![]() |
Cytuj:
Yyyy Nie? To nie jest żaden plagiat. Jak znajdę w domu projekt i obliczenia na kartce to zeskanuje i Ci prześlę... Poza tym sprawdź datę, bo nie wiem jaka jest tam, a jaka tu. Możliwe, że na TibiaNEWS jest plagiat naszej pracy, a nie na odwrót. Jestem w 100% pewny, że ta lista, a przynajmniej część zrobiona przeze mnie jest własnego autorstwa. |
Ładna lista, ale przyadało by się dodać potforki z updatu : P
|
Cytuj:
|
JA POWIEM TYLKO 1 PieCZzEwO RZĄDZi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :] :)
|
Posiadam pytanie godne nOOba convincionowac mozna od ktorego lvl.
Wiem ze potrzebna jest runka i jakies lvl? czy po prostu trzeba miec mane i runke? Edit Juz mam odp wystarczylo wejsc na stronke tibia.com |
Weź też pod uwagę, że po świątecznym update czar Summon Creature można rzucać dopiero od 25 lvl.
|
Summon
Mam pytanie: Jesli zsummonuje Orca Leadera to Fire Devil mu nic nie zrobi??
|
Poradnik jest bardzo dobry.
Dobrze że go napisałeś. Błędów się nie dopatrzyłem. Pozdrawiam Aniołek (dziś nie święty) :evul: |
Cytuj:
|
14lvl???
Zastanawiam sie bo poradnik jest troszke nieswiezy :confused:
pisze wnim ze mozna summonowac potworki od 14lvl(sorc i druid) a sam czar Summon Creature jest od poziomu 25 na ktorym bedziesz mial 545 many(troche bez sensu bo bedziesz mogl summonowc juz wiekszosc potowrow a od 30 poziomu juz wszystkie:cygaro: ) wiec jak go kupie na 14lvl to niebede mogl go uzyc??? czy jak to jest bo jestem skolowany:confused: :confused: :confused: odp plz |
Spoko Poradnik :)
|
Masz tu dużo błędów i to jest prawie jedyny minus tego poradnika;) mógłbyś jeszcze dodać jak przywoływać summony.:p
|
NIezbyt rozumiem więc prosze mi wytlumaczyć czyli na 14 levlu moge kupic czar summonowaniai robić stworki??
|
No wlasnie . Tez nie kapuje. Przeciez nie mozna summonowac od 14 levela !!!X(X(X(X( wiec po co liczysz od 14 ? omg. wtf.:baby::baby:
|
|
Lol
2up@ i 3up@
zobaczcie na datę tego postu wtedy była zupełnie inna tibia można było summonować potworki jak miało się już wystarczającą ilość many na summonowanie danego potworka np Miałeś 300 many - mogłeś summonować potworki które do summonowania potrzebowały max 300 many Ten poradnik jest 2005 roku!!!X( Omg ludzie z refleksem szachistów... |
Czy sugerujesz tym ze od 16 lvl moge se kupic ten czar na przyzywanie?[SPELL][/SPELL]
pewnie nie ale wole sie upewnic bo ja sorc ^^ :mag: |
bardzo ladny poradnik!!!!
oby takich wiecej8o8o8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |