![]() |
nie no spox ale nie przescignie losux przynajmniej tak mi sie zdaje ale to jest podobne z wygladu ciutek do komiksu z Pablo i Bundzem widac ze Dobo ma Pabla w aviku :D ale tamten komiks jest ZŁY !!!!!! :D
|
Troszke to ucichlo, ale dlaczego? My chcemy wiecej! :)
|
ZAJEFAJNE, ktorkie ale fajne :)
|
Podoba mi się. Ale takie lootbagi są możliwe: worek w worku a w nim worek w którym jest worek włożony w worek itp. ipd.
|
Cytuj:
Według mnie coś za długo robisz ten nowy komikx :D . |
lootbag
Gratulację! Świetny komiks!
Co do lootbaga , kiedyś się bawiłem w coś podobnego tyle że to była zabawa w wagę xD na kocu jak mi się znudziło bag ważył jakieś 785,250 . o .z jakioś tak ... hehe 785 tysięcy nieźle nie? ciekawe kto by uniósł |
Nie no, sorry, mialem przez dluzszy czas zepsuty komp ale 5. czesc juz w drodze :P
|
Na wystawę!!!
:cup: Super komiks! Z takim bazyliszkiem to tylko do łóżk.... na wystawę egzotycznych zwierząt. Na pewno zajmie tam pierwsze miejsce! :cup:
|
Jednym słowem: Super
Zaskoczyłeś mnie. Praca 7/6. Powinieneś dołączyć do Most Talented Artist |
Cytuj:
|
Profil -> Członkostwo w grupie) -> Most Talented Artist (jakoś tak -.- ).
|
Cytuj:
@Arrivald Narysuj kilka następnych komiksów, ale w dobrej graficznie oprawie. Zobaczymy i może przyjmiemy. :P @down A o czym mówię? Stwórz komiks w pixarcie. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie no wypas, popas, super, menciu, OK, cool!!!
More plx, to jest świetne. Taką miałem polewkę jak to oglądałem że aż nie wiem jak to określić. Lootbag i bazyliszek wymiata. Jeśli chcesz to mogę ci założyć stronkę (albo zamieścić na mojej www.yayuuu.prv.pl oczywiście z info o autorze itp.). Zrób więcej bo to wymiata! |
Cytuj:
|
Hm... Weny mi cos brakuje i tak na sile juz robie ten piaty komiks ale niedlugo go tu wrzuce ;p A co do nazwy to szczerze mowiac nie wysililem sie, nazwalem temat Lol bo nie mialem innego pomyslu :>
|
Cytuj:
|
http://img.photobucket.com/albums/v2...ald/Lolek5.jpg
Kolejny odcinek, ponownie mam nadzieje ze sie spodoba :) Robienie takiego komiksu wbrew pozorom jest dosc czasochlonne i meczace (przynajmniej dla mnie) dlatego nie zlosccie sie ze tak dlugo powstaja kolejne czesci. No i przepraszam za jakosc, zmienilem w paincie na jpga i tak sie porobilo, paskudnie to wyglada. Molgby mi ktos laskawie to poprawic? Bede bardzo wdzieczny. Mysle ze jesli bylaby w jakims programie opcja polegajaca na zostawieniu na obrazie wylacznie wybranych kolorow ( w tym przypadku bialy i czarny ) daloby sie to moze jakos zmienic. Dzieki, zegnam :P P.S. Tak dla rozwiania wszelkich watpliwosci - to na ostatnim rysunku to tasma klejaca :P |
nie zabardzo wiem co to ma wspólnego z tibią^^ no ale ... . Aha widze że Bazyliszek się tam przyplątał :D ? .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |