![]() |
Cytuj:
Topic: Filmik trochę nudnawy faragmentami, ale ogólnie spoko. |
Film Nudny Zdeczka Ale Kolo Sprzecik Cacy =))))))
|
Not Fund
Plik jest not fund, niechce sie sciagnac. normalnie robie tak jak sie robi i niby juz chce sciagac ale pisze ze plik not fund. I co ? moze ktos zamiesci na zwykłym serwie i da linka ?
|
Filmik wypasiony podoba mi sie ta wojna(Dark Side RoX)
A co do g helmeta to na antice jest kilka egzemplazy.Kto tam gra i ma znajomosci to wie. |
heh super film ;]
Super film... gratz dla Toldo. Prawdopodobnie można na golden helmet wymienić Beara ( miśka ) . Ale czy to prawda??!! A możę to OTS na Tibie 7.4 ;)
|
Lol!
:) Nic nie mówie ale już dawno mam ten filmik :P
|
Fajny filmik tylko czasami troche nudnawy, ale ogolnie jest cOOl :):)
Gratzor dla Toldo,musial sie sporo napracowac robiąc tak dobrego chara :D:D |
Cytuj:
|
WTF!!! Mój G-helmet!!! Co on tu robi ??? :DDDD
Topic:Najs filmik :P |
Dla tych co nie wieżą na własne oczy widziałem golden helmet (to nie test)
http://img138.echo.cx/img138/6061/omogmgomgmg6xq.jpg Cytuj:
|
Hotsów jest na Antice ponad 100. Ten helmet wypadał kiedyś z demonów, aktualnie nie mozna go zdobyć, ale za 1,5M można go sobie kupić :p
ps. SoV jest warty 2,5M. |
Co to za jednostka m??
Cytuj:
|
@pati-knight
Cytuj:
|
omfg
ale wy n00bki jestescie .... dawniej z demonof wypadaly Golden Helmy, Golden Booty ;/ G helmof jets duzo na antice i na novej 2 najstarsze servery wiec jest tam najweicej unikatowych itemof ;/ takich jak TUNDER HAMMER , GOLDEN BOOTY, BLESSED SHIELD, HORNED HELEMT.... ehh niektore itemy sa za np. tak jak bubble za lvl mowie o MLS albo na novej gosc ma jedengo tunder hammera (keidys keidys byl qst u slepego cycka)
|
Cytuj:
|
Tak btw nie podniecajcie sie ze od GM-a ma HOTS-a ,jak GM nawet nie moze tworzyc rzeczy, jak juz to GOD....
|
Z tego co ja wiem bubble tez ma g helma sam widzialem na filmiku w jej domku ;)
|
Cytuj:
Jednostka M to (milionów) .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |