![]() |
Cytuj:
Nie dajcie sie poniesc takiej nedznej prowokacji i olejcie typa ;P Ale naprawde ludzka glupote taka jak ta trudno jest pominac i zostawic bez komentarza ;) |
hmm
mi sie wydaje że on istnieje tyle że jest dopiero testowany i dopiero po testach go wypuszczą (po update albo coś w tym stylu)
|
czytajcie moj post! on istneje byl taki temat na tibi.org 496 jezyk Beholderow i byl skrin jak wiudac elder bH-.-
|
to podaj link do tej strony z tym screenem bo nie uwierze
|
Cytuj:
|
moze zamknijcie ten temat bo robi sie juz nudny zrobmy moze o lord demon bedzie lepiej
|
nie no lepiej kolejny temat o bazyliszku, a takna margunesie to e beho jeszcze nie ma, ale uważam że bedzie bo cip softy mają jakieś dziwne zboczenie ( spider-gigan spider; scarab-ancient scarab ; dragton-drago lord) wiec czemu by nie mieli zrobic e beho, pewnie bedize to coś na wzór a.scaraba (podobna ilość expa i hp) trzeba sie tylko uzbroić w cierpliwośc
|
Daje tu link do domku Szymiego(gdy chce wkleic fotke to mi sie blad wyswietla :(
http://img260.echo.cx/my.php?image=szymi5bn.jpg W jego domku niema ciala Beho pozniej sie go zapytam moze mial to cialo i zedytuje posta jak co. |
Cytuj:
|
Cytuj:
koleś prezentuje tu swój wiek:P a raczej inteligencje:P |
Jest cos takiego
No ja widzialem jak sie goscio zamienil w cos takiego ;p
|
No tak, ale jak dla mnie to on musi istnieć bo jakby nie istniał to by sie w niego zamienić nie dało. To moja wersja.
Ale oczywiście moge sie mylić. (raczej sie myle :P) |
Cytuj:
W morghuthisa mozna bylo sie zamienic od razu, gdy wprowadzili tomby, a wtedy dostepu do faraonow jeszcze nie bylo. |
Uwaga przeczytaj tego posta:::
To, że można się w niego zamienić to znaczy, że istnieje. Lecz nie znaczy to, że jest gdziekolwiek jego spawn! :::Teraz możesz iśc na zakupy =) |
Już nie mówcie o tym że widzieliście jak ktos zmienił się w e beho, ponieważ już dawno to wiadomo. A gdyby ktoś widział go naprawdę to już by dawno było o tym wiadomo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55. |