.org 496 jezyk Beholderow i byl skrin jak wiudac elder bH-.-

Marek Tibioman 14-05-2005 22:32

to podaj link do tej strony z tym screenem bo nie uwierze

gorgi 14-05-2005 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
Co do gazera, latalem po miescie zamieniony w niego i ludzie sie smiali :D Co do elder beho to slyszalem trzy (cztery?) wersje:

1) jest na demonie, po drugiej stronei za pentagramem.
2) ukryty gdzies W hellgate
3) Gdzies w ank ( ? )
4) Nie ma jego spawnu w ogole.

Ta 4 wersja to prawda

zajac Gro Sho 15-05-2005 00:45

moze zamknijcie ten temat bo robi sie juz nudny zrobmy moze o lord demon bedzie lepiej

Pacek 15-05-2005 09:18

nie no lepiej kolejny temat o bazyliszku, a takna margunesie to e beho jeszcze nie ma, ale uważam że bedzie bo cip softy mają jakieś dziwne zboczenie ( spider-gigan spider; scarab-ancient scarab ; dragton-drago lord) wiec czemu by nie mieli zrobic e beho, pewnie bedize to coś na wzór a.scaraba (podobna ilość expa i hp) trzeba sie tylko uzbroić w cierpliwośc

Druid Baros 15-05-2005 10:11

Daje tu link do domku Szymiego(gdy chce wkleic fotke to mi sie blad wyswietla :(
http://img260.echo.cx/my.php?image=szymi5bn.jpg
W jego domku niema ciala Beho pozniej sie go zapytam moze mial to cialo i zedytuje posta jak co.

sceptile 15-05-2005 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi
Ta 4 wersja to prawda

a skąd wiesz? ^.- wszystko jest możliwe, może też że jak beholder zabije n.p. 20 graczy to sie zmienia w elder beholdera

GangZter 15-05-2005 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sceptile
a skąd wiesz? ^.- wszystko jest możliwe, może też że jak beholder zabije n.p. 20 graczy to sie zmienia w elder beholdera

LOL n/c
koleś prezentuje tu swój wiek:P a raczej inteligencje:P

Gibki Fotel 02-06-2005 13:34

Jest cos takiego

No ja widzialem jak sie goscio zamienil w cos takiego ;p

Arcymag Kręgu wody 02-06-2005 14:52

No tak, ale jak dla mnie to on musi istnieć bo jakby nie istniał to by sie w niego zamienić nie dało. To moja wersja.
Ale oczywiście moge sie mylić. (raczej sie myle :P)

Ashlon 02-06-2005 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcymag Kręgu wody
No tak, ale jak dla mnie to on musi istnieć bo jakby nie istniał to by sie w niego zamienić nie dało. To moja wersja.
Ale oczywiście moge sie mylić. (raczej sie myle :P)

Mylisz sie.
W morghuthisa mozna bylo sie zamienic od razu, gdy wprowadzili tomby, a wtedy dostepu do faraonow jeszcze nie bylo.

Dared 02-06-2005 15:40

Uwaga przeczytaj tego posta:::

To, że można się w niego zamienić to znaczy, że istnieje. Lecz nie znaczy to, że jest gdziekolwiek jego spawn!

:::Teraz możesz iśc na zakupy =)

Kooowal 02-06-2005 16:33

Już nie mówcie o tym że widzieliście jak ktos zmienił się w e beho, ponieważ już dawno to wiadomo. A gdyby ktoś widział go naprawdę to już by dawno było o tym wiadomo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55.