![]() |
Lekkie rozczarowanie jeżeli chodzi o jedną, dwie osoby...
Ale... Gz Cytuj:
|
Cytuj:
Roland : daj im kase, to pewnie ci dokladnie powiedza...chociaz raczej nie masz tej kasy, bo gdybys mial - bylbys modkiem ;) To fair play mialo byc! Oto, co znalazlem na Tajnym Forum Moderatorskim http://img.photobucket.com/albums/v4...oraven/may.jpg Juz wiemy, czym sie ekipa modkow po miescie rozbija... |
Ej! a czemu ja nie wygrałem!!!!!1111111oneoneonerazrazraz
pszeciesz fpłaćlem 1337$$ na kónto karzdego modka!!! |
???
Kurcze może mi ktoś powiedzieć jakie wymagania czeba mieć/ spełaniać?? X(
|
Cytuj:
Skoro sie nie zgłosiłeś to albo a) tak naprawdę nie chcesz być modem b) nie wiedziałeś gdzie i jak się zgłosić - a skoro tego nie wiesz to nie nadajesz się na moda... @down Oj tam, czepiasz się:P A wyjątek potwierdza regułę... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mimo że jestem tu od nie dawna to wypada pogratulować nowym modom. Z drugiej strony to ja wam współczuje. :p Mimo że jestem nowy, nie jestem głupi. Teraz to macie ostrą zmiane swoich dostępnych możliwości na forum. Teraz to nie raz was szlag zaleje albo krew trafi (albo na odwrót). Teraz wy o to dbacie. Moderatorstwo to nie jest prosta fucha, szczególnie na takim dużym forum.
Cóż, życzę powodzenia nowym modom, przyda wam się w niektórych momentach. ;) |
lipa, nie doceniłem możliwości (finansowych) konkurentów ... choć z drugiej strony będe przynajmniej w stanie siadać, nie to co biedny Raul, miesiąc będzie spłacał :p.
|
Cytuj:
Ale widać opłacało się, teraz mam ten upragniony "blue nick". |
no gratki dla wszystkich nowych modkow
rozumiem ze imprezke nowi urzadzaja? |
Cytuj:
Co do tych waszych rozczarowan wielkich: Widzicie moderatorzy inaczej oceniaja przy wybieraniu nastepnych modkow, dla nas nie wystarczy nabic ilestam postow obijajac sie po OWIONie i grafikach, albo wklejac wszedzie zdjecia wielbłądów... Osoby podawane przez wiekszosc jako wielkie rozczarowania odpadly praktycznie odrazu, tak jak wiekszosc ludzi. Cytuj:
-Najpierw odpadli ci ktorych wymienil Gimlos, za to ze kompletnie sie nie nadaja, -potem odpadlo pozostale 55~ osob, -zostalo 7 kandydatow, -modkami zostalo 5 Co moze mam jeszcze wszystkich z nickow wypisac? Nie podamy dokladniejszych danych bo nie ma sensu. ps. Jesli okaze sie ze jakims cudem bedziemy potrzebowac jeszcze jakis modkow, to mysle ze te 2 osoby ktore na koncu odpadly zostana modkami ;) O ile oczywiscie nie pogorsza sie :P |
@Drom
Ech, to byly by to 2-gie osoby ktore nie wygraly by konkursu, a zostaly poproszone? Z tego co pamietam takim wyjatiem byl Polin. |
Gratki, gratki =)
Teraz to także WY będziecie musieli wymyślać jakieś kosmiczne powody usuwania tematów, będziecie zasypywani setkami pw miesięcznie z przekleństwami i wyzwiskami na was i na wszystko właściwie, jak dacie komuś upomnienie etc Mam nadzieję, że się nie wypalicie i praca was nie przytłoczy ;> |
Cytuj:
Go Go Gimli ;d @Topic Gratz Gratz ;> |
Wiem, że miałem przynajmniej jednego głosa! [ale jednocześnie osoba, która głosowała od razu o tym zapomniała, więc prawdopodobnie to była pomyłka]
Co do zdjęć wielbłądów - nie wiem, czy to ja, czy Oxyś, a może obaj, ale to tylko taka zabawa. Powiem ci, że znam w RL osobę, która się kojarzy z wielbłądami, więc tak naprawdę, to to forum jest na drugim planie. |
Cytuj:
Na poczatku forum nie bylo czegos takiego jak wybory, wygladalo to tak, ze najpierw bosal poprosil maktusa zeby moderowal, cibozz nie wiem skad sie wzial ale tez go bosal pewnie poprosil, dobo i gremlin tak samo, n3m1 chyba tez, tak wiec sporo osob zostalo wybranych bez napisania podania, a Polin byl ostatnim takim przypadkiem, ale on konkurs wczesniej zlozyl podanie, jednak wtedy nie zostal jeszcze wybrany, wiec do konca to nie bylo tak bez podania ;) Modkowie pamietali ze chcial byc wczesniej modkiem, wiec spytali sie go czy dalej chce byc :) @up: Ale ta koszulka z rozowym wielbladem jest mistrzowska ;) |
Cytuj:
|
|
Ej byście Tanę wybrali to przynajmniej byście się dofeminizowali (Tana nie bij!!).
Gratz dla nowych moderatorów i tak btw. wyrazy współczucia :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |